mdkamael Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Καλησπερα... η επομενη καταμετρηση ειναι προγραμματισμενη στις 10.09 συμφωνα με το app της ΔΕΔΔΗΕ. Ποτε θεωρειται καλη ημερομηνια ωστε να κατοχυρωθει manually απο μενα στο app?! Ή δεν εχει νοημα πλεον?! Επισης, εχω κανει αιτηση για νυχτερινο. Συνεπως θα αλλαχτει και ο μετρητης και απ οτι καταλαβαινω θα παει σε ψηφιακο. Τουλαχιστον απ οσο γνωριζω απο Γερμανια, εχουν υποδοχη για plug n play εξαρτηματα οπου μπορεις να προσθεσεις ενα περιφερειακο και να εχεις την ενδειξη μετρησεων μεσω wifi ( ενδεικτικα αναφερω τα εξαρτηματα poweropti, IOmeter ). Γνωριζουμε αν υπαρχει η δυνατοτητα αυτη στους εγχωριους ψηφιακους μετρητρες?! Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου από mdkamael Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 12 ώρες πριν, mdkamael είπε Καλησπερα... η επομενη καταμετρηση ειναι προγραμματισμενη στις 10.09 συμφωνα με το app της ΔΕΔΔΗΕ. Ποτε θεωρειται καλη ημερομηνια ωστε να κατοχυρωθει manually απο μενα στο app?! Ή δεν εχει νοημα πλεον?! Επισης, εχω κανει αιτηση για νυχτερινο. Συνεπως θα αλλαχτει και ο μετρητης και απ οτι καταλαβαινω θα παει σε ψηφιακο. Τουλαχιστον απ οσο γνωριζω απο Γερμανια, εχουν υποδοχη για plug n play εξαρτηματα οπου μπορεις να προσθεσεις ενα περιφερειακο και να εχεις την ενδειξη μετρησεων μεσω wifi ( ενδεικτικα αναφερω τα εξαρτηματα poweropti, IOmeter ). Γνωριζουμε αν υπαρχει η δυνατοτητα αυτη στους εγχωριους ψηφιακους μετρητρες?! Εχω ψηφιακο μετρητη αλλα για την ωρα οχι δεν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα Καλυτερα να καταχωρεις την ενδιξη στο mydei αν εχει παροχο ΔΕΗ Ετσι εκανα μεχρι να αλλαχτει ο μετρητης που πια δεν χρειαζεται να το κανω και ουτε υπαρχει αυτη η δυνατοτητα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, mdkamael είπε Καλησπερα... η επομενη καταμετρηση ειναι προγραμματισμενη στις 10.09 συμφωνα με το app της ΔΕΔΔΗΕ. Ποτε θεωρειται καλη ημερομηνια ωστε να κατοχυρωθει manually απο μενα στο app?! Ή δεν εχει νοημα πλεον?! Επισης, εχω κανει αιτηση για νυχτερινο. Συνεπως θα αλλαχτει και ο μετρητης και απ οτι καταλαβαινω θα παει σε ψηφιακο. Τουλαχιστον απ οσο γνωριζω απο Γερμανια, εχουν υποδοχη για plug n play εξαρτηματα οπου μπορεις να προσθεσεις ενα περιφερειακο και να εχεις την ενδειξη μετρησεων μεσω wifi ( ενδεικτικα αναφερω τα εξαρτηματα poweropti, IOmeter ). Γνωριζουμε αν υπαρχει η δυνατοτητα αυτη στους εγχωριους ψηφιακους μετρητρες?! Πλεον περναει καθε μηνα ο Δεδδηε... Μονο σε περιπτωση που δεν εχει περασει εχεις την δυνατητα να την δωσεις εσυ μετα απο 2-3 μερες.. Απλα θα πρεπει να το διαπιστωσεις οτι δεν περασαν.. Ποτε εκανες το αιτημα για το νυχτερινο; Σε ποια περιοχη... Οι μετρητες δεν εχουν υποδοχη μονο για sim καρτα και συνδεση για το τεχνικο προσωπικο... Απλα σιγα σιγα θα υπαρχει καποια στιγμη και η τηλεμετρηση στο μελλον.. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου από takoulou 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 34 minutes ago, takoulou said: Πλεον περναει καθε μηνα ο Δεδδηε... Μονο σε περιπτωση που δεν εχει περασει εχεις την δυνατητα να την δωσεις εσυ μετα απο 2-3 μερες.. Απλα θα πρεπει να το διαπιστωσεις οτι δεν περασαν.. Δεν ισχύει αυτό... μπορεί να δώσει ένδειξη ο καταναλωτής στον ΔΕΔΔΗΕ ακόμα και την ίδια μέρα που αναγράφει ο λογαραριασμός ότι θα γίνει καταμέτρηση. Αν περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ εντός της περιόδου καταμέτρησης, τότε η ένδειξη του καταναλωτή δε λαμβάνεται υπόψιν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 26 λεπτά πριν, ekrepali είπε Δεν ισχύει αυτό... μπορεί να δώσει ένδειξη ο καταναλωτής στον ΔΕΔΔΗΕ ακόμα και την ίδια μέρα που αναγράφει ο λογαραριασμός ότι θα γίνει καταμέτρηση. Αν περάσει ο ΔΕΔΔΗΕ εντός της περιόδου καταμέτρησης, τότε η ένδειξη του καταναλωτή δε λαμβάνεται υπόψιν. Δηλαδή τι είπα εγώ.. Ο Δεδδηε περνάει μια συγκεκριμένη ημέρα.. Αν δεν έχει περάσει ο Δεδδηε μπορεί ο καταναλωτής να την δώσει... Όπως και την ίδια ημέρα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ekrepali Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, takoulou said: Δηλαδή τι είπα εγώ.. Εσύ είπες κάτι που δεν ισχύει. ⬇️ 2 hours ago, takoulou said: Μονο σε περιπτωση που δεν εχει περασει εχεις την δυνατητα να την δωσεις εσυ μετα απο 2-3 μερες.. Απλα θα πρεπει να το διαπιστωσεις οτι δεν περασαν.. 1) Δεν είναι ανάγκη για τον καταναλωτή να διαπιστώσει αν πέρασε ο ΔΕΔΔΗΕ ή όχι ώστε να δώσει ένδειξη. 2) Ο καταναλωτής μπορεί να δώσει ένδειξη είτε την ίδια ημερομηνία... είτε 1-2 μέρες αργότερα. Αν ο ΔΕΔΔΗΕ δε περάσει... τότε η ένδειξη του καταναλωτή καταχωρείται οριστικά στο σύστημα. Αν ο ΔΕΔΔΗΕ περάσει, τότε η ένδειξη του καταναλωτή αγνοείται. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου από ekrepali 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mdkamael Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 52 λεπτά πριν, ekrepali είπε Εσύ είπες κάτι που δεν ισχύει. ⬇️ 1) Δεν είναι ανάγκη για τον καταναλωτή να διαπιστώσει αν πέρασε ο ΔΕΔΔΗΕ ή όχι ώστε να δώσει ένδειξη. 2) Ο καταναλωτής μπορεί να δώσει ένδειξη είτε την ίδια ημερομηνία... είτε 1-2 μέρες αργότερα. Αν ο ΔΕΔΔΗΕ δε περάσει... τότε η ένδειξη του καταναλωτή καταχωρείται οριστικά στο σύστημα. Αν ο ΔΕΔΔΗΕ περάσει, τότε η ένδειξη του καταναλωτή αγνοείται. Οποτε κλειδωνω αυτο σαν απαντηση στην απορια μου. Ωραια. Αντε να μαθουμε και τα εγχωρια διαδικαστικα λιγο καλυτερα τωρα σιγα σιγα... θενξ big guy! Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου από mdkamael Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flampouras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) Σε νέα παροχή η οποία ενεργοποιήθηκε 6/9/24, ο πάροχος με τον οποίο έχω συνάψει σύμβαση, μου δίνει μέχρι σήμερα περιθώριο για καταχώρηση ενδείξεων. Ο μετρητής είναι ηλεκτρονικός και φαντάζομαι τηλεμετρούμενος. Να καταχωρήσω ένδειξη στην εφαρμογή του παρόχου ή να αφήσω τον ΔΕΔΔΗΕ να κάνει την δουλειά του; Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από flampouras Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 3 λεπτά πριν, flampouras είπε Σε νέα παροχή η οποία ενεργοποιήθηκε 6/9/24, ο πάροχος με τον οποίο έχω συνάψει σύμβαση, μου δίνει μέχρι σήμερα περιθώριο για καταχώρηση ενδείξεων. Ο μετρητής είναι ηλεκτρονικός και φαντάζομαι τηλεμετρούμενος. Να καταχωρήσω ένδειξη στην εφαρμογή του παρόχου ή να αφήσω τον ΔΕΔΔΗΕ να κάνει την δουλειά του; Αν ειναι τηλεμετρουμενος δεν εχει εννοια να δωσεις ενδειξη.Αφου ειναι νεα τηλεμετρουμενος θα ειναι . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flampouras Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Αν ειναι τηλεμετρουμενος δεν εχει εννοια να δωσεις ενδειξη.Αφου ειναι νεα τηλεμετρουμενος θα ειναι . και κάθε πότε τραβάει ο ΔΕΔΔΗΕ ενδείξεις για να τις δώσει στον πάροχο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, flampouras είπε και κάθε πότε τραβάει ο ΔΕΔΔΗΕ ενδείξεις για να τις δώσει στον πάροχο; Καθε μηνα Υπαρχει κει εφαρμογη αλαλ ειναι λιγο της κακιας ωρας για κινητα My DEDIE aps https://deddie.gr/el/my-deddie-app/ Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου από Γιάννης Platano Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα