ParafronGR Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, johnpopexi είπε Drivers και θερμοκράσιες ή βάψτο μπλε. Όταν λες «θερμοκρασίες» τι εννοείς; Drivers έχω τους τελευταίους από το σάιτ της AMD, τι άλλο να κάνω; Ενταξει είπαμε πιο πολύ για office το πήρα και για τα 150€ που έδωσα πιστεύω ότι είναι τίμιο. Τώρα για το rainbow six θα συνεχίσω στο PS4 και σε κανα Ίντερνετ καφέ , δεν πειράζει
TheDevilMayCare Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, ParafronGR είπε @TheDevilMayCare του έστειλα και φωτό από το μηχάνημα και μου είπε ότι δυστυχώς η κάρτα γραφικών είναι μούφα γιατί είναι jegy rx460 4gb και δεν έχει σχέση με την κανονική και ότι δεν παίζει τίποτα το μηχάνημα. Οπότε τσάμπα η χαρά τσάμπα και οι Corsair μνήμες Η καρτα, εκτος και αν ειναι οff απο το mining -αυτο δεν μπορω να στο αποκλεισω-, ειναι μια κανονικη RX460. Και μαλιστα (εφοσον μπορει να...φλασαριστει σε 560) σχετικα απο τις καλες! Αλλα παντως δεν ειναι RX470! 👾
ParafronGR Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Στις 2/7/2020 στις 2:39 ΠΜ, TheDevilMayCare είπε Η καρτα, εκτος και αν ειναι οff απο το mining -αυτο δεν μπορω να στο αποκλεισω-, ειναι μια κανονικη RX460. Και μαλιστα (εφοσον μπορει να...φλασαριστει σε 560) σχετικα απο τις καλες! Αλλα παντως δεν ειναι RX470! 👾 Τέλος καλό όλα καλά. Έκανα έναν έλεγχο στις μνήμες και μια ενώ την διάβαζε, ήταν ελαττωματική και πετούσε μόλε οθόνη με memory management. Πήγα την άλλαξα χθες & σήμερα παίζει άψογα. Στο medium με όλα στο off έχω 80& FPS . Όταν λες ότι μπορεί να φλας αριστερό σε 560 τι εννοείς; Γίνεται καλύτερη;
johnpopexi Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2020 20 ώρες πριν, ParafronGR είπε Τέλος καλό όλα καλά. Έκανα έναν έλεγχο στις μνήμες και μια ενώ την διάβαζε, ήταν ελαττωματική και πετούσε μόλε οθόνη με memory management. Πήγα την άλλαξα χθες & σήμερα παίζει άψογα. Στο medium με όλα στο off έχω 80& FPS . Όταν λες ότι μπορεί να φλας αριστερό σε 560 τι εννοείς; Γίνεται καλύτερη; 20 ώρες πριν, TheDevilMayCare είπε Ναι, γινεται RX560. με φλας δεξι τι γίνεται;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα