takoulou Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 31 λεπτά πριν, atpanos είπε Είχα στείλει την Δευτέρα με email (μετά από επικοινωνία με δεδδηε) διορθωτικές μετρήσεις με φωτογραφία. Ξέρει κανείς πόσο καιρό θέλει να διορθωθούν; Που εστειλες; Γιατι οι διορθωτικές μετρήσεις;; Για ποιο λογο;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atpanos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 26 λεπτά πριν, takoulou είπε Που εστειλες; Γιατι οι διορθωτικές μετρήσεις;; Για ποιο λογο;; Ήταν αντίστροφα περασμένες μέρα/νύχτα. Έστειλα σε email της κυρίας που με πήρα τηλέφωνο. όνομα[email protected] Βοηθάει αυτή η πληροφορία να απαντήσεις; Επεξ/σία 27 Ιανουαρίου 2023 από atpanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 52 λεπτά πριν, atpanos είπε Ήταν αντίστροφα περασμένες μέρα/νύχτα. Έστειλα σε email της κυρίας που με πήρα τηλέφωνο. όνομα[email protected] Βοηθάει αυτή η πληροφορία να απαντήσεις; Θα δείξει... Υπομονή... Ποιος έδωσε λάθος τις ενδείξεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, takoulou είπε Θα δείξει... Υπομονή... Ποιος έδωσε λάθος τις ενδείξεις; Ο Μπάμπης ο φλου Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2023 από GREGORYMO Διόρθωση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 10 ώρες πριν, atpanos είπε Είχα στείλει την Δευτέρα με email (μετά από επικοινωνία με δεδδηε) διορθωτικές μετρήσεις με φωτογραφία. Ξέρει κανείς πόσο καιρό θέλει να διορθωθούν; Ένα λεπτό υπόθεση είναι να περαστούν στο σύστημα του ΔΕΔΔΗΕ, όμως το πότε θα ασχοληθεί κάποιος είναι άλλο θέμα. Συνήθως δεν τους παίρνει πάνω από 1-2 μέρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Καλημέρα... Τα άτομα που είναι στο τηλεφωνικό κέντρο του Δεδδηε είναι εξωτερικοί συνεργάτες..Απλα διαχείριση γινεται..Δεν μπορούν να περνάνε τις ενδείξεις έτσι ευκολα... Τα προωθούν άλλου.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 36 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλημέρα... Τα άτομα που είναι στο τηλεφωνικό κέντρο του Δεδδηε είναι εξωτερικοί συνεργάτες..Απλα διαχείριση γινεται..Δεν μπορούν να περνάνε τις ενδείξεις έτσι ευκολα... Τα προωθούν άλλου.. Ποιος μίλησε για τηλεφωνικό κέντρο? Σε e-mail έστειλε τις ενδείξεις με φωτογραφίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 21 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Ποιος μίλησε για τηλεφωνικό κέντρο? Σε e-mail έστειλε τις ενδείξεις με φωτογραφίες. Και τα email δεν τα ανοιγουν αμεσα... Θα πρεπει να δωθουν σε αλλο ατομο...Και ολοι δεν εχουν το δικαιωμα και τους κωδικους να περασουν καποιο πραγμα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 2 ώρες πριν, takoulou είπε Και τα email δεν τα ανοιγουν αμεσα... Θα πρεπει να δωθουν σε αλλο ατομο...Και ολοι δεν εχουν το δικαιωμα και τους κωδικους να περασουν καποιο πραγμα... Καλά, το μόνο πράγμα στο οποίο δεν έχει έλλειψη ο ΔΕΔΔΗΕ είναι οι δικαιολογίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atpanos Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, takoulou είπε Και τα email δεν τα ανοιγουν αμεσα... Θα πρεπει να δωθουν σε αλλο ατομο...Και ολοι δεν εχουν το δικαιωμα και τους κωδικους να περασουν καποιο πραγμα... 2 ώρες πριν, Joshua21 είπε Καλά, το μόνο πράγμα στο οποίο δεν έχει έλλειψη ο ΔΕΔΔΗΕ είναι οι δικαιολογίες. Στο email που έστειλα ζήτησα απάντηση όταν το λάβει, και μου απάντησε ότι περιμένει τις ενέργειες λογιστηρίου και θα με ενημερώσει. Απλά πέρασαν 5 μέρες και τίποτα ακόμα Επεξ/σία 28 Ιανουαρίου 2023 από atpanos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lacta13 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Καλημερα σας, εκανα αλλαγη στις 23/1 απο ΔΕΗ σε elpedison,αλλα βλεπω ακομα δεν εχει ξεκινησει η εκπροσωπιση ηδη στον ΔΕΔΔΗΕ οτιη παροχη μου που τελειωνε σε 03 απο πριν,τωρα ειναι 04. ξερετε αν σημαινει κατι αυτο; edit:μολις μιλησα με ΔΕΔΔΗΕ ,μου ειπαν οτι εχει ξεκινησει η εκπροσωπιση,αλλα στο my elpedison λεει οχι...αντε να δουμε... edit2:μολις μιλησα με elpedison,μου ειπανοτι οντως ξεκινησε η εκπρωσωπηση,αλλα προςτο τελος της εβδομαδας θα μπορω να κανω λογαριασμο. βεβαια στο ερωτημα αν περασε ο ΔΕΔΔΗΕ να κανει την τελικη καταμετρηση,ειπαν δεν φαινεται κατι.. γιατι λεω αν δεν εχει περασει ακομα,οτι καιω δεν θα ειναι στην ΔΕΗ; εκτος αν ο ΔΕΔΔΗΕ ενεργησει οπως πριν 1 χρονο που εφυγα απο Ζενιθ και πηγα στην ΔΕΗ,δεν περασε ποτε να κανει τελικη καταμετρηση και εδωσε και καλα τελικη,την τελευταια εκκαθαριστικη που ειχαν περασει... ιδια περιοδος ειναι και μπορει να μου κανουν το ιδιο...αυτοι περασαν στις 16/1 για την τελικη...σιγα μην ξαναστειλουν...με συμφερει βεβαια αυτο αν εγινε,γιατι θα μετρησουν φθηνοτερα οι Kwh για τον Ιανουαριο απο elpedison.. Επεξ/σία 30 Ιανουαρίου 2023 από lacta13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GREGORYMO Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Τελικά με τις ενδείξεις, τι γίνεται? Δίνουμε κατά 'βούληση' ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
takoulou Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 11 ώρες πριν, lacta13 είπε Καλημερα σας, εκανα αλλαγη στις 23/1 απο ΔΕΗ σε elpedison,αλλα βλεπω ακομα δεν εχει ξεκινησει η εκπροσωπιση ηδη στον ΔΕΔΔΗΕ οτιη παροχη μου που τελειωνε σε 03 απο πριν,τωρα ειναι 04. ξερετε αν σημαινει κατι αυτο; edit:μολις μιλησα με ΔΕΔΔΗΕ ,μου ειπαν οτι εχει ξεκινησει η εκπροσωπιση,αλλα στο my elpedison λεει οχι...αντε να δουμε... edit2:μολις μιλησα με elpedison,μου ειπανοτι οντως ξεκινησε η εκπρωσωπηση,αλλα προςτο τελος της εβδομαδας θα μπορω να κανω λογαριασμο. βεβαια στο ερωτημα αν περασε ο ΔΕΔΔΗΕ να κανει την τελικη καταμετρηση,ειπαν δεν φαινεται κατι.. γιατι λεω αν δεν εχει περασει ακομα,οτι καιω δεν θα ειναι στην ΔΕΗ; εκτος αν ο ΔΕΔΔΗΕ ενεργησει οπως πριν 1 χρονο που εφυγα απο Ζενιθ και πηγα στην ΔΕΗ,δεν περασε ποτε να κανει τελικη καταμετρηση και εδωσε και καλα τελικη,την τελευταια εκκαθαριστικη που ειχαν περασει... ιδια περιοδος ειναι και μπορει να μου κανουν το ιδιο...αυτοι περασαν στις 16/1 για την τελικη...σιγα μην ξαναστειλουν...με συμφερει βεβαια αυτο αν εγινε,γιατι θα μετρησουν φθηνοτερα οι Kwh για τον Ιανουαριο απο elpedison.. Καλημέρα.. Είναι ανάλογα την περιοχή του Δεδδηε που ανήκεις.. Υπομονή και θα δεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
korakios Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 12 ώρες πριν, lacta13 είπε ηδη στον ΔΕΔΔΗΕ οτιη παροχη μου που τελειωνε σε 03 απο πριν,τωρα ειναι 04. ξερετε αν σημαινει κατι αυτο; ναι , έχει περάσει η παροχή σου 12 ώρες πριν, lacta13 είπε βεβαια στο ερωτημα αν περασε ο ΔΕΔΔΗΕ να κανει την τελικη καταμετρηση,ειπαν δεν φαινεται κατι.. γιατι λεω αν δεν εχει περασει ακομα,οτι καιω δεν θα ειναι στην ΔΕΗ; όχι , (dejavu) δεν προβλέπεται ο ΔΕΔΔΗΕ για αλλαγή 26 λεπτά πριν, takoulou είπε Καλημέρα.. Είναι ανάλογα την περιοχή του Δεδδηε που ανήκεις.. Υπομονή και θα δεις.. πες μας και σε ποιες περιοχές παράνομα στέλνουν συνεργεία για καταμέτρηση σε αλλαγή πάροχου να ξέρει ο κόσμος . Ρωτάω επειδή γνωρίζεις συγκεκριμένες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 Share Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2023 28 λεπτά πριν, korakios είπε πες μας και σε ποιες περιοχές παράνομα στέλνουν συνεργεία για καταμέτρηση σε αλλαγή πάροχου να ξέρει ο κόσμος . Ρωτάω επειδή γνωρίζεις συγκεκριμένες Γιατί παράνομα, ποιος νόμος απαγορεύει στον ΔΕΔΔΗΕ να παίρνει τελική μέτρηση ώστε να ξέρει τι ακριβώς πρέπει να χρεώσει στον προηγούμενο και στον επόμενο πάροχο? Ο νόμος που ξέρω εγώ λέει ότι προκειμένου να μην υπάρξει καθυστέρηση στη μετάβαση σε άλλο πάροχο μπορεί να γίνει με ένδειξη από τον πελάτη, και όχι πως ο ΔΕΔΔΗΕ απαγορεύεται να πάρει τελική ένδειξη. Πάντως μια και ρωτάς ξέρω από προσωπική εμπειρία πως έτσι κάνει ο ΔΕΔΔΗΕ στην περιοχή μου (Πάτρας), για άλλες περιοχές δεν γνωρίζω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα