eNIRVANA Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Γειά σας, έχω το TP-Link 100v και θέλω να ανοίξω τις πόρτες 31400-31409. Δημιούργησα virtual server σύμφωνα με τις οδηγίες αλλά οι πόρτες δεν ανοίγουν για κανέναν λόγο. Το support της vodafone δεν θα το σχολιάσω αφού μου είπανε ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι για αυτό το θέμα. Γνωρίζει να μου πει κάποιος αν υπάρχει λύση στο πρόβλημα; Να σημειώσω ότι έχω root πρόσβαση. Ευχαριστώ, Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2020 από eNIRVANA Edit Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 6 hours ago, eNIRVANA said: Γειά σας, έχω το TP-Link 100v και θέλω να ανοίξω τις πόρτες 31400-31409. Δημιούργησα virtual server σύμφωνα με τις οδηγίες αλλά οι πόρτες δεν ανοίγουν για κανέναν λόγο. Το support της vodafone δεν θα το σχολιάσω αφού μου είπανε ότι δεν μπορούν να κάνουν κάτι για αυτό το θέμα. Γνωρίζει να μου πει κάποιος αν υπάρχει λύση στο πρόβλημα; Να σημειώσω ότι έχω root πρόσβαση. Ευχαριστώ, αν δεν χρησιμοποιεις τα porta δεν θα στα βγαλει ανοιχτα. ανοινε ενα πορτ και μετα περασε το στο mtorrent και αφησε το ανοιχτο. δες μετα αν απο το canyouseeme. org στο δειχνει ανοιχτο. εκτος αν βγαινεις απο cgnat Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
eNIRVANA Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δεν και με τίποτα... το έκανα bridge, έβαλα router και όλα καλά... Ευχαριστώ για την απάντηση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα