gorilas13 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Θα τα πάρω εγώ τα λεφτά από το PayPal για replica και θα κάνω κλήρωση το κινητό σε αυτούς που έχουν κάνει σχόλιο στο thread 😀
gchris7 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 22 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Αυτό που λες λέγεται escalate, όχι claim. Στο claim μπορείς να τα βρείς με τον πωλητή αν το θέλει και αυτός (στην περίπτωσή μου όχι). Όσο αφορά τα χρήματα, ναι παγώνουν και καλά κάνουν όπως στην περίπτωσή μου. Εξηγώ παραπάνω. Υπάρχει το dispute και υπάρχει και το claim. Το dispute είναι αυτό που αναφέρεις για κουβέντα με τον πωλητή για να τα βρείτε. Είναι παράθυρο επικοινωνίας με τον πωλητή πρακτικά. Το paypal δεν μπλέκεται σε αυτό. Το dispute μπορεί να γίνει escalate σε claim όπου πλέον αναλαμβάνει το paypal να βρει λύση. Εσύ τουλάχιστον και από το screenshot που έβαλες πιο πριν φαίνεται να έκανες κατευθείαν claim.
lionheart75 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Dispute έκανα αρχικά και escalate to claim μετά. Τα ίδια λέμε. Ο πωλητής δεν επρόκειτο να άλλαζε στάση όσο μελιστάλακτος και αν ήμουν. Το κουράσαμε το θέμα με το claim. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις