Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στους φίλους insomniacs.

Σκέφτομαι να αγοράσω ένα macbook pro από το amazon.co.uk

Το έχει δοκιμάσει κανείς;

Η μεταφορά που κάνει είναι ασφαλής ή το στέλνει με απλό ταχυδρομείο;

Με χαλάει βέβαια που θα έχω τη λίρα στο πληκτρολόγιο και τους έχω κάνει ερώτηση αν μπορείς να παραγγείλεις το us keyboard.

Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από skiabox
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω δοκιμάσει εγώ (MacBook Pro 2018 13"). Δεν είχα πρόβλημα και μάλιστα το MacBook χρειάστηκε service (πριν κλείσει έτος) λόγω προβλήματος στο Touch Bar και δεν είχα πρόβλημα με την ελληνική αντιπροσωπεία. Μου παν ότι το δεύτερο χρόνο δεν το καλύπτουν επειδή δεν αγοράστηκε από Ελλάδα.

Επεξ/σία από medidia
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Volsatha13 είπε

Γιατί δεν το παίρνεις από το Amazon.de που θα το πληρώσεις και σε €;

Δεν θα εχει qwerty πληκτρολογιο...

Δημοσ.
Στις 26/6/2020 στις 10:58 ΜΜ, Darthvader είπε

Δεν θα εχει qwerty πληκτρολογιο...

Ακριβώς. Λίγο ακατανόητη πρακτική βέβαια να μην μπορείς να επιλέξεις σε amazon μιας χώρας layout πληκτρολόγιο που να μην είναι αυστηρά local αλλά ισχύει. Τελικά δεν έχω καταλάβει. Το στέλνουν με κουριερ;

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, skiabox είπε

Ακριβώς. Λίγο ακατανόητη πρακτική βέβαια να μην μπορείς να επιλέξεις σε amazon μιας χώρας layout πληκτρολόγιο που να μην είναι αυστηρά local αλλά ισχύει. Τελικά δεν έχω καταλάβει. Το στέλνουν με κουριερ;

με την λογικη να το δεις, με τι θα στο στειλουνε?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Antilogos1975 είπε

με την λογικη να το δεις, με τι θα στο στειλουνε?

Και εγώ έτσι πιστεύω αλλά καλό θα ήταν να είχαμε μια εμπειρία στην πράξη από κάποιον.

Επισκέπτης
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, skiabox είπε

Και εγώ έτσι πιστεύω αλλά καλό θα ήταν να είχαμε μια εμπειρία στην πράξη από κάποιον.

η αληθεια ειναι οτι θα ηθελα και εγω να δω τι αλλο δυνατοτητα υπαρχει.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Απλά μην πάρεις Macbook Pro και γενικά κάτι απο τα "καινούρια" της apple. Πεταμένα λεφτά.. Πήρα και το σκυλομετάνιωσα. Έχει ωραιότατα λάπτοπ απο άλλες εταιρείες που έχουν τα μισά λεφτά και είναι και μακράν καλύτερα σε δυνατότητες και σε after sales service.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, zernex201 είπε

Απλά μην πάρεις Macbook Pro και γενικά κάτι απο τα "καινούρια" της apple. Πεταμένα λεφτά.. Πήρα και το σκυλομετάνιωσα. Έχει ωραιότατα λάπτοπ απο άλλες εταιρείες που έχουν τα μισά λεφτά και είναι και μακράν καλύτερα σε δυνατότητες και σε after sales service.

Είμαι προγραμματιστής οπότε στην ουσία αγοράζω το λειτουργικό.

Εχω 10 χρόνια να δω επαγγελματία προγραμματιστή με άλλη μάρκα εκτός από apple.

Επίσης το macbook pro 16 είναι το πρώτο δυνατό laptop και χωρίς προβλήματα που βγάζει η apple μετά από πολλά χρόνια.

Επεξ/σία από skiabox
  • Like 2
Δημοσ.

Από Amazon είσαι μια χαρά ασφαλισμένος και στις περισσότερες των περιπτώσεων σου επιστρέφουν και τα χρήματα σου χωρίς πολλά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 29/6/2020 στις 12:01 ΜΜ, skiabox είπε

Nαι με κούριερ το στέλνουνε. Το μόνο κακό είναι ο δεύτερος χρόνος εγγύησης που δεν μπορείς να τον εκμεταλευτείς στην Ελλάδα και το αγγλικό layout που προσωπικά δεν με ενοχλεί. 

Επεξ/σία από medidia
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, medidia είπε

Nαι με κούριερ το στέλνουνε. Το μόνο κακό είναι ο δεύτερος χρόνος εγγύησης που δεν μπορείς να τον εκμεταλευτείς στην Ελλάδα και το αγγλικό layout που προσωπικά δεν με ενοχλεί. 

Εφυγε η παραγγελία οπότε θα ξέρω φαντάζομαι με το tracking package feature σε ποιο courier θα έρθει.

Επέλεξα με 10 ευρώ περίπου παραπάνω και expedited delivery οπότε θα είναι εδώ σε μία εβδομάδα ακριβώς.

Υπολογίζω να κερδίσω κανένα 8ωρο την ημέρα loading times (σε σχέση με το 2010 μοντέλο που έχω).

Επεξ/σία από skiabox
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, skiabox είπε

Εφυγε η παραγγελία οπότε θα ξέρω φαντάζομαι με το tracking package feature σε ποιο courier θα έρθει.

Επέλεξα με 10 ευρώ περίπου παραπάνω και expedited delivery οπότε θα είναι εδώ σε μία εβδομάδα ακριβώς.

Υπολογίζω να κερδίσω κανένα 8ωρο την ημέρα loading times (σε σχέση με το 2010 μοντέλο που έχω).

Ο προηγούμενος που είχα ήταν iMac mid 2011 και τώρα έχω MacBook Pro 2018 13" 4 thunderbolt. Η διαφορά μεταξύ των δυο μηχανημάτων είναι εκπληκτική και ο χρόνος που κερδίσα ακόμα και απο λεπτομέρειες αρκετός. Εσύ που παίρνεις το 16αρι θα έχεις ακόμα μεγαλύτερο gap στις επιδόσεις.

Επεξ/σία από medidia
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

skiabox, με το καλο να παραλαβεις το νεο mbp!

Σε τι configuration το πηρες; Και ποσο πηγε το μαλλι; Δωσε και το amazon link αν το εχεις προχειρο. Πως και δεν κοιταξες και στο notebook.de? Επισης, ηταν φτηνοτερο απο amazo uk σε σχεση με Ελλαδα; Πως και αποφασισες να το παρεις απο εκει; Πηρες apple care?

Επεξ/σία από mindreader

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...