poker2 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) γεια σας..μολις τελειωσαμε τις πανελληνιες και εχω γραψει γυρω στα 13000 μορια θα ηθελα γνωμες για τις παρακατω σχολες πληροφορικης ποια θεωρειται καλυτερη και γιατι? 1. μηχανικων πληροφορικης και ηλεκτρονικων συστηματων τει σινδου(θεσαλλονικη) 2. διπαε (καβαλας) τμημα πληροφορικης 3. ιονιο πανεπιστημιο τμημα πληροφορικης(κερκυρα) 4. μηχανικων πληροφορικης,υπολογιστων και τηλεπικοινωνιων(σερρες) Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2020 από poker2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ionios2019 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Καταρχήν μην αγχώνεσε, Εγώ σπουδάζω στην πληροφορική της κέρκυρας και έχω να πω ένα πράγμα για την σχολή: ΜΑΚΡΙΑ . Όσον αφορά τα άλλα τμήματα που ανέφερες κοίταξα τα προγράμματα σπουδών τους και νομίζω το τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων στην Θεσσαλονίκη είναι σαφώς καλύτερη επιλογή από τα υπόλοιπα. Έχει ένα πλούσιο πρόγραμμα σπουδών χωρίς να παραλείπει τα απαραίτητα μαθηματικά, φυσική που χρειάζεται οποιος θελει να κανει κατι σοβαρο στην επιστήμη των υπολογιστών. Επιπλεόν έιναι 5 έτη, που σημαίνει ότι θα είναι σαν να εχεις παρει μεταπτυχιακό. Δες αν έχει μαθήματα που πιστευεις οτι θα σου αρεσουν και εαν ναι, πήγαινε! Το τμήμα Τμήμα Μηχανικών Πληροφορικής, Υπολογιστών και Τηλεπικοινωνιών είναι πιο περιορισμένο σε σχέση με το Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων από άποψη επιλογής μαθημάτων και συνδυασμό με το ότι είναι στις Σερρες, θα έλεγα καλύτερα να το αποφύγεις. Οταν σπουδάζεις σε πόλεις όπως Αθήνα / Θεσσαλονική/ Πατρα, έχεις πολλά περισσότερα πράγματα να δεις, να μάθεις, περισσότερες εταιρίες να εργαστείς και γενικά περισσότερες ευκαιρίες. Το τμήμα πληροφορικής στην Καβάλα μου φαίνεται σαν ένα κλασσικό τμήμα πληροφορικής, τίποτα ιδιαίτερο. Είναι στην καβάλα που έχει και φυσικό και χημικό τμήμα, αλλά νομίζω υστερεί του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και Ηλεκτρονικών Συστημάτων. Πρέπει να δεις εάν σου αρέσουν τα μαθήματα στα παραπάνω τμήματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sacadmerde Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, ionios2019 είπε Εγώ σπουδάζω στην πληροφορική της κέρκυρας και έχω να πω ένα πράγμα για την σχολή: ΜΑΚΡΙΑ . Θα μπορούσες να το αναπτύξεις λίγο αυτό; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioulak Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2020 Στο ΤΕΙ της Σίνδου να πας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sanos_ioniou Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 (επεξεργασμένο) Παιδια το τμήμα πληροφορικής στη Κέρκυρα είναι ένα ψέμα δεν είναι σοβαρό τμήμα δεν έχει καν σωστό πρόγραμμα σπουδών, λείπουν μαθήματα. Αν μπορείς να πας στο Ιωαννίνων η της Κρήτης που έχουν πάνω κάτω την ίδια βάση θα είσαι πολύ καλύτερα. Όσον αφορά την Κέρκυρα σαν μέρος, γκαρσονιέρες στο κέντρο είναι πολύ δύσκολο να βρεις και γενικά τα σπίτια στη Κέρκυρα είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Νομίζω πως με 13 μπορείς να περάσεις στις σχολές που σου είπα, για τις υπόλοιπες σχολές που έγραψες δεν ξέρω να σου πω. Επεξ/σία 17 Ιουλίου 2021 από sanos_ioniou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
velociraptoras Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2021 4 ώρες πριν, sanos_ioniou είπε Παιδια το τμήμα πληροφορικής στη Κέρκυρα είναι ένα ψέμα δεν είναι σοβαρό τμήμα δεν έχει καν σωστό πρόγραμμα σπουδών, λείπουν μαθήματα. Αν μπορείς να πας στο Ιωαννίνων η της Κρήτης που έχουν πάνω κάτω την ίδια βάση θα είσαι πολύ καλύτερα. Είναι πολύ καλά τμήματα με σοβαρό πρόγραμμα σπουδών, όλα τα βασικά μαθήματα και είναι πανεπιστήμια με μεγαλύτερη αναγνωρισημότητα. Όσον αφορά την Κέρκυρα σαν μέρος γκαρσονιέρες στο κέντρο είναι πολύ δύσκολο να βρεις και γενικά τα σπίτια στη Κέρκυρα είναι σε πολύ κακή κατάσταση. Νομίζω πως με 13 μπορείς να περάσεις στις σχολές που σου είπα, για τις υπόλοιπες σχολές που έγραψες δεν ξέρω να σου πω. στο Ιωαννινων τοσο το τμήμα μηχανικών η/υ στα Γιαννενα όσο και το Πληροφορικής και τηλεπικοινωνιών στην Αρτα έχουν αρκετα καλό επίπεδο σπουδων και απαιτητικό πρόγραμμα, πλέον αρχισαν -επιτέλους- να προσαρμόζουν τα μαθήματα στις πιο συγχρονες απαιτήσεις, αντιθετα Κέρκυρας περνας για πλάκα τα μαθηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα