Aganaktismeni Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, zourman1981 είπε εγω να δεις... για να τα λεω ολα εχω δει και 8,2 οταν εκανα για ενα 2μηνο μονο μικρες αποστασεις (πηγαινε ελα παιδια σχολειο) και 9 οταν ειχα ολο τον μηνα με μποτιλιαρισμα (φαση 13 χλμ αποσταση σε 1 ωρα) (περυσι τον νοεμβρη δεκεμβρη) συν τα παιδια... Μεικτή ποσο έχεις ;;;
zourman1981 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Aganaktismeni είπε Μεικτή ποσο έχεις ;;; καθε γεμισμα μηδενιζω το κινητο που το μετραω με εφαρμογη λεει 6,67 μετα απο 15500 χλμ και 1 αλλαγη λαδιων (την πρωτη) στις 10000 και τα παιδια εχω να τα παω σχολειο απο τελη μαρτη Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2020 από zourman1981
Aganaktismeni Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, zourman1981 είπε καθε γεμισμα μηδενιζω το κινητο που το μετραω με εφαρμογη λεει 6,67 μετα απο 15500 χλμ Η Kia που έχει τον ίδιο κινητήρα με το Hundai ακούω πολύ μεγαλύτερες καταναλώσεις και να φανταστείς για το χιλιάρι!!! Εύχομαι να έχω και εγώ τς καταναλώσεις τς δικές σου!!!
zourman1981 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Aganaktismeni είπε Η Kia που έχει τον ίδιο κινητήρα με το Hundai ακούω πολύ μεγαλύτερες καταναλώσεις και να φανταστείς για το χιλιάρι!!! Εύχομαι να έχω και εγώ τς καταναλώσεις τς δικές σου!!! εννοειτε το 1000ρι θα εχει μεγαλυτερη καταναλωση για να παραγει το ιδιο εργο κερδιζει λιγο σε καταναλωση στην πολη (σε νορμαλ συνθηκες) χανει πολυ στην εθνικη Και αν θυμάμαι καλά αποτυπώνεται και στις επίσημες μετρήσεις του κατασκευαστή ειπαμε το φθηνο δεν ειναι παντα φθηνοτερο στο μποτιλιαρισμα εχω απορια και εγω Επεξ/σία 29 Ιουνίου 2020 από zourman1981
tsofras Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Ηλιοροφουμπα λέμε , αλλο πράγμα , γεμίζει φως η καμπίνα και σου φτιάχνει η ψυχολογία 2
Aganaktismeni Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 8 ώρες πριν, tsofras είπε Ηλιοροφουμπα λέμε , αλλο πράγμα , γεμίζει φως η καμπίνα και σου φτιάχνει η ψυχολογία Μωρε ξέρεις εσυ είσαι ψαγμένος !!!!
geomos Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Βρε παιδιά η διαφορά μεταξύ των κινητήρων είναι εμφανής απλά δεν ξέρω αν ο άνθρωπος χρειάζεται τα 1400 κυβικά όταν η διαφορά στη τιμή είναι τόσο μεγάλη. Πιστεύω ότι με τον 1000αρη κινείται παραπάνω από αξιοπρεπώς μια οικογένεια με τις αποσκευές της τόσο σε εθνική όσο και σε επαρχιακούς δρόμους. 1
Aganaktismeni Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, geomos είπε Βρε παιδιά η διαφορά μεταξύ των κινητήρων είναι εμφανής απλά δεν ξέρω αν ο άνθρωπος χρειάζεται τα 1400 κυβικά όταν η διαφορά στη τιμή είναι τόσο μεγάλη. Πιστεύω ότι με τον 1000αρη κινείται παραπάνω από αξιοπρεπώς μια οικογένεια με τις αποσκευές της τόσο σε εθνική όσο και σε επαρχιακούς δρόμους. Να σας ρωτήσω έχει από εσάς κάποιος χιλιάρι κινητήρα ;;;;;
lostromos35 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Κάτοχος Hyundai kona 1.0. Το αυτοκίνητο μια χαρά τραβάει από τις 1500 στροφές και στα ταξίδια και στην πόλη είναι αρκετά ασφαλές, . Το μονό μείον ή λίγο αυξημένη κατανάλωση.
n4sleep Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Αν και το έχεις σίγουρα απαντήσει, αλλά κάπου το έχασα, ποιος ο λόγος που το πουλάς? Επίσης, αν σε πειράζει η πτώση της αξίας του peugeot σε αυτό το διάστημα, ποιος ο λόγος που πας σε Hyunday που θα έχει επίσης τεράστια μείωση της αξίας του, (αν όχι και μεγαλύτερη) από τη στιγμή που του έκανες το 1ο χιλιόμετρο? Στην Ελλάδα μόνο τα ιαπωνέζικα πουλιούνται ακριβά και τα premium audi, bmw, mercedes. Επίσης αυτή την εποχή εγώ βενζίνα δεν θα αγόραζα με τόσα λεφτά (>22000€) . Θα έπαιρνα ξεκάθαρα ηλεκτρικό. Αλλιώς σε 5 χρόνια δεν το πουλάς ούτε 5000ευρώ.
zourman1981 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Οτι ναι... το εχει πουλησει εδω και 10 σελιδες και δεν ψαχνει αμαξι για να το πουλησει να τον βολευει θελει επειδη ειναι περιεργος 14 λεπτά πριν, n4sleep είπε Αν και το έχεις σίγουρα απαντήσει, αλλά κάπου το έχασα, ποιος ο λόγος που το πουλάς? Επίσης, αν σε πειράζει η πτώση της αξίας του peugeot σε αυτό το διάστημα, ποιος ο λόγος που πας σε Hyunday που θα έχει επίσης τεράστια μείωση της αξίας του, (αν όχι και μεγαλύτερη) από τη στιγμή που του έκανες το 1ο χιλιόμετρο? Στην Ελλάδα μόνο τα ιαπωνέζικα πουλιούνται ακριβά και τα premium audi, bmw, mercedes. Επίσης αυτή την εποχή εγώ βενζίνα δεν θα αγόραζα με τόσα λεφτά (>22000€) . Θα έπαιρνα ξεκάθαρα ηλεκτρικό. Αλλιώς σε 5 χρόνια δεν το πουλάς ούτε 5000ευρώ. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2020 από zourman1981
Aganaktismeni Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 17 λεπτά πριν, n4sleep είπε Αν και το έχεις σίγουρα απαντήσει, αλλά κάπου το έχασα, ποιος ο λόγος που το πουλάς? Επίσης, αν σε πειράζει η πτώση της αξίας του peugeot σε αυτό το διάστημα, ποιος ο λόγος που πας σε Hyunday που θα έχει επίσης τεράστια μείωση της αξίας του, (αν όχι και μεγαλύτερη) από τη στιγμή που του έκανες το 1ο χιλιόμετρο? Στην Ελλάδα μόνο τα ιαπωνέζικα πουλιούνται ακριβά και τα premium audi, bmw, mercedes. Επίσης αυτή την εποχή εγώ βενζίνα δεν θα αγόραζα με τόσα λεφτά (>22000€) . Θα έπαιρνα ξεκάθαρα ηλεκτρικό. Αλλιώς σε 5 χρόνια δεν το πουλάς ούτε 5000ευρώ. Να τα γράψουμε λίγο τα πράγματα από την αρχή ! 1ον το πουλάω για τον λόγο ότι έχω οικογένεια και δεν καλύπτουν οι χώροι και οι επιδόσεις του όταν πήρα το πεζό ήμουν εγώ και ο άντρας μου και δεν μας πολύ ένοιαζε 2ον θέλω να πάω σε Kia για τον λόγο ότι μόνο αυτό μας άρεσε (κατά κύριο λόγο εμένα μιας και χατήρια δεν χαλάμε ) 3ον αυτή την στιγμή στην Ελλάδα δεν υπάρχουν προδιαγραφές για ηλεκτρικό, καλα να είμαστε σε 10-15 χρόνια να το σκεφτούμε προς το παρόν δεν υπάρχει καν στο μυαλό μου!! 7 λεπτά πριν, zourman1981 είπε Οτι ναι... το εχει πουλησει εδω και 10 σελιδες και δεν ψαχνει αμαξι για να το πουλησει να τον βολευει θελει επειδη ειναι περιεργος Εεεεεε μην με ειρωνεύεσαι και συ δεν το έχω πουλήσει αλλά μιας που βρέθηκα εδώ γτ να μην μιλησω και για το επόμενο ;;;;
tutuyo Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, Aganaktismeni είπε Να σας ρωτήσω έχει από εσάς κάποιος χιλιάρι κινητήρα ;;;;; Εδώ και 6 χρόνια. Κανένα απολύτως πρόβλημα, φυσικά με την συντήρηση που προβλέπεται Ταξίδια πολλά,το Αθήνα-Θεσσαλονίκη και Αθήνα - Γιάννενα τουλάχιστον 5-6 φορές τον χρόνο. Φορτωμένος με καροτσια και βαλίτσες. Ταξίδι στην εθνική αλλά και στροφιλικια πχ Δομοκού 3
Aganaktismeni Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, tutuyo είπε Εδώ και 6 χρόνια. Κανένα απολύτως πρόβλημα, φυσικά με την συντήρηση που προβλέπεται Ταξίδια πολλά,το Αθήνα-Θεσσαλονίκη και Αθήνα - Γιάννενα τουλάχιστον 5-6 φορές τον χρόνο. Φορτωμένος με καροτσια και βαλίτσες. Ταξίδι στην εθνική αλλά και στροφιλικια πχ Δομοκού Ωωωω!!!! Απλά θέλω να ενημερωθώ από κατόχους γτ αν μου πει η αντιπροσωπεία ότι μου το παίρνει 7χλδ να το σκεφτώ για χιλιαρακι έτσι ώστε να συμφέρει στην τσέπη μου !!!
Venerable Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Από πότε 1000αρια 3-κύλινδρα με τουρμπίνα σε μια χώρα αφιλόξενη τελείως λόγω θερμοκρασιών και κυκλοφοριακών συνθηκών, προκρίνονται όσα άλογα και να βγάζουν, ως οικογενειακά με ξεπερνάει. Η συνέχεια στο service ή στην χωματερή. Edit: Ξέχασα το ρεκτιφιέ-"τουρμπινά". Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2020 από Venerable 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα