Προς το περιεχόμενο

Καταχώρηση ενδείξεων μετρητή ΔΕΔΔΗΕ

Delas.46

Προτεινόμενες αναρτήσεις

5 λεπτά πριν, xariskk24 είπε

λες να επικοινωνισω με δεδηε γραπτος αλλα δεν εξηγεις τι πρεπει να αναφερω.. τι αιτημα να ανοιξω και που το κανω αυτο?

εδς να καταχωρησω τισ μετρησεις ? αυτο εννοεις?

Αιτήματα εξυπηρέτησης (deddie.gr)

απο τη στιγμή που πήραν μέτρηση (λανθασμένη) , ζητάς να τη διορθώσουν (στείλε και φωτό)

Spoiler

image.png.b1aa52aa5497f354fe998fe97c3402b3.png

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 730
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Μόλις τώρα, korakios είπε

απο τη στιγμή που πήραν μέτρηση (λανθασμένη) , ζητάς να τη διορθώσουν (στείλε και φωτό)

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

image.png.b1aa52aa5497f354fe998fe97c3402b3.png

δεν πηραν μετρηση λαθανσμενη, και εξηγω ξανα. 

εγω δινω μετρησεις καθε 6 του μηνα. και ο λογαριασμος βγαινει 17-20 εκει μεσα.

εδωσα λοιπον 6/9,6/10,6/11 βγηκε ο λογαριασμς 20/11 για καταναλωση μεχρι 6/10-6/11

ειναι λοιπον να δωσω οπως εδω και 3 χρονια παλι μετρηση 6/12 για καταναλωσω 6/11-6/12... αλλα ενδοιαμεσα (17/11 ) ηταν προγραματισμενο να μετρηση η δεδδη. το εκανε και εβαλε λοιπον οτι ειδε. που 17/11 ηταν επιπλεον 50kwh απο οτι ειχα δωσει 6/11 εγω. αυτο εχει ξαναγινει και εχει δηλωσει κανονικα ο δεδδη.. και εγω ομως κανονικα συμπληρωνα την διαφορα... τωρα λοιπον εγω απο 17/11 εως 6/12 εχω επιπλεον 200 να δηλωσω αλλα δεν με αφηνουν πλεον με το νεο συστημα λενε.

Αρα θα εκδοσουν λογαριασμο για 12 μερεσ?? 

αυτο παρακατω ειναι 500 ανα μηνα? γιατι αν ναι οκ δεν το περναω.. εγω εχω 500 το 2μηνο..

• Για μηνιαίες καταναλώσεις έως 500 κιλοβατώρες: 238 ευρώ/μεγαβατώρα (Αυτό αφορά στο 90% νοικοκυριών)

4 λεπτά πριν, xariskk24 είπε

δεν πηραν μετρηση λαθανσμενη, και εξηγω ξανα. 

α, τότε λάθος μου , τον άλλο μήνα δίνεις ξανά

4 λεπτά πριν, xariskk24 είπε

αυτο παρακατω ειναι 500 ανα μηνα? γιατι αν ναι οκ δεν το περναω.. εγω εχω 500 το 2μηνο..

ναι

32 λεπτά πριν, xariskk24 είπε

Αρα θα εκδοσουν λογαριασμο για 12 μερεσ?? 

Για να ακριβολογούμε θα εκδώσουν εκκαθαριστικό λογαριασμό για ~4 μήνες, θα γίνει υπολογισμός κόστους για την αξία ρεύματος που έκαψες όλο το τετράμηνο, και από αυτό το κόστος θα αφαιρεθεί ότι έχεις πληρώσει στους προηγούμενους έναντι.

Για 12 ημέρες θα είναι μόνο οι χρεώσεις υπέρ Δήμου.

8 ώρες πριν, Joshua21 είπε

Για να ακριβολογούμε θα εκδώσουν εκκαθαριστικό λογαριασμό για ~4 μήνες, θα γίνει υπολογισμός κόστους για την αξία ρεύματος που έκαψες όλο το τετράμηνο, και από αυτό το κόστος θα αφαιρεθεί ότι έχεις πληρώσει στους προηγούμενους έναντι.

Για 12 ημέρες θα είναι μόνο οι χρεώσεις υπέρ Δήμου.

Δεν έχω πληρώσει έναντι! Δίνω κάθε μήνα μετρήσεις και Έρχεται εκκαθαριστικός. Μου επιβεβαίωσαν ότι θα έρθει για 12 μέρες! 

11 λεπτά πριν, xariskk24 είπε

Δεν έχω πληρώσει έναντι! Δίνω κάθε μήνα μετρήσεις και Έρχεται εκκαθαριστικός. Μου επιβεβαίωσαν ότι θα έρθει για 12 μέρες! 

Στη ΔΕΗ εκκαθαριστικός εκδίδεται μόνο αφού πρώτα δώσει ένδειξη ο ΔΕΔΔΗΕ, αν έχει δώσει ο πελάτης τότε εκδίδεται έναντι πελάτη, δηλαδή έναντι βασισμένος στην ένδειξη που έδωσε ο πελάτης.

Τώρα στον δικό σου πάροχο δεν ξέρω τι ισχύει, αλλά αν πράγματι ο προηγούμενος λογαριασμός ήταν εκκαθαριστικός τότε αυτός που θα έρθει θα είναι όντως για 12 ημέρες.

27 λεπτά πριν, xariskk24 είπε

δίκαιο έχεις που μπερδεύεσαι αλλά απλά το βαπτίζουν "εκκαθαριστικός" , η εκκαθάριση γίνεται μετά απο μέτρηση απο ΔΕΔΔΗΕ, σε προηγούμενο τετράμηνο τι παρατήρησες ? είχε μόνο την κατανάλωση απο τον προηγούμενο έναντι ή τετραμήνου ? Επίσης δεν έγραφε περίοδο κατανάλωσης όλο το τετράμηνο ?

Στις 6/12/2022 στις 12:07 ΠΜ, korakios είπε

δίκαιο έχεις που μπερδεύεσαι αλλά απλά το βαπτίζουν "εκκαθαριστικός" , η εκκαθάριση γίνεται μετά απο μέτρηση απο ΔΕΔΔΗΕ, σε προηγούμενο τετράμηνο τι παρατήρησες ? είχε μόνο την κατανάλωση απο τον προηγούμενο έναντι ή τετραμήνου ? Επίσης δεν έγραφε περίοδο κατανάλωσης όλο το τετράμηνο ?

oχι μερι τωρα ειναι 30 -31 μερες καθε μηνα και γραφει εκκαθαριστικός. βρηκα και την προηγουμενη καταμετρηση απο δεδηε  και μετα απλα ειχα δηλωσει την διαφορα τελοσ 7ου περιπου ηταν.. και ηρθε παλι κανονικα εκκαθαριστικος με 30 μερες καταναλωση. 

1 ώρα πριν, xariskk24 είπε

oχι μερι τωρα ειναι 30 -31 μερες καθε μηνα και γραφει εκκαθαριστικός. βρηκα και την προηγουμενη καταμετρηση απο δεδηε  και μετα απλα ειχα δηλωσει την διαφορα τελοσ 7ου περιπου ηταν.. και ηρθε παλι κανονικα εκκαθαριστικος με 30 μερες καταναλωση. 

πάσο , εσύ ξέρεις καλύτερα απο τη στιγμή που έχεις τους λογαριασμούς, κανονικά πάντως όταν παίρνει καταμέτρηση ο ΔΕΔΔΗΕ πάει 4μηνο και τότε υπολογίζονται σωστά και οι ΥΚΩ

και 'γώ καταχωρώ κάθε μήνα ....όλα αυτά είναι έναντι μέχρι να μετρήσει μια φορά στο 4μηνο η ΔΕη και να βγει εκκαθαριστικος ο οποιος δεν εχει ποτέ απόκλιση από αυτά που δίνω κάθε μήνα συγκεντρωτικά....

10 λεπτά πριν, kostasbm είπε

και 'γώ καταχωρώ κάθε μήνα ....όλα αυτά είναι έναντι μέχρι να μετρήσει μια φορά στο 4μηνο η ΔΕη και να βγει εκκαθαριστικος ο οποιος δεν εχει ποτέ απόκλιση από αυτά που δίνω κάθε μήνα συγκεντρωτικά....

δινεις μετρηση και το μηνα που περναει δεδηε ?

15 λεπτά πριν, nikosbt είπε

δινεις μετρηση και το μηνα που περναει δεδηε ?

ναι ...δεν μου έχουν πει μην περνάς την τάδε ημερομηνία γιατί θα μετρήσουμε εμείς....μέχρι τωρα....πάει 2 χρόνια που το κάνω

17 λεπτά πριν, kostasbm είπε

ναι ...δεν μου έχουν πει μην περνάς την τάδε ημερομηνία γιατί θα μετρήσουμε εμείς....μέχρι τωρα....πάει 2 χρόνια που το κάνω

αν πχ δωσεις μετρηση στις 8 του μηνα και 13 περασει δεδηε σου βγαινουν 2 λογαριασμοι ? (εμενα πχ στη δεη ανοιξε για μετρηση απο 7 εως 12 αλλα 13 γραφει οτι θα περασει και δεδηε για μετρηση)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...