Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

μετα μονο αν πας σε κανεναν ιδιωτη / μεταπωλητη να σου κανει καμια προσφορα 
αλλα εκει θα σε γδαρει στην καλυτερη 8.000 αν στο παρει

ριξε και αλλο την τιμη 
ούτως η άλλως αμα περιμενεις κανα χρονο παλι θα πεσει κι'αλλο η αξια του  και απλα θα το κοιτας 

• Like 1
  • Απαντ. 350
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Aganaktismeni είπε

Κατά την άποψη σου πια θα ήταν η ιδανική τιμή για ένα αυτοκίνητο 2 ετών με 23χλ χιλιόμετρα;; 

Αυτό εσύ θα το δεις. Έλεγξε αντίστοιχης κατάστασης αμάξια στην περιοχή σου και σε γειτονικούς νομούς? Πόσα υπάρχουν προς πώληση? Είναι εμπορικό μοντέλο? Σε τι τιμή? Διαμόρφωσε ανάλογα την τιμή σου.

Επαναλαμβάνω εξαρτάται πόσο ανάγκη έχεις την πώληση. Αν βιάζεσαι πρέπει να κοιτάξεις και άλλες επιλογές: πώληση σε έμπορο (με την ανάλογη χασούρα, προώθηση του αμαξιού με κάποιο τρόπο σε πιο μεγάλη αγορά (Αθήνα, Θεσσαλονίκη) κτλ.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Aganaktismeni είπε

Κατά την άποψη σου πια θα ήταν η ιδανική τιμή για ένα αυτοκίνητο 2 ετών με 23χλ χιλιόμετρα;; 

Δεν είμαι ειδήμων επί του θέματος, παρόλα αυτά όμως θα πρότεινα για αρχή να ρίξεις την τιμή στις 9.000€, και ανάλογα το ενδιαφέρον που θα δεις να πράξεις ανάλογα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, zaccki είπε

Αυτό εσύ θα το δεις. Έλεγξε αντίστοιχης κατάστασης αμάξια στην περιοχή σου και σε γειτονικούς νομούς? Πόσα υπάρχουν προς πώληση? Είναι εμπορικό μοντέλο? Σε τι τιμή? Διαμόρφωσε ανάλογα την τιμή σου.

Επαναλαμβάνω εξαρτάται πόσο ανάγκη έχεις την πώληση. Αν βιάζεσαι πρέπει να κοιτάξεις και άλλες επιλογές: πώληση σε έμπορο (με την ανάλογη χασούρα, προώθηση του αμαξιού με κάποιο τρόπο σε πιο μεγάλη αγορά (Αθήνα, Θεσσαλονίκη) κτλ.

Γενικά σε όλη την Θεσσαλία έχει 5 αγγελίες και η δίκη μου είναι από 600 μέχρι 1,000€ φθηνότερη απ ολες!! 

3 λεπτά πριν, karaflos33 είπε

Εγώ πιστευω δεν φταιει η τιμή έχει πέσει ήδη 4000 κάτι άλλο φταιει .Μηπως ότι έχει πολλες αγγελίες το μοντέλο ;

Πολλές αγγελίες γενικά έχει αλλά στην περιοχή μου έχει 5 😌😌

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, karaflos33 είπε

Ναι και το γενικά παίζει ρόλο .Εγω εδωσα το δικό Πόλο του 15 12800 πριν ένα μήνα δεν φταιει η τιμή η μάρκα ίσως 

Μην τα λες έτσι γιατί στο τέλος θα καραφλιασω εγώ!!!

Επεξ/σία από Aganaktismeni
Δημοσ.

Δες τι τιμές παίζουν για αντίστοιχης χρονολογίας και κατάστασης με το δικό σου σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα. Προσπάθησε να το κάνεις ελκυστικό ίσως και για κάποιον που βρίσκεται σε μεγαλύτερο αστικό κέντρο.

Αν δεν βιάζεσαι, απλά περιμένεις.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Aganaktismeni είπε

Γενικά σε όλη την Θεσσαλία έχει 5 αγγελίες και η δίκη μου είναι από 600 μέχρι 1,000€ φθηνότερη απ ολες!! 

Πολλές αγγελίες γενικά έχει αλλά στην περιοχή μου έχει 5 😌😌

Εγώ πάλι με μια ματιά στις αγγελίες χωρίς να κοιτάζω τοποθεσίες διαπίστωσα πως σε παρόμοια χρήματα και με παρόμοια χλμ παίζουν αρκετά 1,6 diesel με πλουσιότερο εξοπλισμό, να δυο τυχαία:

https://www.car.gr/29403153-peugeot-208-full-extra-panoramiko

https://www.car.gr/27523136-peugeot-208

Δημοσ.

Γιατί θες να το πουλήσεις;

Θες να πας σε μεγαλύτερο; Ρώτησες για ανταλλαγή στην αντιπροσωπεία που σ ενδιαφέρει; 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, terry308 είπε

Γιατί θες να το πουλήσεις;

Θες να πας σε μεγαλύτερο; Ρώτησες για ανταλλαγή στην αντιπροσωπεία που σ ενδιαφέρει; 

Θέλω να πάρω μεγαλύτερο σε χώρους γενικά το Peugeot είναι άριστο αυτοκίνητο και με ελάχιστη χρήση κυρίως σε εθνική μέσα στην πόλη δεν το χρησιμοποιώ σχεδόν καθόλου !!! Η αντιπροσωπεία δεν συμφέρει γιατί αν μου το πάρουν 7,000€ μέχρι να φτάσω στα 26,000€;;;; Εγκεφαλικο μετά !!! 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, karaflos33 είπε

Τα πιο πολλα στα δέκα με 10500 παίζουν .Αν το βάλεις 8500 έφυγε αλλά θα χάσεις πολλα 

Αρχικά 9,800 μπας και γίνει το θαύμα και φύγει στα 9,500 

1 λεπτό πριν, karaflos33 είπε

Γιατί πήρες μικρό αμάξι αφού δεν το θες για πόλη .Ας έπαιρνες ένα 1,6 μεγάλο Τούρμπο να βγάζεις και γούστα 

Γιατί όταν πήρα το αυτοκίνητο δεν ειχα την σκέψη για οικογένεια πλέον όμως επειδή έχουν προκύψει αυτά δεν μας καλύπτει στους χώρους του !!! 

Δημοσ.

ΚΙΑ είναι αυτο ;μακριά χειρότερο από πεζό στη πώληση μετά .Αν και εξαιρετικό αμάξι για κορεατικό 

Μετά από 10 και χρόνια καλα να είμαστε να το πουλήσω αυτό αλλά το θέμα μου είναι το τώρα για το Peugeot!! 

Δημοσ.

Ναι κάπου στα 9800 το φράγμα των 10000 είναι όριο για κάποιους 

Γενικά και γω στην ίδια φάση ήμουν πήγαινα σε αντιπροσωπείες δεν μου άρεσε τίποτα πλαστικό και χώροι όχι ικανοποιητικοί. Βγαίνει μετά το καινούργιο μοντέλο 208 και παθαίνω εγκεφαλικο μετά πιάνει καραντίνα και μέσα στην καραντίνα βλέπω το xceed και επειδή φέρνουν γενικά τώρα αυτοκίνητα έχω λυσσάξει να φύγει το Peugeot για να πάρω το νέο !!! Εύχομαι να φύγει σε αυτή την τιμή και να μην σας κουράσω άλλο !!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...