NikosGri Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2020 2 ώρες πριν, jackess είπε Καλός ο φίλος αλλά θεωρώ τη τρίλιζα του ελλειπή Την έχω τελειώσει σχεδόν, κάνω bug fixes. Αν θες μπορώ να σου στείλω τον κώδικα Ναι θα το ήθελα. Ευχαριστώ!
jackess Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 10 ώρες πριν, NikosGri είπε Ναι θα το ήθελα. Ευχαριστώ! https://github.com/77manos7/better_tictactoe μπορεις να το δεις εδω. εχω καποιες ιδεες να κανω για να συνεχισω να μαθαινω πραγματα (9*9 grid, αποθηκευση σκορ με προφιλ παικτη σε εξωτερικο αρχειο κλπ) οποτε θα το ανανεωνω σιγα σιγα
NikosGri Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 8 ώρες πριν, jackess είπε https://github.com/77manos7/better_tictactoe μπορεις να το δεις εδω. εχω καποιες ιδεες να κανω για να συνεχισω να μαθαινω πραγματα (9*9 grid, αποθηκευση σκορ με προφιλ παικτη σε εξωτερικο αρχειο κλπ) οποτε θα το ανανεωνω σιγα σιγα Φίλε κατέβασα το zip απο το git και το εκτέλεσα, διάβασα και τις οδηγίες και όταν γράφω νούμερο για να κάνω διαλέξω κουτάκι απλά μου βγάζει επαναλαμβανόμενα αυτό που βλέπεις στην εικόνα. Κάνω κάτι λάθος μήπως; Δοκίμασες να το τρέξεις; Δοκίμασα να κάνω αντιγραφή τον κώδικα και να τον εκτελέσω πάλι το ίδιο...
k33theod Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Ένα παλιό δικό μου αλλά είναι με graphic και ο άλλος παίκτης είναι ο υπλογιστής. Τον κώδικα τον έγραψα πριν αρκετό καιρό και δεν θυμάμαι καθόλου. Και δεν έχω καταφέρει να νικήσω tic_tac_toe5.pyw 1
jackess Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 1 ώρα πριν, NikosGri είπε Φίλε κατέβασα το zip απο το git και το εκτέλεσα, διάβασα και τις οδηγίες και όταν γράφω νούμερο για να κάνω διαλέξω κουτάκι απλά μου βγάζει επαναλαμβανόμενα αυτό που βλέπεις στην εικόνα. Κάνω κάτι λάθος μήπως; Δοκίμασες να το τρέξεις; Δοκίμασα να κάνω αντιγραφή τον κώδικα και να τον εκτελέσω πάλι το ίδιο... μήπως έχεις python 2 και παίζει μπουκέτα με τα input & raw_input? σε εμένα παίζει κανονικά hmm
NikosGri Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2020 Ναι μάλλον αυτό θα είναι...Πίστευα πως δεν θα το επηρέαζε...
NikosGri Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Παιδιά να ρωτήσω: Αν θέλω να φτιάξω τρίλιζα έτσι ώστε να παίζω με τον υπολογιστή, πρέπει να ξέρω A.I?
Moderators Kercyn Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Moderators Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, NikosGri είπε Παιδιά να ρωτήσω: Αν θέλω να φτιάξω τρίλιζα έτσι ώστε να παίζω με τον υπολογιστή, πρέπει να ξέρω A.I? Όχι, δε χρειάζεται. Αλλά αν το θελήσεις υπάρχουν πάρα πολλά βίντεο και άρθρα για να δεις πώς μπορείς να υλοποιήσεις ένα υποτυπώδες AI για τρίλιζα. 1
NikosGri Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 7 ώρες πριν, k33theod είπε Ένα παλιό δικό μου αλλά είναι με graphic και ο άλλος παίκτης είναι ο υπλογιστής. Τον κώδικα τον έγραψα πριν αρκετό καιρό και δεν θυμάμαι καθόλου. Και δεν έχω καταφέρει να νικήσω tic_tac_toe5.pyw 8 kB · 5 downloads Εντυπωσιακό! Πως μπορώ να το εκτελέσω για να παίξω?
k33theod Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, NikosGri είπε Εντυπωσιακό! Πως μπορώ να το εκτελέσω για να παίξω? Δεκσί κλικ και open with python. Στο μικό παράθυρο δείνεις όνομα και σύμβολο και παίζεις. Αν νικήσεις πεσ μου 😃 Επεξ/σία 12 Αυγούστου 2020 από k33theod
jackess Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 12 λεπτά πριν, k33theod είπε Δεκσί κλικ και open with python. Στο μικό παράθυρο δείνεις όνομα και σύμβολο και παίζεις. Αν νικήσεις πεσ μου 😃 το ειδα και εγω! με tkinter ειναι;; (I think i broke it :P)
k33theod Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Περίεργο τι σύμβολο διάλεξες? Έκανες αλαγές στον κώδικα?
jackess Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 5 λεπτά πριν, k33theod είπε Περίεργο τι σύμβολο διάλεξες? Έκανες αλαγές στον κώδικα? δεν εκανα καποια αλλαγη, υποθετω επειδη εβαλα ελληνικο Χ δε καταλαβε οτι το επελεξα
k33theod Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2020 1 λεπτό πριν, jackess είπε δεν εκανα καποια αλλαγη, υποθετω επειδη εβαλα ελληνικο Χ δε καταλαβε οτι το επελεξα έχεις δίκιο δεν το είχα σκεφτεί καθόλου
geokol23 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2020 (επεξεργασμένο) Για τα παλίνδρομα η main βρίσκεται στην πρώτη φωτογραφία και η συνάρτηση στη δεύτερη φωτογραφία Εδώ είναι το output όταν η λέξη είναι παλινδρομική όπως πχ το "anna" Εδώ είναι το αποτέλεσμα όταν η λέξη δεν είναι παλινδρομική όπως πχ το "giorgos" Επίσης μπορεί να λειτουργήσει με λέξεις όπως "b1b" Επεξ/σία 27 Αυγούστου 2020 από geokol23
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα