Προς το περιεχόμενο

XIAOMI: MI 10 LITE VS MI NOTE 10 LITE VS REDMI NOTE 9 PRO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ποιο απ αυτα τα κινητα πιστευετε αξιζει περισσοτερο ; εγω ειμαι αναμεσα στο mi note 10 να το αγορασω λογο καποιον καλυτερον χαρακτηριστηκων απο το redmi note 9 pro αλλα και φτηνοτερο απο το mi 10 lite....εσεις τι λετε;

Δημοσ.

Γενικά λίγες διαφορές mi note 10 lite με mi 10 lite. Στον επεξεργαστη κτλπ. Note 10 lite για καλυτερη καμερα οπως ειπε και παραπανω ένας φιλος. 

Ειμαι αναμεσα στα δυο αυτα κινητά και εγω. Σκεψου και λιγο το παραγοντα οτι το ενα ειναι καμπυλωμενο στις ακρες (σε καποιους αρεσει σε καποιους οχι)

Τωρα οσο για το redmi note 9 pro δεν το θεωρω κατι ιδιαιτερο , προσωπικα βλεπω να το εχουν σε μισο χρονο ολοι εδω στην ελλαδα. Ασε που δεν εχει amoled οπως το note 10 lite 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε αυτη την κατηγορια τιμης παντως που παιζουν τα κινητα του τιτλου, σιγουρα αξιζει μια ματια και το nova 5t της huawei, εκτος αν για τους λογους σου σε ενδιαφερει αποκλειστικα xiaomi συσκευη.

Επεξ/σία από Pwpwpw
Δημοσ.
Στις 28/6/2020 στις 12:50 ΠΜ, Pwpwpw είπε

Σε αυτη την κατηγορια τιμης παντως που παιζουν τα κινητα του τιτλου, σιγουρα αξιζει μια ματια και το nova 5t της huawei, εκτος αν για τους λογους σου σε ενδιαφερει αποκλειστικα xiaomi συσκευη.

ειναι πολυ καλη επιλογη το nova 5t απλα σε μπαταρια και ψηλο αλλα μικροπραγματα θυρα jack , υπερυθρες μου λειπουν αυτα οπως και η οθονη...αλλα απο επεξεργαστη εχει καλυτερο απ ολα αυτα......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...