Kozanitis1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Spoiler 1 ώρα πριν, korakios είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου holley μήπως δε χρειάζεται καν το εξωτερικό κουτί ? Τριφασικός Holley πρέπει να είναι.., ένας έχει τέτοιο στη γειτονιά μου και του έχουν βάλει και SIM, ανάβει και ένδειξη σήματος κινητής τηλεφωνίας.. Εσένα ή τα έπαιξε η οθόνη ή κάτι δεν έχει τοποθετηθεί σωστά.., την χελώνα μπορείς να την ανοίξεις ή είναι σφραγισμένη; Χρησιμοποιούσες το κουμπί scroll για να μεταφερθείς ανάμεσα στις ενδείξεις; Αν θες στείλε pm μη γεμίζουμε εδώ το νήμα.. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2023 από Kozanitis1 1
Joshua21 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 2 hours ago, korakios said: Για κάποιο λόγο έσβησε η ένδειξη του μετρητή (ψηφιακού) και δε δείχνει τίποτα Πριν εβδομάδες φώναξα το ΔΕΔΔΗΕ γιατί το περίβλημα ήταν ξεχαρβαλωμένο (εξαρχής) και η σφραγίδα θα έφευγε (ήταν θέμα χρόνου) Το έσφιξε , έβαλε νέα σφραγίδα , έγραψε συντήρηση και όλα κομπλέ Το πρόβλημα τώρα είναι οτι δε μπορώ να πατήσω κάποιοι κουμπί (βλέπω scroll) να δω τι παίζει Μήπως το περίβλημα είναι αχρείαστο στους ψηφιακούς ? Το κουμπί αυτό - αν κατάλαβα καλά ποιο λες - δεν προβλέπεται να το πατάει ο πελάτης, φαντάζομαι ότι πιο πριν μπορούσες επειδή το καπάκι δεν ήταν στη θέση του. Το περίβλημα προστατεύει από υγρασία και σκόνη όχι μόνο τον μετρητή, αλλά και τις επαφές. 1
korakios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Spoiler 1 λεπτό πριν, Kozanitis1 είπε Εσένα ή τα έπαιξε η οθόνη ή κάτι δεν έχει τοποθετηθεί σωστά.., δεν είναι νέος μετρητής/εγκατάσταση , λειτουργούσε κανονικά μέχρι πριν λίγες εβδομάδες 1 λεπτό πριν, Kozanitis1 είπε .., την χελώνα μπορείς να την ανοίξεις ή είναι σφραγισμένη; σφραγισμένη , είχε παλιά μια σφραγίδα έτοιμη να φύγει ,ουσιαστικά κρατούσε τη χελώνα να μην πέσει και κάλεσα τεχνικό απο ΔΕΔΔΗΕ να μην έχω ιστορίες με κομμένες σφραγίδες εκεί έχω πάθει blackout , δε θυμάμαι αν μετά έδειχνε ή πάτησε τίποτα και έκλεισε την οθόνη 2 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε Χρησιμοποιούσες το κουμπί scroll για να μεταφερθείς ανάμεσα στις ενδείξεις; δεν άγγιξα ποτέ τίποτα , ήταν ρυθμισμένο να δίνει κυκλικά διάφορες ενδείξεις 14 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε Αν θες στείλε pm μη γεμίζουμε εδώ το νήμα.. έχει σχέση με την καταχώρηση ενδείξεων απο τη στιγμή που δε μπορώ να πάρω ένδειξη 😛 τεσπα , θα στείλω ερώτημα στο ΔΕΔΔΗΕ Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Το κουμπί αυτό - αν κατάλαβα καλά ποιο λες - δεν προβλέπεται να το πατάει ο πελάτης, φαντάζομαι ότι πιο πριν μπορούσες επειδή το καπάκι δεν ήταν στη θέση του. ναι το scroll , αλλά και πριν δεν είχα πατήσει κάτι , το καπάκι κρατιόταν απο τη σφραγίδα και δεν ήθελα να μπω σε διαδικασίες
Joshua21 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 2 minutes ago, korakios said: ναι το scroll , αλλά και πριν δεν είχα πατήσει κάτι , το καπάκι κρατιόταν απο τη σφραγίδα και δεν ήθελα να μπω σε διαδικασίες Τότε πως είναι πρόβλημα το γεγονός ότι δεν μπορείς να πατήσεις το κουμπί αυτό τώρα?
korakios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Τότε πως είναι πρόβλημα το γεγονός ότι δεν μπορείς να πατήσεις το κουμπί αυτό τώρα? στο οτι δε φαίνεται τίποτα . έλεγα μπας και είναι όπως περίπτωση ψηφιακού αερίου ,που έπρεπε να πατηθεί κουμπάκι για να φανεί η ένδειξη τεσπα , νέκρωσε , ελπίζω να μπορεί ο ΔΕΔΔΗΕ να πάρει ενδείξεις και να μη με φουσκώσουν ότι να'ναι βάσει εκτίμησης
Joshua21 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 8 minutes ago, korakios said: στο οτι δε φαίνεται τίποτα . έλεγα μπας και είναι όπως περίπτωση ψηφιακού αερίου ,που έπρεπε να πατηθεί κουμπάκι για να φανεί η ένδειξη τεσπα , νέκρωσε , ελπίζω να μπορεί ο ΔΕΔΔΗΕ να πάρει ενδείξεις και να μη με φουσκώσουν ότι να'ναι βάσει εκτίμησης Αν δεν φαίνεται τίποτα (δλδ η οθόνη δεν ανάβει καν) τότε έχει πρόβλημα ο μετρητής, δλδ καμία σχέση με το "όλα κομπλέ" που έγραψες πριν. Η οθόνη σβήνει μόνο σε διακοπή ρεύματος, το κουμπάκι αυτό απλά κάνει τις εναλλαγές ανάμεσα στις ενδείξεις (πχ 1.8.0 --> 1.8.1) άμεσα. Και όχι, με νεκρή οθόνη δεν θα μπορεί να πάρει μέτρηση ο ΔΕΔΔΗΕ, δώσε βλάβη άμεσα.
takoulou Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα.. Αυτός ο μετρητής μάλλον πρόβλημα εμφάνισε.. Αν το ανοίξει κάποιος τεχνικός μπορεί να πάρει τις ενδείξεις. . Έχει μπαταρία που κρατάει στην μνήμη τις ενδείξεις.. Αλλά αν κλείσεις τις αυτόματες ασφάλειες στο πορτάκι κάτω για ένα δεύτερο και ανοίξουν άμεσα μπορεί να ξανά βγάλει ενδείξεις.. Μπορεί... Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2023 από takoulou 1
Kozanitis1 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 14 ώρες πριν, korakios είπε στο οτι δε φαίνεται τίποτα . έλεγα μπας και είναι όπως περίπτωση ψηφιακού αερίου ,που έπρεπε να πατηθεί κουμπάκι για να φανεί η ένδειξη τεσπα , νέκρωσε , ελπίζω να μπορεί ο ΔΕΔΔΗΕ να πάρει ενδείξεις και να μη με φουσκώσουν ότι να'ναι βάσει εκτίμησης Θα έλεγα να κάνεις έγγραφο αίτημα βλάβης πως πιθανόν να έχει χαλάσει ο μετρητής, ώστε να έρθουν να το δουν, μήπως κάτι παίζει ή μπορεί όντως να τα έχει "παίξει", οπότε θα πρέπει να τον αντικαταστήσουν.. Η οθόνη στους μετρητές ρεύματος στην Ελλάδα λειτουργεί 24/7, στους αερίου όχι Με το scroll μπορείς να εναλλάσσεις ενδείξεις ώστε να πας σε αυτή που θες, χωρίς να περιμένεις να "γυρίσει" κάθε λίγα δευτερόλεπτα, εγώ αυτό έκανα γιατί δεν είχε τζάμι η χελώνα μου, μέχρι που κάποια στιγμή τοποθέτησαν τζαμάκι και τώρα αναγκαστικά περιμένω, επίσης άναβε και backlight στην οθόνη (holley μονοφασικός) 1
korakios Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 15 ώρες πριν, takoulou είπε Καλησπέρα.. Αυτός ο μετρητής μάλλον πρόβλημα εμφάνισε.. Αν το ανοίξει κάποιος τεχνικός μπορεί να πάρει τις ενδείξεις. . Έχει μπαταρία που κρατάει στην μνήμη τις ενδείξεις.. Αλλά αν κλείσεις τις αυτόματες ασφάλειες στο πορτάκι κάτω για ένα δεύτερο και ανοίξουν άμεσα μπορεί να ξανά βγάλει ενδείξεις.. Μπορεί... καλό τιπ αλλά δεν το δοκιμάζω γιατί παίζει να το ξανακάνει 4 ώρες πριν, Kozanitis1 είπε Θα έλεγα να κάνεις έγγραφο αίτημα βλάβης πως πιθανόν να έχει χαλάσει ο μετρητής, ώστε να έρθουν να το δουν, μήπως κάτι παίζει ή μπορεί όντως να τα έχει "παίξει", οπότε θα πρέπει να τον αντικαταστήσουν.. χθες άνοιξα αίτημα , τυχαίνει να είναι περίοδος για καταμέτρηση τώρα . Το πρωί με πήραν τηλ και θα δούνε αυτή την εβδομάδα τι παίζει . Απο τις φωτό που έστειλα ,μάλλον κάηκε γιατί δεν ανάβουν ουτε λαμπάκια εκτός της οθόνης ούτε 5ετία δεν έβγαλε 😂
Kozanitis1 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 @korakios τώρα δεν παίζει να καταγραφεί, βάλε κλιματιστικό φουλ να δροσιστείς με "τσάμπα" ρευμα 😎 Μηπως του τα έσκασε η ζέστη τις προηγούμενες μέρες 🤣🤣 Ρίχνε μια ματιά τι παίζει, 99% θα στον αλλάξουν με άλλο, δεν θέλουν να ασχολούνται, απλά τον αλλάζουν και τέλος.. Μη μου ματιάσεις και τον δικό μου ούτε 6 χρόνια δεν έκλεισε 😄
korakios Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 1 λεπτό πριν, Kozanitis1 είπε @korakios τώρα δεν παίζει να καταγραφεί, βάλε κλιματιστικό φουλ να δροσιστείς με "τσάμπα" ρευμα 😎 Μηπως του τα έσκασε η ζέστη τις προηγούμενες μέρες 🤣🤣 Ρίχνε μια ματιά τι παίζει, 99% θα στον αλλάξουν με άλλο, δεν θέλουν να ασχολούνται, απλά τον αλλάζουν και τέλος.. φοβάμαι μην κάνουν καμια πλασματική μέτρηση βάσει τρέχουσας κατανάλωσης δικτύου , τους είπα οτι λείπω συνήθως 😁 το ρολόι είναι σε κουβούκλιο μεν , αλλά είναι σκιερό 6 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε Μη μου ματιάσεις και τον δικό μου ούτε 6 χρόνια δεν έκλεισε 😄 βάλε έναν ανεμιστήρα για καλό και για κακό 😂
Kozanitis1 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Μόλις τώρα, korakios είπε φοβάμαι μην κάνουν καμια πλασματική μέτρηση βάσει τρέχουσας κατανάλωσης δικτύου , τους είπα οτι λείπω συνήθως 😁 το ρολόι είναι σε κουβούκλιο μεν , αλλά είναι σκιερό βάλε έναν ανεμιστήρα για καλό και για κακό 😂 Είναι και σε νότιο τοίχο το βλέπει όλη μέρα ο ήλιος φτου φτου🤣🤣
takoulou Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2023 2 ώρες πριν, Kozanitis1 είπε @korakios τώρα δεν παίζει να καταγραφεί, βάλε κλιματιστικό φουλ να δροσιστείς με "τσάμπα" ρευμα 😎 Μηπως του τα έσκασε η ζέστη τις προηγούμενες μέρες 🤣🤣 Ρίχνε μια ματιά τι παίζει, 99% θα στον αλλάξουν με άλλο, δεν θέλουν να ασχολούνται, απλά τον αλλάζουν και τέλος.. Μη μου ματιάσεις και τον δικό μου ούτε 6 χρόνια δεν έκλεισε 😄 Καταγραφεί συνήθως.. Έχει μπαταρία ο μετρητής.. Απλά η οθόνη δεν ανάβει.. Με μια ρύθμιση σε ένα κουμπί που έχει επάνω ο μετρητής φαίνονται οι ενδείξεις..
korakios Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Τελικά αλλάχτηκε , όλη η σειρά έχει θέμα και κλατάρανε με τις ζέστες (τα κλαίμε τα λεφτά μας για ακόμα μια φορά...) Το καλό ήταν οτι χειροκίνητα έβγαζε ένδειξη , το καλύτερο , ίσως να είχε ξεμείνει σε αρκετά παλαιότερη 😁 Έδωσα την καταχώρηση και ηλεκτρονικά στο ΔΕΔΔΗΕ μιας και δεν ξέρω αν τη στείλουν στον πάροχο (έδωσα και στον πάροχο)
Kozanitis1 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2023 21 λεπτά πριν, korakios είπε Τελικά αλλάχτηκε , όλη η σειρά έχει θέμα και κλατάρανε με τις ζέστες (τα κλαίμε τα λεφτά μας για ακόμα μια φορά...) Το καλό ήταν οτι χειροκίνητα έβγαζε ένδειξη , το καλύτερο , ίσως να είχε ξεμείνει σε αρκετά παλαιότερη 😁 Έδωσα την καταχώρηση και ηλεκτρονικά στο ΔΕΔΔΗΕ μιας και δεν ξέρω αν τη στείλουν στον πάροχο (έδωσα και στον πάροχο) Στον αντικατέστησαν δηλαδή με τον sx5a2-sels-04 (της Sanxing)? Να δούμε πόσο θα κρατήσουν και αυτοί που είναι Ασιατικής καταγωγής.. Μετρήσεις δεν κατέγραψαν οι ίδιοι αφού τον άλλαξαν; (αν κατάλαβα σωστά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα