kostasvts Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα σε όλους , έχω ένα θέμα που με ταλαιπωρεί εδώ και αρκετούς μήνες.. Εσωτερικά ο λαιμός μου είναι πολύ κόκκινος στον φάρυγγα και στην μαλακή υπερώα νομίζω λέγετε πιο απλά και πάνω από τον φάρυγγα , δεν έχω πονόλαιμο απλώς τον νιώθω ερεθισμένο και αυτό όχι πάντα. Δεν ξέρω αν με ανησυχεί πιο πολύ το ότι είναι αρκετά κόκκινος και δεν πονάει η το ότι το έχω τόσο καιρό.. να σημειώσω ότι έχω θέμα με καούρες κλπ δεν έχω πάει κάπου πέρα από έναν παθολόγο που με είπε ότι πιθανόν να έχω ανεβάσει γαστρικά υγρά και για αυτό το κοκκίνισμα και ότι δεν είναι και τόσο κόκκινος.. μου έδωσε laprazol και gaviscon τελείωσε η θεραπεία καινή αλήθεια είναι ότι από καούρες σε στομάχι θώρακα κλπ ησύχασα αλλά αυτό επιμένει ακόμα..
_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Πήγαινε σε ΩΡΛ, άνθρωπέ μου! Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2020 από _BASSstarlet_
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Και δεν πήγες ακόμη σε γιατρό; Καλά μερικοί παρακαλάτε να σας συμβεί το χειρότερο. Στον 2ο μήνα έπρεπε να είχες πάει ήδη. Πάνε τώρα.
kostasvts Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Έχω κλείσει ραντεβού απλώς λόγο του ιού με έβαλε πολύ αργά , βέβαια ήρθαν οι μέρες την άλλη Παρασκευή είναι το ραντεβού αλλά έχω αγχωθει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις