Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 30/6/2020 στις 12:21 ΜΜ, skiabox είπε

Εφυγε η παραγγελία οπότε θα ξέρω φαντάζομαι με το tracking package feature σε ποιο courier θα έρθει.

Επέλεξα με 10 ευρώ περίπου παραπάνω και expedited delivery οπότε θα είναι εδώ σε μία εβδομάδα ακριβώς.

Υπολογίζω να κερδίσω κανένα 8ωρο την ημέρα loading times (σε σχέση με το 2010 μοντέλο που έχω).

και εγώ το 2010 είχα και πήγα σε lenovo legion μετά απο 10 χρόνια... Από performance και συγκεκριμένη χρήση σε Lr, Ps, DaVinci και AutoCAD, δίνει πόνο!! Με το καλό το εργαλείο και να το χαρείς!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, wicked_d είπε

και εγώ το 2010 είχα και πήγα σε lenovo legion μετά απο 10 χρόνια... Από performance και συγκεκριμένη χρήση σε Lr, Ps, DaVinci και AutoCAD, δίνει πόνο!! Με το καλό το εργαλείο και να το χαρείς!

Να είσαι καλά.

Πρώτος που παρέλαβε το πακέτο είναι η ups.

Δημοσ.
22 ώρες πριν, skiabox είπε

Να είσαι καλά.

Πρώτος που παρέλαβε το πακέτο είναι η ups.

να το απολυμάνεις στην παραλαβή 🤣

Δημοσ.
2 ώρες πριν, wicked_d είπε

να το απολυμάνεις στην παραλαβή 🤣

H ups για επαρχία νομίζω συνεργάζεται με Γενική Ταχυδρομική.

Αν δεν τους ειδοποιήσω δηλαδή ότι θα πάω να το πάρω μόνος μου είναι ικανοί να το φέρουν με το μηχανάκι!

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, skiabox είπε

H ups για επαρχία νομίζω συνεργάζεται με Γενική Ταχυδρομική.

Αν δεν τους ειδοποιήσω δηλαδή ότι θα πάω να το πάρω μόνος μου είναι ικανοί να το φέρουν με το μηχανάκι!

Το καλό είναι ότι έρχεται πιο γρήγορα απ ότι στην Αθήνα!

Δημοσ.
6 ώρες πριν, wicked_d είπε

Το καλό είναι ότι έρχεται πιο γρήγορα απ ότι στην Αθήνα!

To laptop είναι στην Αθήνα από το πρωί.

Λένε ότι θα το παραλάβω αύριο.

Δημοσ.

Ναι 6 η ώρα έφυγε από Αθήνα οπότε κατά τις 10 μου το φέρανε με Γενική Ταχυδρομική.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, basilis5 είπε

Τελικα ποιο πηρες/απο που;

Εχουν αναφερθεί όλα πιο πάνω.

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 26/6/2020 στις 9:04 ΜΜ, Volsatha13 είπε

Γιατί δεν το παίρνεις από το Amazon.de που θα το πληρώσεις και σε €;

Απο Amazon.co.uk τα macbook 2020 βγαινουνε πιο φτηνα σε σχεση με γερμανια/γαλλια/ισπανια/ιταλια.

Επιπροσθετως απο γερμανια οπως ειπωθηκε υπαρχει διαφορετικο keyboard layout

• Like 2
Δημοσ.
Στις 15/7/2020 στις 11:05 ΜΜ, mtzs είπε

Απο Amazon.co.uk τα macbook 2020 βγαινουνε πιο φτηνα σε σχεση με γερμανια/γαλλια/ισπανια/ιταλια.

Επιπροσθετως απο γερμανια οπως ειπωθηκε υπαρχει διαφορετικο keyboard layout

Για αγορά από uk χρειάζεται επιπρόσθετα και αγορά νέου eu φορτιστή ή απλά αλλάζεις αντάπτορα, τον φοράς πάνω στον uk φορτιστή και είναι όλα οκ με τα ρευματα;

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Darthvader είπε

Για αγορά από uk χρειάζεται επιπρόσθετα και αγορά νέου eu φορτιστή ή απλά αλλάζεις αντάπτορα, τον φοράς πάνω στον uk φορτιστή και είναι όλα οκ με τα ρευματα;

Δουλεύει και με αντάπτορα. Υπάρχει και αυτή η λύση https://www.apple.com/shop/product/MD837AM/A/apple-world-travel-adapter-kit. Είχα το ευρωπαικο αντάπτορα από ενα παλιό iPad και απλώς  αντικατέστησα τον αγγλικό χωρίς κανένα πρόβλημα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...