GREGORYMO Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Δημοσ. 5 Απριλίου 2023 Με την καταχώρηση ένδειξης, τι γίνεται? Άλλαξε κάτι?
marmagia Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 Δημοσ. 6 Απριλίου 2023 5 hours ago, GREGORYMO said: Με την καταχώρηση ένδειξης, τι γίνεται? Άλλαξε κάτι? Όχι ακόμα τα ίδια
motoboots Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Δημοσ. 18 Απριλίου 2023 Στις 3/2/2023 στις 3:20 ΜΜ, Joshua21 είπε Μέχρι πρόσφατα ο ΔΕΔΔΗΕ σου έδινε παράθυρο περίπου μιας εβδομάδας στο ενδιάμεσο των προγραμματισμένων ημερομηνιών καταμέτρησης, και αν το έκανες αμέσως μετά ο πάροχος σου θα σου έβγαζε εκκαθαριστικό λογαριασμό. Τώρα τελευταία όμως το σύστημα του ΔΕΔΔΗΕ είναι μονίμως ανοικτό για ενδείξεις, δεν ξέρω τι παίζει τώρα και για αυτό έπαψα να το κάνω. Το σύστημα εξακολουθεί και είναι μονίμως ανοιχτό για εισαγωγή ενδείξεων. Τώρα, τι σημαίνει αυτό, δεν ξέρω.
therock Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Μια ερωτηση, ποια η διαφορα καταχωρηση ενδειξης αναμεσα σε site δεδδηε και στο ebill της ΔΕΗ. Τελευταια φορα επειδη δε προαλαβα τη προθεσμια της Δεδδηε, καταχωρησα μεσω ebill και μου ρθε παραστατικα και ελεγε εναντι πελατη. Και αυτο το μηνα που το περασα στη Δεδδηε, ειχε κρατησει σαν τελευταια ενδειξει την τελευται του εκκαθαριστικου, και μου βγαλε καταναλωση 442Kwh...
Nabuko Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, therock είπε ποια η διαφορα καταχωρηση ενδειξης αναμεσα σε site δεδδηε και στο ebill της ΔΕΗ. Θα σου έλεγα ότι πιάνονται οι ενδείξεις που έχεις καταχωρήσει στη δεδδηε ή αυτές που έχουν καταχωρήσει οι ίδιοι. Πλην όμως στον τελευταίο λογαριασμό μου βγήκε εκκαθαριστικός με τις ενδείξεις που είχα καταχωρήσει στο ebill. 🤔 Edit: άκυρη η από πάνω παράγραφος. Είχα στείλει ενδείξεις και στη δεδδηε. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2023 από Nabuko
takoulou Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 26 λεπτά πριν, therock είπε Μια ερωτηση, ποια η διαφορα καταχωρηση ενδειξης αναμεσα σε site δεδδηε και στο ebill της ΔΕΗ. Τελευταια φορα επειδη δε προαλαβα τη προθεσμια της Δεδδηε, καταχωρησα μεσω ebill και μου ρθε παραστατικα και ελεγε εναντι πελατη. Και αυτο το μηνα που το περασα στη Δεδδηε, ειχε κρατησει σαν τελευταια ενδειξει την τελευται του εκκαθαριστικου, και μου βγαλε καταναλωση 442Kwh... Καλημέρα.. Αυτά που έχουν περασει στον Δεδδηε..
therock Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 20 minutes ago, takoulou said: Καλημέρα.. Αυτά που έχουν περασει στον Δεδδηε.. Και στο ebill τοτε πιο το νοημα να περνας ενδειξεις? Αν ειναι ετσι εφοσον ξεχαστεις και δεν τις περασεις στον δεδδηε, το αφηνεις να περναει ετσι και βγαζει κατευθειαν εναντι η δεη. γιατι να δωσεις μετρησεις και να βγει παλι ενα ακυρο εναντι... Αυτο προσπαθω να καταλαβω
Nabuko Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 16 λεπτά πριν, therock είπε Και στο ebill τοτε πιο το νοημα να περνας ενδειξεις? Για τις ενδιάμεσες που δεν βγαίνει εκκαθαριστικός.
GeorgeHellas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Καλησπέρα σε όλους. Ήρθαν χθες και μου έβαλαν ένα ρουτεράκι στον μετρητή. Θα χρειάζεται να συνεχίσω να καταχωρώ ενδείξεις, στους έναντι λογαριασμούς;
Ukforthemoment Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 1 λεπτό πριν, GeorgeHellas είπε Καλησπέρα σε όλους. Ήρθαν χθες και μου έβαλαν ένα ρουτεράκι στον μετρητή. Θα χρειάζεται να συνεχίσω να καταχωρώ ενδείξεις, στους έναντι λογαριασμούς; Θα σου έρχονται έναντι;Θα δεις στον λογαριασμό τι γράφει. 1
therock Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 7 minutes ago, Nabuko said: Για τις ενδιάμεσες που δεν βγαίνει εκκαθαριστικός. Ναι ρε παιδια, απλα στις ενδιαμεσες ουτως η αλλως βγαινει εναντι και απο μονο του. Ποια η ουσια του Εναντι της Δεη με το δικο σου εναντι αυτο ρωταω
Nabuko Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2023 Μόλις τώρα, therock είπε Ναι ρε παιδια, απλα στις ενδιαμεσες ουτως η αλλως βγαινει εναντι και απο μονο του. Ποια η ουσια του Εναντι της Δεη με το δικο σου εναντι αυτο ρωταω Για να μην σου έρχεται ότι να ναι Έναντι αλλά Έναντι πάνω σε πραγματικές ενδείξεις. 2
korakios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Για κάποιο λόγο έσβησε η ένδειξη του μετρητή (ψηφιακού) και δε δείχνει τίποτα Πριν εβδομάδες φώναξα το ΔΕΔΔΗΕ γιατί το περίβλημα ήταν ξεχαρβαλωμένο (εξαρχής) και η σφραγίδα θα έφευγε (ήταν θέμα χρόνου) Το έσφιξε , έβαλε νέα σφραγίδα , έγραψε συντήρηση και όλα κομπλέ Το πρόβλημα τώρα είναι οτι δε μπορώ να πατήσω κάποιοι κουμπί (βλέπω scroll) να δω τι παίζει Μήπως το περίβλημα είναι αχρείαστο στους ψηφιακούς ?
Kozanitis1 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 33 λεπτά πριν, korakios είπε Για κάποιο λόγο έσβησε η ένδειξη του μετρητή (ψηφιακού) και δε δείχνει τίποτα Πριν εβδομάδες φώναξα το ΔΕΔΔΗΕ γιατί το περίβλημα ήταν ξεχαρβαλωμένο (εξαρχής) και η σφραγίδα θα έφευγε (ήταν θέμα χρόνου) Το έσφιξε , έβαλε νέα σφραγίδα , έγραψε συντήρηση και όλα κομπλέ Το πρόβλημα τώρα είναι οτι δε μπορώ να πατήσω κάποιοι κουμπί (βλέπω scroll) να δω τι παίζει Μήπως το περίβλημα είναι αχρείαστο στους ψηφιακούς ? Αν θες ανέβασε μια φωτογραφία κρύβοντας barcode κλπ, ο μετρητής ειναι holley ή sanxing? Μήπως δεν κούμπωσε καλά κάτι;
korakios Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2023 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε Αν θες ανέβασε μια φωτογραφία Spoiler 21 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε ο μετρητής ειναι holley ή sanxing? holley 21 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε Μήπως δεν κούμπωσε καλά κάτι; μήπως δε χρειάζεται καν το εξωτερικό κουτί ? Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2023 από korakios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα