Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα η αγορά ειναι για ενα φίλο και θα ήθελα μερικές απόψεις, γνωρίζω οτι υπάρχουν παρόμοια ποστ σε αυτο το κομμάτι. Απλά επειδή ειναι συγκεκριμένη περίπτωση θα ήθελα κάποιες γνώμες.

1. Παίζει Pokémon Go άρα ειναι αρκετά συχνά σε δρόμο με μεγάλα sessions όποτε θέλει ram , αυτονομία , και ενα καλο cpu.

2. Επειδή απέχω κανά δυο χρόνια απο τα κινητά τηλέφωνα, ειδα την εταιρία realme και μου κέντρισε αμέσως το ενδιαφέρων με τα χαρακτηριστικά (ram, refresh rate) για την τιμή. Υπαρχει όμως κάποια αντιπροσωπεία στην Ελλάδα που θα αναλάβει το κινητο σε περίπτωση βλάβης? 

3. Στην περίπτωση xiaomi άκουσα οτι στο note 8 υπαρχει το future της αυτόνομης ψύξης του κινητού σε gaming, ισχύει το ιδιο και στο φετινό μοντέλο note 9 pro? Και στο περσινό δούλευε η ήταν ξεκάθαρο gimmick?

4. Το p40 lite βλεπω πως ειναι στο ιδιο price range με τους επεξεργαστές huawei Kirin ,εγώ προσωπικά έχω καλα λόγια για την εταιρία, μπορει όμως να κοντράρει τις επιλογές που προανέφερα.

Ειμαι ξεκάθαρα ανάμεσα στην xiaomi με το note 9 pro αλλα θελω να μάθω και μερικά πράγματα για realme απο άτομα που προτίμησαν την εν λόγο εταιρία.

ευχαριστω πολυ στο φόρουμ εκ των προτέρων.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...