Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Γειά σας Έχω τα ηχεία front : ss-ts31 center : ss- ct31 surround : ss-ts31b woofer : ss-ws31 από τον DVD receiver Sony HCD-DZ100 Χάλασε τελείως ο DVD receiver και έχω έναν Yamaha RX-V440RDS που δεν τον χρησιμοποιώ. Κάνουν τα ηχεία σε αυτόν τον av receiver?(φυσικά αφαιρούνται τα πλαστικά από της άκρες μπορεί και αλλαγή καλωδίου) Και η κύρια ερώτηση είναι το woofer είναι με καλώδιο υπάρχει μετατροπέας από wired σε rca για να συνδεθεί στον Yamaha? Ευχαριστώ
chios Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Το woofer σίγουρα δεν κάνει είναι παθητικό ΟΧΙ ενεργό, τα ηχεία είναι τις πλάκας άσε που διαβάζω ότι είναι 2.7Ω δεν ξέρω κατά πόσο θα παίξουν σωστά. 1
Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δεν υπάρχει κανέναν τρόπος να συνδεθεί το woofer?
giannis_ps_21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δεν υπάρχει τρόπος που να μπορεί να συνδεθεί και να μην προκαλέσει ζημιά στον ενισχυτή. Μην το δοκιμάσεις καν. Σύνδεσε τα ηχεία σε πρώτη φάση και αν σου επιτρέπουν τα οικονομικά σου άλλαξε τα κ αυτά κ μελλοντικά προσθέτεις και ενα σαμπ να ολοκληρώσεις το σύστημα.
Dark_Beast_John_Gr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) εχω main σύστημα σαν extra το θέλω να το βάλω στους γονείς μου να μην ακούνε απο την tv επειδή περισσεύουν . Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2020 από Dark_Beast_John_Gr
chios Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 https://www.amazon.co.uk/gp/aw/d/B07D3PFLDV/ref=sspa_mw_detail_2?ie=UTF8&psc=1 Έχω δουλέψει κάτι τέτοιο, είναι ότι πρέπει για την περίπτωση σου, θα μπορείς να βάλεις και το woofer πάνω. Καλύτερα αν δεν θες τον yamaha πούλησε τον και πάρε κάτι τέτοιο. 2
giannis_ps_21 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Είτε κάνεις αυτό που σου πρότεινε ο Chios, είτε πουλας τον ενισχυτη και παίρνεις ενα 5.1 συστημα (έτοιμο με ~100€) απο τις αγγελίες εδώ και να γινει πιο σωστη δουλεια εφόσον προορίζεται για τους γονείς σου. Διαφορετικά βάζεις ότι έχεις (εκτος απο το σαμπ) και οσο αντέξουν. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2020 από giannis_ps_21
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα