Προς το περιεχόμενο

Καταχώρηση ενδείξεων μετρητή ΔΕΔΔΗΕ

Delas.46

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μια ερώτηση παιδιά.

Τώρα που μου έβαλαν ηλεκτρονικό μετρητή για το νυχτερινό να φανταστώ ότι είναι πλέον οι μετρήσεις μεταδίδονται αυτόματα στον πάροχο; (ΔΕΗ)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

22 λεπτά πριν, skiabox είπε

Μια ερώτηση παιδιά.

Τώρα που μου έβαλαν ηλεκτρονικό μετρητή για το νυχτερινό να φανταστώ ότι είναι πλέον οι μετρήσεις μεταδίδονται αυτόματα στον πάροχο; (ΔΕΗ)

Ο μετρητής έχει τη δυνατότητα να στέλνει τις μετρήσεις στον ΔΕΔΔΗΕ (στον ΔΕΔΔΗΕ ανήκει), αλλά ο ΔΕΔΔΗΕ δεν έχει ακόμα έτοιμο το σύστημα για να μπορέσει να τις δεχτεί. Από ότι έχουν δηλώσει πρώτα θα αλλαχτούν όλοι οι μετρητές σε όλη την επικράτεια (2030 και βάλε), και μετά θα λειτουργήσει η τηλεμέτρηση για όλες τις παροχές.

1 ώρα πριν, Joshua21 είπε

Ο μετρητής έχει τη δυνατότητα να στέλνει τις μετρήσεις στον ΔΕΔΔΗΕ (στον ΔΕΔΔΗΕ ανήκει), αλλά ο ΔΕΔΔΗΕ δεν έχει ακόμα έτοιμο το σύστημα για να μπορέσει να τις δεχτεί. Από ότι έχουν δηλώσει πρώτα θα αλλαχτούν όλοι οι μετρητές σε όλη την επικράτεια (2030 και βάλε), και μετά θα λειτουργήσει η τηλεμέτρηση για όλες τις παροχές.

Λογικά τότε θα έρθει και το τέλος της ρευματοκλοπής.

55 λεπτά πριν, skiabox είπε

Λογικά τότε θα έρθει και το τέλος της ρευματοκλοπής.

Αμφιβάλλω, αν έλεγες πως θα ελαττωθεί θα συμφωνούσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, SuPeRsAyIaN είπε

Δεν ξέρω ποιό είναι το κατάλληλο νήμα

αίτημα εδώ

https://apps.deddie.gr/ccrWebapp/newccticket.html

Spoiler

image.png.77afa2fc965880cffb58dd671d1a4e7b.png

αλλά μάθε απαραίτητα ποιο και που είναι το ρολόι σου αλλιώς θα επαναλαμβάνεται το πρόβλημα

Επεξ/σία από korakios

7 ώρες πριν, nikosbt είπε

αν πχ δωσεις μετρηση στις 8 του μηνα και 13 περασει δεδηε σου βγαινουν 2 λογαριασμοι ? (εμενα πχ στη δεη ανοιξε για μετρηση απο 7 εως 12 αλλα 13 γραφει οτι θα περασει και δεδηε για μετρηση)

όχι δεν μου έχουν έρθει 2 λογαριασμοί ....εκτός και αν το συμψηφίζουν στον επόμενο αν έχει + η -   10 κιλοβαττωρες

συγκεντρωτικά συμφωνούμε κάθε τέλος του χρόνου

• 1 μήνα μετά...

Καλημέρα, πήγα να δηλώσω ενδείξεις παροχών, παρατήρησα πως πριν λίγες μέρες έλεγε περιθώριο ημερών να δηλώσεις, τώρα αναφέρει τις ενδείξεις αν θέλω να δηλώσω, παρόλο που βγήκε εκκαθαριστικός για τις δηλώσεις που έδωσα τις προηγούμενες ημέρες..

Οποιοδήποτε αριθμό παροχής βάλω (δοκίμασα 5-6 διαφορετικούς σε διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας) με αφήνει να δώσω ένδειξη χωρίς χρονικό περιορισμό..

Μήπως άλλαξαν κάτι στο μηχανογραφικό και θεωρητικά μπορούμε να δίνουμε όποτε θέλουμε; (και κάθε μέρα που λέει ο λόγος)

18 λεπτά πριν, Kozanitis1 είπε

Καλημέρα, πήγα να δηλώσω ενδείξεις παροχών, παρατήρησα πως πριν λίγες μέρες έλεγε περιθώριο ημερών να δηλώσεις, τώρα αναφέρει τις ενδείξεις αν θέλω να δηλώσω, παρόλο που βγήκε εκκαθαριστικός για τις δηλώσεις που έδωσα τις προηγούμενες ημέρες..

Οποιοδήποτε αριθμό παροχής βάλω (δοκίμασα 5-6 διαφορετικούς σε διαφορετικές περιοχές της Ελλάδας) με αφήνει να δώσω ένδειξη χωρίς χρονικό περιορισμό..

Μήπως άλλαξαν κάτι στο μηχανογραφικό και θεωρητικά μπορούμε να δίνουμε όποτε θέλουμε; (και κάθε μέρα που λέει ο λόγος)

Μερικές φορές το σύστημα υποδοχής ενδείξεων του ΔΕΔΔΗΕ τρώει κολλήματα, το πιο πιθανό είναι και τώρα να έχει φάει κόλλημα και να μην ελέγχει αν όντως είναι το προκαθορισμένο διάστημα για να δώσεις ενδείξεις.

Το βλέπω εντελώς απίθανο να άλλαξαν κάτι επίτηδες ώστε να δίνουμε ενδείξεις όποτε θέλουμε, κάτι τέτοιο δεν έχει ούτε νόημα, ούτε χρησιμότητα, μόνο προβλήματα μπορεί να δημιουργήσει.

• Like 1

Καλησπέρα σε όλους!

Καταχώρησα χθες την μέτρηση στο myDEDDIE app και μου ζητάει και ο πάροχος (Ηρων) ο οποίος ακόμα κι αν του την δώσω θα μου βγάλει έναντι κι όχι εκκαθαριστικό αφού περιμένει την μέτρηση 4μήνου του ΔΕΔΔΗΕ και το σπάει αναλογικά ανά τους 4 μήνες. Σύμφωνα με τα παραπάνω, συμφέρει να δίνω ανά 2μηνο την μέτρηση στον ΔΕΔΔΗΕ για να μου βγάζει εκκαθαριστικό ή θα μου βγάλει πάλι έναντι επειδή έκανα την καταχώρηση εγώ κι όχι ο υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ;

45 λεπτά πριν, mdendrin είπε

Καλησπέρα σε όλους!

Καταχώρησα χθες την μέτρηση στο myDEDDIE app και μου ζητάει και ο πάροχος (Ηρων) ο οποίος ακόμα κι αν του την δώσω θα μου βγάλει έναντι κι όχι εκκαθαριστικό αφού περιμένει την μέτρηση 4μήνου του ΔΕΔΔΗΕ και το σπάει αναλογικά ανά τους 4 μήνες. Σύμφωνα με τα παραπάνω, συμφέρει να δίνω ανά 2μηνο την μέτρηση στον ΔΕΔΔΗΕ για να μου βγάζει εκκαθαριστικό ή θα μου βγάλει πάλι έναντι επειδή έκανα την καταχώρηση εγώ κι όχι ο υπάλληλος του ΔΕΔΔΗΕ;

Άμα δίνεις στον ΔΕΔΔΗΕ, παίρνεις εκκαθαριστικό 

• Like 1

9 λεπτά πριν, mdendrin είπε

Γνωρίζεις αν μπορώ να δίνω ανά μήνα ή μόνο ανά 2μηνο;

Κάθε τετράμηνο περνάει κάποιος από ΔΕΔΔΗΕ και παίρνει την ένδειξη, και στο ενδιάμεσο (2 μήνες μετά) σου δίνει παράθυρο μιας εβδομάδας περίπου για να δώσεις εσύ αν θέλεις, άλλη στιγμή δεν σε αφήνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...