yazidis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Είχα ένα θεματάκι και σαν χαζός βιάστηκα και εχθές το βράδυ πήγα να κάνω καταχώρηση ενδείξεων χωρίς να ξέρω αν είναι ανοιχτό το παράθυρο για αυτές τις μέρες, και τελικά μου έβγαλε πως θα χρησιμοποιηθούν οι μετρήσεις τον Φεβρουάριο: Spoiler Αφήνω ασχολίαστο το γεγονός πως με άφησε να προχωρήσω να καταχωρήσω μετρήσεις 29/12 για να τις χρησιμοποιήσουν για 16/2, και θέλω να ρωτήσω αν έχει κανείς εμπειρία για το αν ακυρώνεται το αίτημα. Πήρα ένα τηλέφωνο τον ΔΕΔΔΗΕ, και μου είπαν πως κανονικά δε γίνεται ακύρωση, αλλά θα δοκιμάσει να ανοίξει ένα αίτημα για να μην καταχωρηθεί η μέτρηση, αλλά δε γνωρίζει αν θα γίνει και όλας. Επίσης για την ιστορία, τώρα που έχει γίνει αυτό, αν εγώ μέχρι τότε θελήσω να αλλάξω πάροχο και στον καινούριο δώσω τις τότε ενδείξεις, λέτε να έχω πρόβλημα διότι ο ΔΕΔΔΗΕ θα βλέπει χαμηλότερη κατανάλωση που θα χρησιμοποιήσει στις 16/2 ή δεν υπάρχει πρόβλημα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 ^...λογικά δεν θα τις χρησιμοποιήσουν (στις 16/2), όταν δουν ότι θα είναι "χαμηλότερες" (αυτές που ήδη έδωσες) από αυτές που θα είναι τότε...; (Αυτό δηλαδή που ισχυρίζονται ότι τώρα δεν μπορούν να τις ακυρώσουν, θα το κάνουν "αναγκαστικά" τότε...; Τους ρώτησες για το συγκεκριμένο; Τί λένε; ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yazidis Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 36 λεπτά πριν, washcloud είπε ^...λογικά δεν θα τις χρησιμοποιήσουν (στις 16/2), όταν δουν ότι θα είναι "χαμηλότερες" (αυτές που ήδη έδωσες) από αυτές που θα είναι τότε...; (Αυτό δηλαδή που ισχυρίζονται ότι τώρα δεν μπορούν να τις ακυρώσουν, θα το κάνουν "αναγκαστικά" τότε...; Τους ρώτησες για το συγκεκριμένο; Τί λένε; ) Από τη στιγμή που δεν διεκπεραιώνεται το αίτημα (το ότι ζητάω ακύρωση της καταχώρησης) διότι είναι παράλογο να δέχονται μέτρηση που δίνω 29/12 για να την χρησιμοποιήσουν για 16/2, δε μπορώ καν να βασιστώ ότι και αν μου πει η κοπέλα στο τηλέφωνο. Εκείνη απλά μου είπε πότε είναι το επόμενο παράθυρο μετρήσεων, οπότε αν ακυρωθεί αυτή η μέτρηση που δίνω, να πάρω να δώσω τότε την σωστή. Εμένα πάντως αυτό που με ενδιαφέρει είναι να μη σκαλώσει καμία αίτηση μεταφοράς σε άλλο πάροχο και κλαίω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
washcloud Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2023 ...ναι απλά ρώτησα αν τους ρώτησες και "τί είπαν"...("Καί τί να πουν", όταν λένε "δεν μπορούμε να την ακυρώσουμε"....Ήμαρτον δηλαδή). Και το "δεν μπορώ να βασιστώ", το προσυπογράφω (γενικά). Θα σου πρότεινα να έστελνες μέσω της "φόρμας αιτημάτων" του σάιτ ΔΕΔΔΗΕ, καθώς "υποτίθεται" ότι τα βλέπουν από "τα κεντρικά" κι όχι απλά από την "εξυπηρέτηση" (που άλλωστε είναι συνεργαζόμενη τηλεφωνική "απλώς"), μπας και πάρεις "πιο υπεύθυνη απαντηση", για να μην έχεις "το άγχος". Λογικά πάντως, δεν θα κολλήσει κάπου, λόγω "ασυμφωνίας μετρήσεων". Ίσως μάλιστα αν (αν/όταν έρθει η ώρα μετάβασης), καλύτερα να ζήταγες να πάει καταμετρητής αντί αν δώσεις ενδείξεις στον πάροχο: φαντάζομαι πως αυτό θα είναι ό,τι πιο επίσημο και θα ληφθεί αυτό υπ' όψη. Προφανώς δεν σου έχω απάντηση από εμπειρία, αλλά λέω ό,τι σκέφτομαι μπας και δώσω ιδέες που δεν σου ήρθαν εσένα και βγάλεις έτσι άκρη... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doomnx Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 8 Ιανουαρίου Μην τρελαίνεσαι, απλά κρατάει το νούμερο σε περίπτωση που δεν ανεβάσεις άλλη ένδειξη ή δεν περάσουν οι ίδιοι να μετρήσουν μέχρι τότε. Μπορείς να ανεβάσεις ένδειξη όσες φορές θες σε αυτή τη σελίδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Καλημερα... https://www.worldenergynews.gr/energeia/articles/551268/i-miniaia-katametrisi-fernei-afksiseis-sta-teli-xrisis-diktyou Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 5 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλημερα... https://www.worldenergynews.gr/energeia/articles/551268/i-miniaia-katametrisi-fernei-afksiseis-sta-teli-xrisis-diktyou Προφανώς. 'Τζάμπα' θα ήταν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Merenda7 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Είμαι σε φάση που περιμένω να βάλουν νέο μετρητή με νυχτερινό. Να περιμένω να μπει πρώτα ο νέος μετρητής και μετά να αλλάξω πάροχο? Αν αλλάξω τώρα θα γίνει η καταμέτρηση από δεδδηε και σε λίγες μέρες που θα μπει ο νέος μετρητής θα στείλουν πάλι μετρήσεις? Θα βγει εκκαθαριστικος δηλαδή για λίγες μέρες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 10 minutes ago, Merenda7 said: Είμαι σε φάση που περιμένω να βάλουν νέο μετρητή με νυχτερινό. Να περιμένω να μπει πρώτα ο νέος μετρητής και μετά να αλλάξω πάροχο? Αν αλλάξω τώρα θα γίνει η καταμέτρηση από δεδδηε και σε λίγες μέρες που θα μπει ο νέος μετρητής θα στείλουν πάλι μετρήσεις? Θα βγει εκκαθαριστικος δηλαδή για λίγες μέρες? Όχι, δεν χρειάζεται να περιμένεις να μπει ο πρώτος μετρητής, ο ΔΕΔΔΗΕ κατά πάσα πιθανότητα θα τα κάνει μπάχαλο ούτως ή άλλως. Αν αλλάξεις πάροχο τώρα θα δώσεις εσύ ενδείξεις ή θα γίνει καταμέτρηση από ΔΕΔΔΗΕ, και ο παλιός πάροχος θα σου στείλει τελικό λογαριασμό. Αν αλλαχτεί ο μετρητής μετά από λίγες μέρες δεν θα στείλουν πάλι μετρήσεις, θα τις στείλουν στον πάροχο όλες μαζεμένες (δλδ όσες KWh είχε γράψει ο παλιός συν όσες έχει γράψει ο καινούργιος) όταν είναι να βγει ο επόμενος εκκαθαριστικός. Αν βέβαια όλα κυλήσουν σωστά, γιατί ο ΔΕΔΔΗΕ πολλές φορές δεν ενημερώνει εγκαίρως τα συστήματα του με τα νέα δεδομένα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Απ οτι καταλαβαινω, τωρα που ο λογ/σμος θα βγαινει καθε μηνα θα καταργηθουν οι καταχωρησεις που δινει ο ιδιος ο καταναλωτης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iliata2410 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 4 λεπτά πριν, dasos2024 είπε Απ οτι καταλαβαινω, τωρα που ο λογ/σμος θα βγαινει καθε μηνα θα καταργηθουν οι καταχωρησεις που δινει ο ιδιος ο καταναλωτης. μήν παίρνεις όρκο,γι αυτό.όταν ο ΔΕΔΔΗΕ θα πηγαίνει στα χωριά με κλειστές τις αυλές ,και δέν μπορεί να μπεί μέσα έλα βρές μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 8 minutes ago, dasos2024 said: Απ οτι καταλαβαινω, τωρα που ο λογ/σμος θα βγαινει καθε μηνα θα καταργηθουν οι καταχωρησεις που δινει ο ιδιος ο καταναλωτης. Μάλλον εννοείς ότι τώρα ο λογαριασμός θα υπολογίζεται με ξεχωριστή χρέωση κάθε μήνα, όντως αυτό εννοούσες? Αν ναι δεν αλλάζει κάτι, ούτως ή άλλως και μέχρι τώρα τα κυμαινόμενα προγράμματα είχαν ξεχωριστή χρέωση κάθε μήνα. Εκτός και αν εννοούσες αυτό που είπαν πως θα γίνει μέσα στο 24 για μέτρηση ΔΕΔΔΗΕ κάθε μήνα, εικάζω πως θα συνεχίσει να μπορεί ο πελάτης να δίνει ένδειξη η οποία θα λαμβάνεται υπόψιν μόνο εάν ο ΔΕΔΔΗΕ για κάποιο λόγο δεν έχει πραγματοποιήσει μέτρηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 22 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μάλλον εννοείς ότι τώρα ο λογαριασμός θα υπολογίζεται με ξεχωριστή χρέωση κάθε μήνα, όντως αυτό εννοούσες? Αν ναι δεν αλλάζει κάτι, ούτως ή άλλως και μέχρι τώρα τα κυμαινόμενα προγράμματα είχαν ξεχωριστή χρέωση κάθε μήνα. Ο λογ/σμος λεει θα βγαινει καθε μηνα [αντι καθε δυο μηνες], και η καταμετρηση καθε μηνα [αντι καθε τεσσερις] εφοσον υπαρχει το προσωπικο. Μιλανε με γριφους οι γεροντες 🤔 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Τίποτα δε θα υλοποιήσει. Θα κάνουν κάποιες κανονικές καταμετρήσεις και τις άλλες θα τις βάζουν στην τύχη. Και μετά θα αρχίσουν τα γ@μ@σταυρίδια από τους καταναλωτές που θα βλέπουν φουσκωμένους λογαριασμούς κάθε μήνα.. Προβλέπω να τρώνε ξύλο από αγανακτισμένους και να ξαναγυρίσουμε στις καταμετρήσεις από τον πελάτη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου Share Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2 hours ago, dasos2024 said: Ο λογ/σμος λεει θα βγαινει καθε μηνα [αντι καθε δυο μηνες], και η καταμετρηση καθε μηνα [αντι καθε τεσσερις] εφοσον υπαρχει το προσωπικο. Βασικά το ότι η καταμέτρηση θα γίνεται κάθε μήνα το είπε ο Σκυλακάκης σε συνέντευξη στην τηλεόραση, το ότι λογαριασμός θα βγαίνει κάθε μήνα όμως δεν νομίζω να το είπε κάποιος, ούτε η σελίδα που δείχνεις λέει κάτι τέτοιο. 2 hours ago, dasos2024 said: Μιλανε με γριφους οι γεροντες 🤔 Σε αυτά που είπε ο Σκυλακάκης δεν βλέπω κανέναν γρίφο, τώρα κατά πόσο μπορούν να πραγματοποιηθούν είναι άλλο θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα