korakios Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 2 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε Μετρήσεις δεν κατέγραψαν οι ίδιοι αφού τον άλλαξαν; (αν κατάλαβα σωστά) όχι , δεν είχε μολύβι και χαρτί 😛 . Υποθέτω θα το κάνανε αργότερα αλλά είπα να μην το ρισκάρω και κράτησα εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 12 λεπτά πριν, korakios είπε όχι , δεν είχε μολύβι και χαρτί 😛 . Υποθέτω θα το κάνανε αργότερα αλλά είπα να μην το ρισκάρω και κράτησα εγώ Καλά έκανες.. κάτι μου λέει πως θα χρειαστεί να ασχοληθείς και με το γεγονός οτι σου άλλαξαν μετρητή, αλλά και με τις ενδείξεις.. (δυστυχώς), στον νέο σου έβαλαν SIM modem και κάρτα SIM, ή απλά τον τοποθέτησαν και έφυγαν; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 11 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε Καλά έκανες.. κάτι μου λέει πως θα χρειαστεί να ασχοληθείς και με το γεγονός οτι σου άλλαξαν μετρητή, αλλά και με τις ενδείξεις.. (δυστυχώς), σίγουρα θα ασχοληθώ τουλάχιστον με το οτι θα πρέπει να στείλω στον πάροχο φωτό απο νέο μετρητή μιας και οι μετρήσεις πάνε τώρα απο μηδέν . Πιστεύω θα βγάλω άκρη με τον πάροχο 12 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε στον νέο σου έβαλαν SIM modem και κάρτα SIM, ή απλά τον τοποθέτησαν και έφυγαν; τον άλλαξε και έφυγε , αλλά μου φαίνεται οτι έχει μέσα sim . Δε με απασχολεί τόσο , απλά να δω οτι μετρά σωστά και στο νυχτερινό 33 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε Στον αντικατέστησαν δηλαδή με τον sx5a2-sels-04 (της Sanxing)? ναι τελικά αυτός είναι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kozanitis1 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 19 λεπτά πριν, korakios είπε τον άλλαξε και έφυγε , αλλά μου φαίνεται οτι έχει μέσα sim . Δε με απασχολεί τόσο , απλά να δω οτι μετρά σωστά και στο νυχτερινό Αν ανάβει το PWR και αναβοσβήνει το NET, έβαλαν SIM.. Καλού κακού τσέκαρε ημερομηνία-ώρα, καθώς και όπως είπες εναλλαγή στις σωστές ώρες του νυκτερινού.. Όταν αλλάξει το χειμερινό επιβεβαίωσε πως είναι 3-5 και όχι 3:30-5:30 που είναι κάποιοι ρυθμισμένοι για το μεσημεριανό δίωρο.. Δυστυχώς, απλά πράγματα αυτονόητα πρέπει να ασχολούμαστε εμείς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisg55 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Κάθε πότε μπορώ να καταχωρώ ένδειξη? Καταχώρησα στο my deddie app σήμερα ενώ έχει επόμενη καταχώρηση 09/10 και λέει οτι η μέτρηση θα αποσταλεί στον προμηθευτή μου, εάν δεν πραγματοποιηθεί καταμέτρηση απο τον ΔΕΔΔΗΕ και θα αποσταλεί 12/10. Καταχώρησα τώρα, επειδή ο λογαριασμός εκδίδεται 06/10 απο Protergia. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 16 λεπτά πριν, dimitrisg55 είπε Κάθε πότε μπορώ να καταχωρώ ένδειξη? Καταχώρησα στο my deddie app σήμερα ενώ έχει επόμενη καταχώρηση 09/10 και λέει οτι η μέτρηση θα αποσταλεί στον προμηθευτή μου, εάν δεν πραγματοποιηθεί καταμέτρηση απο τον ΔΕΔΔΗΕ και θα αποσταλεί 12/10. Καταχώρησα τώρα, επειδή ο λογαριασμός εκδίδεται 06/10 απο Protergia. Πότε είναι ακριβώς η καταμέτρηση του Δεδδηε που θα γίνει; Σε αυτή την ημερομηνία γινεται για να την παρει το συστημα.. Αν δεν περασουν από τον Δεδδηε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisg55 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, takoulou είπε Πότε είναι ακριβώς η καταμέτρηση του Δεδδηε που θα γίνει; Σε αυτή την ημερομηνία γινεται για να την παρει το συστημα.. Αν δεν περασουν από τον Δεδδηε.. Όπως έγραψα 09/10, αλλά πέρα απο τώρα ρωτάω γενικά γιατι διάβασα οτι παλιά σας εβγάζε ενα συγκεκριμένο εύρος ημερομηνιών στο δίμηνο πάνω για καταχώριση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 14 λεπτά πριν, dimitrisg55 είπε Όπως έγραψα 09/10, αλλά πέρα απο τώρα ρωτάω γενικά γιατι διάβασα οτι παλιά σας εβγάζε ενα συγκεκριμένο εύρος ημερομηνιών στο δίμηνο πάνω για καταχώριση. Όποτε σε αυτήν την ημερομηνία καταχωρείται η ένδειξη εφόσον δεν περασει ο Δεδδηε.. Σου αφήνει ένα περιθωριο 1-2 ημερών για να περασεις την ένδειξη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisg55 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, takoulou είπε Όποτε σε αυτήν την ημερομηνία καταχωρείται η ένδειξη εφόσον δεν περασει ο Δεδδηε.. Σου αφήνει ένα περιθωριο 1-2 ημερών για να περασεις την ένδειξη.. Δηλαδή μόνο μια φορά στο τετράμηνο μπορώ να καταχωρώ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, dimitrisg55 είπε Δηλαδή μόνο μια φορά στο τετράμηνο μπορώ να καταχωρώ? Κάθε δίμηνο μπορείς και κάθε τετράμηνο περναει ο Δεδδηε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisg55 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, takoulou είπε Κάθε δίμηνο μπορείς και κάθε τετράμηνο περναει ο Δεδδηε.. Αυτό λέω για το δίμηνο που μπορώ να δω το εύρος ημερομηνιών, επειδή στο app του ΔΕΔΔΗΕ δεν λέει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 3 λεπτά πριν, dimitrisg55 είπε Αυτό λέω για το δίμηνο που μπορώ να δω το εύρος ημερομηνιών, επειδή στο app του ΔΕΔΔΗΕ δεν λέει. Θα πρεπει να παρεις τον Δεδδηε τηλέφωνο.. Αλλιώς π.χ. αν είναι λέμε η κανονική καταμέτρηση 18/5 η επόμενη θα είναι 18/7... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisg55 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2023 4 λεπτά πριν, takoulou είπε Θα πρεπει να παρεις τον Δεδδηε τηλέφωνο.. Αλλιώς π.χ. αν είναι λέμε η κανονική καταμέτρηση 18/5 η επόμενη θα είναι 18/7... Οκ σε ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 28/9/2023 στις 4:28 ΜΜ, takoulou είπε Θα πρεπει να παρεις τον Δεδδηε τηλέφωνο.. Αλλιώς π.χ. αν είναι λέμε η κανονική καταμέτρηση 18/5 η επόμενη θα είναι 18/7... Εμένα η κανονική καταμέτρηση (που πέρασε ο ΔΕΔΔΗΕ) ήταν 29/8, και έγραφε επόμενες 12/10 και 12/12. Δηλαδή το 2μηνο, που δεν πέρναγαν αλλά θα δήλωνα εγώ είναι σήμερα, 12/10. Πέρασα την ένδειξη και λέει θα αποσταλεί στον πάροχο στις 12/12! Δηλαδή πλέον ούτε στο 2μηνο δεν μπορούμε να στέλνουμε;! Και πως ακυρώνω την μέτρηση που έστειλα σήμερα; Στις 28/9/2023 στις 4:21 ΜΜ, takoulou είπε Κάθε δίμηνο μπορείς και κάθε τετράμηνο περναει ο Δεδδηε.. @takoulou Αυτό λέω και παραπάνω, πήγα στο 2μηνο να δηλώσω και μου έβγαλε θα αποσταλεί στο 4μηνο (που περνάνε)...Ακόμα και σ' αυτό ένα μπέρδεμα είναι... Επεξ/σία 13 Οκτωβρίου 2023 από tryfos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tryfos Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Share Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2023 Παιδιά ξέρει κανείς να μου απαντήσει στα παραπάνω (πώς ακυρώνω μέτρηση που έστειλα στον ΔΕΔΔΗΕ); @takoulou ή @korakios ή @Kozanitis1 ; Δεν δουλεύει πλέον τίποτα στον ΔΕΔΔΗΕ, εγώ θεωρώ ότι δεν μπορούμε πλέον να στείλουμε μέτρηση στο 2μηνο. Όπως γράφω και παραπάνω, έστειλα στο 2μηνο ακριβώς και μου έγραψε ότι θα σταλεί στο 4μηνο (που θα περάσουν δηλάδη). Και θα γίνουν όλα μπάχαλο. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΟ το απλό πράγμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα