Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πάντως το studio που το έχει αναλάβει είναι μια χαρά. Το netflix γενικά νομίζω έχει πολύ καλό περιεχόμενο σε anime από τι σε σειρές 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, guzel είπε

Πεταμένα λεφτά. Δε βρίσκεις πλέον κατι αξιόλογο να δεις στο netflix

Ναι βέβαια αν ασχολείσαι όλη μέρα με το ποσο super είναι το Toshiba σου λογικό είναι να μην βρίσκεις κάτι καλό σε αλλα πράγματα. 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Ναι βέβαια αν ασχολείσαι όλη μέρα με το ποσο super είναι το Toshiba σου λογικό είναι να μην βρίσκεις κάτι καλό σε αλλα πράγματα. 

Εχμ, η αλήθεια είναι δεν έχουμε όλοι τον χρόνο για περιττές σαχλαμάρες και gaming

Δημοσ.

Εχει αρκετά αξιόλογα anime γενικά,τελευταία έχει βάλει ακόμη περισσότερα στό ελληνικό και καινούργια και παλιότερα όπως Studio Ghibli ταινίες full metal alchemist, Castlevania κλπ σειρές, πρόσφατα είδα το νέο Ghost in the shell και αρκετά απο το Dorohedoro αρκετά καλές σειρές,είδα και μια anime ταινία βασισμένη στο Altered Carbon πολύ καλοφτιαγμένη και αυτή.

• Like 1
Δημοσ.

μόνο το Studio Ghibli που έχει βάλει αξίζει να τα δείς όλα. Οχι μόνο απίστευτα anime αλλά και κλασικά στο είδος.  Kαι το ghost in the shell εμένα μου άρεσε αρκετά όπως και το 7 Samurai που έχει τώρα. Γενικά έχει πολύ πράγμα για να δεις από anime.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...