wicked_d Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Στις 30/6/2020 στις 12:21 ΜΜ, skiabox είπε Εφυγε η παραγγελία οπότε θα ξέρω φαντάζομαι με το tracking package feature σε ποιο courier θα έρθει. Επέλεξα με 10 ευρώ περίπου παραπάνω και expedited delivery οπότε θα είναι εδώ σε μία εβδομάδα ακριβώς. Υπολογίζω να κερδίσω κανένα 8ωρο την ημέρα loading times (σε σχέση με το 2010 μοντέλο που έχω). και εγώ το 2010 είχα και πήγα σε lenovo legion μετά απο 10 χρόνια... Από performance και συγκεκριμένη χρήση σε Lr, Ps, DaVinci και AutoCAD, δίνει πόνο!! Με το καλό το εργαλείο και να το χαρείς!
skiabox Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, wicked_d είπε και εγώ το 2010 είχα και πήγα σε lenovo legion μετά απο 10 χρόνια... Από performance και συγκεκριμένη χρήση σε Lr, Ps, DaVinci και AutoCAD, δίνει πόνο!! Με το καλό το εργαλείο και να το χαρείς! Να είσαι καλά. Πρώτος που παρέλαβε το πακέτο είναι η ups.
wicked_d Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 22 ώρες πριν, skiabox είπε Να είσαι καλά. Πρώτος που παρέλαβε το πακέτο είναι η ups. να το απολυμάνεις στην παραλαβή 🤣
skiabox Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, wicked_d είπε να το απολυμάνεις στην παραλαβή 🤣 H ups για επαρχία νομίζω συνεργάζεται με Γενική Ταχυδρομική. Αν δεν τους ειδοποιήσω δηλαδή ότι θα πάω να το πάρω μόνος μου είναι ικανοί να το φέρουν με το μηχανάκι!
wicked_d Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, skiabox είπε H ups για επαρχία νομίζω συνεργάζεται με Γενική Ταχυδρομική. Αν δεν τους ειδοποιήσω δηλαδή ότι θα πάω να το πάρω μόνος μου είναι ικανοί να το φέρουν με το μηχανάκι! Το καλό είναι ότι έρχεται πιο γρήγορα απ ότι στην Αθήνα!
skiabox Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουλίου 2020 6 ώρες πριν, wicked_d είπε Το καλό είναι ότι έρχεται πιο γρήγορα απ ότι στην Αθήνα! To laptop είναι στην Αθήνα από το πρωί. Λένε ότι θα το παραλάβω αύριο.
skiabox Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Ναι 6 η ώρα έφυγε από Αθήνα οπότε κατά τις 10 μου το φέρανε με Γενική Ταχυδρομική.
skiabox Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2020 10 ώρες πριν, basilis5 είπε Τελικα ποιο πηρες/απο που; Εχουν αναφερθεί όλα πιο πάνω. 1
mtzs Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2020 Στις 26/6/2020 στις 9:04 ΜΜ, Volsatha13 είπε Γιατί δεν το παίρνεις από το Amazon.de που θα το πληρώσεις και σε €; Απο Amazon.co.uk τα macbook 2020 βγαινουνε πιο φτηνα σε σχεση με γερμανια/γαλλια/ισπανια/ιταλια. Επιπροσθετως απο γερμανια οπως ειπωθηκε υπαρχει διαφορετικο keyboard layout 2
Darthvader Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Στις 15/7/2020 στις 11:05 ΜΜ, mtzs είπε Απο Amazon.co.uk τα macbook 2020 βγαινουνε πιο φτηνα σε σχεση με γερμανια/γαλλια/ισπανια/ιταλια. Επιπροσθετως απο γερμανια οπως ειπωθηκε υπαρχει διαφορετικο keyboard layout Για αγορά από uk χρειάζεται επιπρόσθετα και αγορά νέου eu φορτιστή ή απλά αλλάζεις αντάπτορα, τον φοράς πάνω στον uk φορτιστή και είναι όλα οκ με τα ρευματα;
medidia Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 11 λεπτά πριν, Darthvader είπε Για αγορά από uk χρειάζεται επιπρόσθετα και αγορά νέου eu φορτιστή ή απλά αλλάζεις αντάπτορα, τον φοράς πάνω στον uk φορτιστή και είναι όλα οκ με τα ρευματα; Δουλεύει και με αντάπτορα. Υπάρχει και αυτή η λύση https://www.apple.com/shop/product/MD837AM/A/apple-world-travel-adapter-kit. Είχα το ευρωπαικο αντάπτορα από ενα παλιό iPad και απλώς αντικατέστησα τον αγγλικό χωρίς κανένα πρόβλημα. 1
mtzs Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2020 Μαζι καλο ειναι να παρετε και αυτο. Δουλευει αψογα https://www.amazon.co.uk/dp/B07YR3HLR1/ref=cm_sw_r_cp_apap_IHl3khW4xa5O5 1
skiabox Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2020 Στις 20/7/2020 στις 2:22 ΜΜ, mtzs είπε Μαζι καλο ειναι να παρετε και αυτο. Δουλευει αψογα https://www.amazon.co.uk/dp/B07YR3HLR1/ref=cm_sw_r_cp_apap_IHl3khW4xa5O5 Ενδιαφέρον! Το έχουν βγάλει σε σούκου αυτό;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα