Kozanitis1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Αυτό είχα πει παραπάνω και μου είχε φανεί παράξενο..
Joshua21 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 53 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε Αυτό είχα πει παραπάνω και μου είχε φανεί παράξενο.. Τελικά πέρασαν τόσες ημέρες και ακόμα δεν άλλαξε τίποτα. Δοκίμασες να καταχωρήσεις ενδείξεις; Εγώ δεν δοκίμασα γιατί κανονικά θα έπρεπε να με αφήσει μέσα στον Φεβρουάριο.
GREGORYMO Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 7 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Τελικά πέρασαν τόσες ημέρες και ακόμα δεν άλλαξε τίποτα. Δοκίμασες να καταχωρήσεις ενδείξεις; Εγώ δεν δοκίμασα γιατί κανονικά θα έπρεπε να με αφήσει μέσα στον Φεβρουάριο. Και εγώ για Φεβρουάριο είμαι αλλά φαίνεται να με αφήνει. Αυτό έγραψα
Joshua21 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε Και εγώ για Φεβρουάριο είμαι αλλά φαίνεται να με αφήνει. Αυτό έγραψα Εγώ πάλι άλλο ρώτησα.
GREGORYMO Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Στις 13/1/2023 στις 11:02 ΠΜ, Kozanitis1 είπε Καλημέρα, πήγα να δηλώσω ενδείξεις παροχών, παρατήρησα πως πριν λίγες μέρες έλεγε περιθώριο ημερών να δηλώσεις, τώρα αναφέρει τις ενδείξεις αν θέλω να δηλώσω, παρόλο που βγήκε εκκαθαριστικός για τις δηλώσεις που έδωσα τις προηγούμενες ημέρες.. Οποιοδήποτε αριθμό παροχής βάλω (δοκίμασα 5-6 διαφορετικούς σε διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας) με αφήνει να δώσω ένδειξη χωρίς χρονικό περιορισμό.. Μήπως άλλαξαν κάτι στο μηχανογραφικό και θεωρητικά μπορούμε να δίνουμε όποτε θέλουμε; (και κάθε μέρα που λέει ο λόγος) Ιδια κατάσταση και με εμένα. Θα δείξει...
Kozanitis1 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Με αφήνει να βάλω σε όλες, αλλά στις περισσότερες έχει λίγες μέρες που πέρασαν μέτρησαν οπότε δεν νομίζω να κάνει κάτι..
GREGORYMO Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2023 51 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε Με αφήνει να βάλω σε όλες, αλλά στις περισσότερες έχει λίγες μέρες που πέρασαν μέτρησαν οπότε δεν νομίζω να κάνει κάτι.. Μάλλον, ισχύει για όλους!!! Αν θα 'ισχύσει' η ένδειξη, δεν ξέρω.
dasnowy Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Για πόσες μέρες είναι ανοιχτή η πλατφόρμα του ΔΕΔΔΗΕ? Ενώ μου έλεγε ότι μπορώ να καταχωρήσω ένδειξη στις 7/2, όπως πάντα, έβαλα τον αριθμό παροχής και με άφησε να καταχωρήσω ένδειξη χωρίς όμως να μου λέει μέχρι πότε μπορώ. Ιδανικά θα ήθελα να καταχωρήσω ένδειξη στις 31/1 για να μη μπλεχτεί και ο Φεβρουάριος. Αλλά δε θέλω να χάσω το περιθώριο. Η τελευταία καταμέτρηση ήταν στις 19/12. Ευχαριστώ! Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2023 από dasnowy
GREGORYMO Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 56 λεπτά πριν, dasnowy είπε Για πόσες μέρες είναι ανοιχτή η πλατφόρμα του ΔΕΔΔΗΕ? Ενώ μου έλεγε ότι μπορώ να καταχωρήσω ένδειξη στις 7/2, όπως πάντα, έβαλα τον αριθμό παροχής και με άφησε να καταχωρήσω ένδειξη χωρίς όμως να μου λέει μέχρι πότε μπορώ. Ιδανικά θα ήθελα να καταχωρήσω ένδειξη στις 31/1 για να μη μπλεχτεί και ο Φεβρουάριος. Αλλά δε θέλω να χάσω το περιθώριο. Η τελευταία καταμέτρηση ήταν στις 19/12. Ευχαριστώ! Είναι συνέχεια ανοιχτή. Κάτι συμβαίνει η ίσως όχι . Κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει αν δώσεις ενδείξεις 1
takoulou Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, dasnowy είπε Για πόσες μέρες είναι ανοιχτή η πλατφόρμα του ΔΕΔΔΗΕ? Ενώ μου έλεγε ότι μπορώ να καταχωρήσω ένδειξη στις 7/2, όπως πάντα, έβαλα τον αριθμό παροχής και με άφησε να καταχωρήσω ένδειξη χωρίς όμως να μου λέει μέχρι πότε μπορώ. Ιδανικά θα ήθελα να καταχωρήσω ένδειξη στις 31/1 για να μη μπλεχτεί και ο Φεβρουάριος. Αλλά δε θέλω να χάσω το περιθώριο. Η τελευταία καταμέτρηση ήταν στις 19/12. Ευχαριστώ! Κάποιο θέμα έχει η σελίδα αυτή.. Συνήθως είναι ανοιχτή για 4-5 μέρες.. Γιατί δεν μπορείς να περνάς οπότε θέλεις ένδειξη.. Πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις.. 1
dasnowy Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) Θα μπω να δώσω 31/1 και αν είναι κλειστή θα μπω να δώσω στις 7/2. Επεξ/σία 23 Ιανουαρίου 2023 από dasnowy
arclite Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Κάλεσα στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών του ΔΕΔΔΗΕ και με ενημέρωσαν ότι πλέον η καταχώριση θα είναι ανοιχτή συνέχεια. Στο τέλος της διαδικασίας θα εμφανίζει ένα μήνυμα ότι η μέτρηση θα ληφθεί υπόψη την επόμενη προγραμματισμένη ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού.
Joshua21 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 11 λεπτά πριν, arclite είπε Κάλεσα στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών του ΔΕΔΔΗΕ και με ενημέρωσαν ότι πλέον η καταχώριση θα είναι ανοιχτή συνέχεια. Στο τέλος της διαδικασίας θα εμφανίζει ένα μήνυμα ότι η μέτρηση θα ληφθεί υπόψη την επόμενη προγραμματισμένη ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού. Δηλαδή αν πχ δώσω ένδειξη σήμερα και η επόμενη προγραμματισμένη ημερομηνία έκδοσης λογαριασμού είναι στις 15/02 ή στις 15/03, θα λάβουν υπόψιν την σημερινή ένδειξη? Δεν έχει καμία λογική αυτό. 1
GREGORYMO Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 1 ώρα πριν, arclite είπε Κάλεσα στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών του ΔΕΔΔΗΕ και με ενημέρωσαν ότι πλέον η καταχώριση θα είναι ανοιχτή συνέχεια. Στο τέλος της διαδικασίας θα εμφανίζει ένα μήνυμα ότι η μέτρηση θα ληφθεί υπόψη την επόμενη προγραμματισμένη ημερομηνία έκδοσης του λογαριασμού. Δεν κολλάει αυτό.
atpanos Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2023 Είχα στείλει την Δευτέρα με email (μετά από επικοινωνία με δεδδηε) διορθωτικές μετρήσεις με φωτογραφία. Ξέρει κανείς πόσο καιρό θέλει να διορθωθούν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα