Προς το περιεχόμενο

Καταχώρηση ενδείξεων μετρητή ΔΕΔΔΗΕ

Delas.46

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Ο νόμος που ξέρω εγώ λέει ότι προκειμένου να μην υπάρξει καθυστέρηση στη μετάβαση σε άλλο πάροχο μπορεί να γίνει με ένδειξη από τον πελάτη, και όχι πως ο ΔΕΔΔΗΕ απαγορεύεται να πάρει τελική ένδειξη.

ακριβώς , αν δίνει ένδειξη ο πελάτης , δεν έχει λόγο ο ΔΕΔΔΗΕ να ταλαιπωρεί τον κόσμο

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

1 ώρα πριν, korakios είπε

ακριβώς , αν δίνει ένδειξη ο πελάτης , δεν έχει λόγο ο ΔΕΔΔΗΕ να ταλαιπωρεί τον κόσμο

Δεν ταλαιπωρει τον κοσμο... Η αλλαγη γινεται αμεσα εντος 2-3 ημερων... Σε μεγαλες περιοχες αυτο γινεται...Αν θελεις το πιστευεις.. Αν ηταν παρανομο θα το ειχαν σταματησει...

9 λεπτά πριν, takoulou είπε

Δεν ταλαιπωρει τον κοσμο... Η αλλαγη γινεται αμεσα εντος 2-3 ημερων... Σε μεγαλες περιοχες αυτο γινεται...Αν θελεις το πιστευεις.. Αν ηταν παρανομο θα το ειχαν σταματησει...

2-3 είναι πάρα πολλές , φωτό και κλικ σε καρτέλα πελάτη παίρνει πολλές αιτήσεις σε μια εργάσιμη

Δυστυχώς το πιστεύω οτι περνά

παντως για να με ειπαν απο ΔΕΔΔΗΕ οτι στην δικη μου περιπτωση ξεκινησα απο 23/1 να φαινομαι στην elpedison, και η αποδοχη του συμβολαιου εγινε στις 23/1, λογικα δεν θα περασαν ξανα για τελικη μετρηση (αφου ειχαν περασει στις 16/1 για εκκαθαριστικη 4μηνου) και ειμαι σιγουρος θα δωσαν σαν τελικη μετρηση στην ΔΕΗ,της 16/1) σου λεει ο ΔΕΔΔΗΕ,τι να ξαναπερασω ,πριν 9 μερες περασα,δωσε τελικη εκεινη και τελος.

βεβαια "χαμενος" βγαινει ο προηγουμενος πάροχος ,αλλα προφανως δεν το ψαχνει κανενας...

8 ώρες πριν, korakios είπε

2-3 είναι πάρα πολλές , φωτό και κλικ σε καρτέλα πελάτη παίρνει πολλές αιτήσεις σε μια εργάσιμη

Δυστυχώς το πιστεύω οτι περνά

Άποψη σου, η οποία είναι η αντίθετη από την άποψη που έχει ο νομοθέτης. Ο ΔΕΔΔΗΕ αφού παραλάβει το αίτημα έχει υποχρέωση να ολοκληρώσει την αλλαγή εκπροσώπησης μέσα σε 3 ημέρες.

19 λεπτά πριν, lacta13 είπε

παντως για να με ειπαν απο ΔΕΔΔΗΕ οτι στην δικη μου περιπτωση ξεκινησα απο 23/1 να φαινομαι στην elpedison, και η αποδοχη του συμβολαιου εγινε στις 23/1, λογικα δεν θα περασαν ξανα για τελικη μετρηση (αφου ειχαν περασει στις 16/1 για εκκαθαριστικη 4μηνου) και ειμαι σιγουρος θα δωσαν σαν τελικη μετρηση στην ΔΕΗ,της 16/1) σου λεει ο ΔΕΔΔΗΕ,τι να ξαναπερασω ,πριν 9 μερες περασα,δωσε τελικη εκεινη και τελος.

βεβαια "χαμενος" βγαινει ο προηγουμενος πάροχος ,αλλα προφανως δεν το ψαχνει κανενας...

Εγώ στη θέση σου δεν θα ήμουν τόσο σίγουρος, σε τέτοιες περιπτώσεις - ακριβώς για να μην υπάρχει κερδισμένος και χαμένος από καμία πλευρά - στέλνουν εκτάκτως κάποιον για την τελική καταμέτρηση, οπότε δεν αποκλείεται να έστειλαν κάποιον την ίδια μέρα. Θα το διαπιστώσεις σύντομα όμως, όταν λάβεις τον τελικό λογαριασμό από ΔΕΗ θα δεις αν η τελική ένδειξη είναι ίδια με την εκκαθαριστική που πήραν στις 16/01.

• Like 1

Έχω φτιάξει πρόσφατα ebill και μου ήρθε μήνυμα για καταχώρηση ένδειξης σε κατάστημα ή τηλεφωνικά. Δεν γίνεται μέσω του site της ΔΕΗ; 

3 λεπτά πριν, summit1_1 είπε

Έχω φτιάξει πρόσφατα ebill και μου ήρθε μήνυμα για καταχώρηση ένδειξης σε κατάστημα ή τηλεφωνικά. Δεν γίνεται μέσω του site της ΔΕΗ; 

Φυσικά και γίνεται, στο ebill στο κάτω μέρος που λέει self metering.

• Like 1

1 ώρα πριν, summit1_1 είπε

Κάπου είχα διαβάσει ότι μπορείς να δώσεις και στον δεδδηε μέτρηση, πότε χρειάζεται αυτό και ποιο προτιμάμε γενικά; 

Γίνεται κάθε δίμηνο αυτό.. 

2 ώρες πριν, summit1_1 είπε

Κάπου είχα διαβάσει ότι μπορείς να δώσεις και στον δεδδηε μέτρηση, πότε χρειάζεται αυτό και ποιο προτιμάμε γενικά; 

Μέχρι πρόσφατα ο ΔΕΔΔΗΕ σου έδινε παράθυρο περίπου μιας εβδομάδας στο ενδιάμεσο των προγραμματισμένων ημερομηνιών καταμέτρησης, και αν το έκανες αμέσως μετά ο πάροχος σου θα σου έβγαζε εκκαθαριστικό λογαριασμό.

Τώρα τελευταία όμως το σύστημα του ΔΕΔΔΗΕ είναι μονίμως ανοικτό για ενδείξεις, δεν ξέρω τι παίζει τώρα και για αυτό έπαψα να το κάνω.

Έδωσα σήμερα ενδείξη στον δεδδηε μου έγραψαν:

η ένδειξη εστάλη στο δεδδηε και θα χρησιμοποιηθεί 19 Απριλίου ΑΝ δεν περάσει για την προγραμματισμένη μέτρηση ο δεδδηε!!!!!!

• 1 μήνα μετά...

Καλημέρα παιδιά γενικά με το τριφασικό και τις καταχωρήσεις παίζουν πολλά περίεργα πράγματα...31/01/2023 άλλαξα απο μονοφασικό σε τριφασικό με νυχτερινό και πριν και μετα...παροχος Protergia...παω να περασω τις μετρησεις απο το ρολοι στις 06/02/2023 που μου ανοιξε το συστημα καταχωρησης η Protergia (όπως έκανα κάθε μήνα με το μονοφασικό και μου ερχόταν ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ κάθε μήνα), και δε μπορούσα να τις περάσω γιατί ενώ πχ του προηγούμενου μήνα ηταν πχ 41000 kwa ημερησιο και 18000 νυχτερινο (με το μονοφασικο), στο ψηφιακο τριφασικο είχα πχ 200 ημερησιο και 18 νυχτερινο και δε μπορουσα να το καταχωρησω (προφανως εβρισκε μια ασυνεχεια απο τις παλιες στις νεες μετρησεις). Πηρα τηλεφωνο protergia και μου ειπαν οτι ο ΔΕΔΔΗΕ δεν εχει δωσει τις παλιες μετρησεις στην Protergia ωστε να βγει εκκαθαριστικος). Περιμενα λοιπον εκκαθαριστικο ( 14/02/2023 περασε η ΔΕΔΔΗΕ για καταμετρηση). Τελος Φλεβαρη μου ηρθε ΕΝΑΝΤΙ στην Protergia...Με αυτό το ιστορικό λοιπόν που σας ανέφερα...τι πρέπει να περιμένω τώρα για το Μαρτη; Πρέπει να μου έρθει εκκαθαριστικός; Και μετά δίνω ότι μου λέει το ρολόι; Έχει τυχει σε κανένα σας...;

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

17 λεπτά πριν, sgian76 είπε

Καλημέρα παιδιά γενικά με το τριφασικό και τις καταχωρήσεις παίζουν πολλά περίεργα πράγματα...31/01/2023 άλλαξα απο μονοφασικό σε τριφασικό με νυχτερινό και πριν και μετα...παροχος Protergia...παω να περασω τις μετρησεις απο το ρολοι στις 06/02/2023 που μου ανοιξε το συστημα καταχωρησης η Protergia (όπως έκανα κάθε μήνα με το μονοφασικό και μου ερχόταν ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΣ κάθε μήνα), και δε μπορούσα να τις περάσω γιατί ενώ πχ του προηγούμενου μήνα ηταν πχ 41000 kwa ημερησιο και 18000 νυχτερινο (με το μονοφασικο), στο ψηφιακο τριφασικο είχα πχ 200 ημερησιο και 18 νυχτερινο και δε μπορουσα να το καταχωρησω (προφανως εβρισκε μια ασυνεχεια απο τις παλιες στις νεες μετρησεις). Πηρα τηλεφωνο protergia και μου ειπαν οτι ο ΔΕΔΔΗΕ δεν εχει δωσει τις παλιες μετρησεις στην Protergia ωστε να βγει εκκαθαριστικος). Περιμενα λοιπον εκκαθαριστικο ( 14/02/2023 περασε η ΔΕΔΔΗΕ για καταμετρηση). Τελος Φλεβαρη μου ηρθε ΕΝΑΝΤΙ στην Protergia...Με αυτό το ιστορικό λοιπόν που σας ανέφερα...τι πρέπει να περιμένω τώρα για το Μαρτη; Πρέπει να μου έρθει εκκαθαριστικός; Και μετά δίνω ότι μου λέει το ρολόι; Έχει τυχει σε κανένα σας...;

Σας ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.

Ναι οταν αλλαζουν το μετρητη γινεται αυτο.. Θα περιμενεις τις ενδειξεις οταν θα της περσαει ο Δεδδηε στον παροχο νεες και παλιες... Υπομονη...

23 λεπτά πριν, takoulou είπε

Ναι οταν αλλαζουν το μετρητη γινεται αυτο.. Θα περιμενεις τις ενδειξεις οταν θα της περσαει ο Δεδδηε στον παροχο νεες και παλιες... Υπομονη...

Σε ευχαριστω πολύ για την αμεση απαντηση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...