Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

1. Το taxis δεν είναι συμβόλαιο

Δεν υπάρχει συμβόλαιο ,κινεί τις διαδικασίες έξωσης και εσύ απλά χρονοτριβείς με δικαστήρια μέχρι να βρεις νέο σπίτι.

2. Επειδή έχει αναφερθεί η 3ετία.

Ισχύει για πρώτο συμβόλαιο μόνο. Επίσης (πονηριά) ,αν για οποιοδήποτε λόγο ,πριν την τριετία γίνει νέο συμβόλαιο που λέει μίσθωση για 6 μήνες πχ , σπάει η τριετία και ισχύουν οι 6 μήνες

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, KoreanW είπε

όπως σου απαντήθηκε είναι μια τακτοποίηση έναντι της εφορίας
πρέπει να δεις και τί αναφέρεται σε αυτήν

αν είναι να τεκμηριώσεις την όποια θέση σου στα δικαστήρια
θα την χρησιμοποιήσεις κι αυτήν την ηλεκτρονική δήλωση μίσθωσης,
το θέμα είναι πόσο πολύ , με ποιό επίδικο και με ποιές πιθανότητες επιτυχίας θες να φτάσεις στα δικαστήρια

Δεν αναφέρεται τίποτα άλλο εκτός από το ποσό ενοικίου και την διάρκεια. Επίσης αν φτάσει η δουλειά στα δικαστήρια θα είμαστε και οι 8 που μένουμε εκεί 

4 ώρες πριν, BackFromHell είπε

Οπως σωστα αναφερθηκε λιγο πιο πανω, εφοσον δεν υπαρχει ανανεωση, η συμβαση σας εχει μετατραπει σε αοριστου χρονου, που σημαινει πως μπορει να την διακοψει οποιο μερος επιθυμει, οποτε επιθυμει. Δεν δεσμευεται χρονικα κανενα εκ των δυο συμβαλλομενων μερων.

Το ιδιοκτησιακο καθεστως δεν νομιζω οτι παιζει ιδιαιτερο ρολο. Για εσενα το μονο που αλλαζει ειναι το με ποιους διαπραγματευεσαι.

Όταν στον αλλον πλήρωνα 200 ευρώ και τώρα έρχεται ο άλλος και ζητάει 300 και άμα θέλουμε είναι θέμα.. Οποιανου του αρέσει λέει..

24 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Άρα, ΔΕΝ σε διώχνει ?

Από τους 8 που μένουμε θα φύγουμε οι 4 λέει. Και αυτοί οι 4 που θα μείνουνε θα κάνει καινούρια συμβόλαια αυτός με 100 ευρώ επάνω το ενοίκιο και θα κάνει πολλές παρεμβάσεις εξωτερικά του συγκροτήματος στο οποίο εγώ όμως έχω ξοδέψει αρκετά χρήματα και αυτος δε τα λογαριάζει και θα τα ξηλώσει.. Τους 4 με ποια κριτήρια θα μας διώξει και ποιους θα επιλέξει; θα έρθουν λέει 4 δικοί του στα διαμερίσματα που θα αδειάσει  (Αλβανοί λογικά) γιατί και αυτός τέτοιος είναι.. 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, gemis XTX είπε

Δεν αναφέρεται τίποτα άλλο εκτός από το ποσό ενοικίου και την διάρκεια. Επίσης αν φτάσει η δουλειά στα δικαστήρια θα είμαστε και οι 8 που μένουμε εκεί 

Όταν στον αλλον πλήρωνα 200 ευρώ και τώρα έρχεται ο άλλος και ζητάει 300 και άμα θέλουμε είναι θέμα.. Οποιανου του αρέσει λέει..

Από τους 8 που μένουμε θα φύγουμε οι 4 λέει. Και αυτοί οι 4 που θα μείνουνε θα κάνει καινούρια συμβόλαια αυτός με 100 ευρώ επάνω το ενοίκιο και θα κάνει πολλές παρεμβάσεις εξωτερικά του συγκροτήματος στο οποίο εγώ όμως έχω ξοδέψει αρκετά χρήματα και αυτος δε τα λογαριάζει και θα τα ξηλώσει.. Τους 4 με ποια κριτήρια θα μας διώξει και ποιους θα επιλέξει; θα έρθουν λέει 4 δικοί του στα διαμερίσματα που θα αδειάσει  (Αλβανοί λογικά) γιατί και αυτός τέτοιος είναι.. 

Οι υπόλοιποι έχουν υπογράψει συμβόλαιο; 

Αν είχατε υπογράψει δεν θα μπορούσε να σου κάνει τίποτα μέχρι την λήξη. Τώρα άκρη μόνο μέσω δικηγόρου η δικαστήριο. 

ΥΓ: Επισης τι θα πει ρε αδερφέ ότι ξοδεψες πολλά χρήματα για κάτι στο εξωτερικό του σπιτιού που θέλει να το ξηλώσει και δεν τα λογαριάζει;

Εφτιαξες κάποια κατασκευή ή έκανες κάποια παρεμβαση στο κτίριο με την άδεια του ιδιοκτήτη; Ασχέτως βασικά αν ρώτησες η όχι, έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στο κτίριο φτάνει να τηρεί τους πολεοδομικους κανονισμούς. 

Επεξ/σία από Βασίλης_29
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, korakios είπε

1. Το taxis δεν είναι συμβόλαιο

Δεν υπάρχει συμβόλαιο ,κινεί τις διαδικασίες έξωσης και εσύ απλά χρονοτριβείς με δικαστήρια μέχρι να βρεις νέο σπίτι.

2. Επειδή έχει αναφερθεί η 3ετία.

Ισχύει για πρώτο συμβόλαιο μόνο. Επίσης (πονηριά) ,αν για οποιοδήποτε λόγο ,πριν την τριετία γίνει νέο συμβόλαιο που λέει μίσθωση για 6 μήνες πχ , σπάει η τριετία και ισχύουν οι 6 μήνες

Καλά για το 1 μην το δένεις κόμπο. Αν πέρισυ για πρώτη φορά έκαναν ηλεκτρονική μίσθωση, μια χαρά μπορεί να σταθεί η 3ετία στα δικαστήρια. Δεν εξανάγκασε κανείς τον ιδιοκτήτη να μπει στο taxisnet και να δηλώσει τη μίσθωση. Οικειοθελώς έγινε, οπότε μια χαρά ισχύουν οι βασικοί όροι.

Καιρός είναι να πάει δικαστικώς μια τέτοια περίπτωση, να ξεμπερδεύουμε.

Το μόνο πρόβλημα που μπορώ να φανταστώ είναι το τι θα γίνει στην περίπτωση που ο gemis παίρνει κάποιο επίδομα ενοικίου. Εκεί είναι υποχρεωτική η ύπαρξη ηλεκτρονικού μισθωτηρίου..

Επεξ/σία από christakos07
Δημοσ.

λογω αμεα μπορεις να κανεις πολλα.

δεν μπορει να σε διωξει ευκολα οπως του αρεσει πχ εδω κ τωρα χωρις ικανο μεταβατικο ευλογο χρονο. προετοιμασια , ψαξιμο,ερευνα αγορας,συμβολαια,διαμορφωση,χρηματοδοτηση κλπ

εκτος πχ αν τα καλυψει κ τα αναλαβει αυτος κ να συμφωνεις.

δεν υπαρχει μονο το εμπορικο κομματι στην ζωη.

υγεια, ειδικες συνθηκες κλπ υπαρχουν κ αυτα

Δημοσ.

Δυσκολη περιπτωση γιατι ειναι μισθωση σε εταιρεια ηδη μισθωμενου χωρου. Τα μισθωματα καταβαλονται κανονικα (ελπιζω μεσω τραπεζας) αλλα και αποδειξη μαλλον ειναι ενα τεκμηριο. Η αναρτηση στην εφορια ειναι αλλο ενα τεκμηριο. Εγγραφη ειδοποιηση για παραχωρηση της κατοικιας σε ευλογο χρονικο διαστημα δεν εχει γινει. Σιγουρα δεν μπορει να σε διωξει αμεσα, θα κινησει διαδικασια αλλα μεχρι την εκδικαση με αναβολες κλπ χρονοτριβεις οπως ειπε και καποιος αλλος, εφοσον συνεχιζεις να πληρωνεις κανονικα. Ισως λογω αμεα να υπαρχει αλλη μεριμνα. Παντως, να  συνεχισεις να μενεις εκει με το ετσι θελω επειδη εμενες 12 χρονια δεν μπορεις, αυτο που μπορεις ειναι να καθυστερησεις να φυγεις.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Βασίλης_29 είπε

Οι υπόλοιποι έχουν υπογράψει συμβόλαιο; 

Αν είχατε υπογράψει δεν θα μπορούσε να σου κάνει τίποτα μέχρι την λήξη. Τώρα άκρη μόνο μέσω δικηγόρου η δικαστήριο. 

ΥΓ: Επισης τι θα πει ρε αδερφέ ότι ξοδεψες πολλά χρήματα για κάτι στο εξωτερικό του σπιτιού που θέλει να το ξηλώσει και δεν τα λογαριάζει;

Εφτιαξες κάποια κατασκευή ή έκανες κάποια παρεμβαση στο κτίριο με την άδεια του ιδιοκτήτη; Ασχέτως βασικά αν ρώτησες η όχι, έχει το δικαίωμα να κάνει ότι θέλει στο κτίριο φτάνει να τηρεί τους πολεοδομικους κανονισμούς. 

Οι υπόλοιποι όχι δεν έχουν συμβόλαιο.  Έφτιαξα μια αποθηκουλα να βάλω κάποια πράγματα μέσα έκανα μια κούνια μεταλλική για τα παιδιά εχω έναν κήπο σε μια γωνια εδώ και 10 χρόνια έχω έναν πάγκο εργασίας.. Όλα αυτά τα θεωρει σαβούρες και θέλει να τα πετάξει.. 

4 ώρες πριν, bjj-p είπε

Δυσκολη περιπτωση γιατι ειναι μισθωση σε εταιρεια ηδη μισθωμενου χωρου. Τα μισθωματα καταβαλονται κανονικα (ελπιζω μεσω τραπεζας) αλλα και αποδειξη μαλλον ειναι ενα τεκμηριο. Η αναρτηση στην εφορια ειναι αλλο ενα τεκμηριο. Εγγραφη ειδοποιηση για παραχωρηση της κατοικιας σε ευλογο χρονικο διαστημα δεν εχει γινει. Σιγουρα δεν μπορει να σε διωξει αμεσα, θα κινησει διαδικασια αλλα μεχρι την εκδικαση με αναβολες κλπ χρονοτριβεις οπως ειπε και καποιος αλλος, εφοσον συνεχιζεις να πληρωνεις κανονικα. Ισως λογω αμεα να υπαρχει αλλη μεριμνα. Παντως, να  συνεχισεις να μενεις εκει με το ετσι θελω επειδη εμενες 12 χρονια δεν μπορεις, αυτο που μπορεις ειναι να καθυστερησεις να φυγεις.

Μπορεί δλδ να ενοικιαστηκε στην εταιρία νόμιμα από τη στιγμή που είναι νοικιασμένα σε άλλα άτομα ιδιώτες; τα μηνιάτικα τα πληρώνουμε στο χέρι με απόδειξη.. Δεν είπα να μείνω και εγώ με το έτσι θέλω.. Ούτως ή άλλος σε ένα χρόνο παίρνω μετάθεση.. Η όλη διαδικασία για εμένα είναι για 1 χρόνο.. Να είμουν μόνος μου με μια βαλίτσα ρούχα και 2 πράγματα θα σηκωνομουν να έφευγα και να μην έβλεπα την φάτσα του αλλά έχω 2 παιδιά το ενα 3.5 και το το άλλο 2 και σύζυγο αμεα 67%. Είχαμε την ησυχία μας τόσα χρόνια όλα πήγαιναν καλά και τώρα απτό πουθενά έχουμε έναν νταβα Αλβανό που έρχεται να κάνει ότι γουστάρει.. Και όλα αυτά για 1 χρόνο που μου έμεινε ακόμα στο νησί.. 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κλασσική ζούγκλα ιδιοκτητών/ενοικιαστών...

Μεταξύ μας ο ιδιοκτήτης είναι τόσο #### π δεν καταλαβαινε ότι τα ενοίκια σας ήταν τόσο χαμηλά για νεόδμητο που χρόνο με το χρονο έχανε..ούτε με άλλα 10-20χρόνια δεν παίρνει τα λεφτά του πίσω..

Αν 12 χρόνια εσείς τα δηλωνατε στο ε1 και αυτός όχι είναι ακόμη πιο #### εφόσον έδεινε αποδειξη..(υπογεγραμμένη?) ;)

https://www.sofokleousin.gr/anatropes-sta-enoikia-me-apofasi-tis-aade

Πλέον ορίζεται κ η λήξη συμβολαίου στα αορίστου... Ακόμη και για τα συμβόλαια προ 2014 που τα πήγαινες  για θεώρηση. 

το μισθωτηριο μέσω aade/taxis είναι η αντίστοιχη παλιά θεώρηση συμβολαίου..αν θες στις παρατηρήσεις γράφεις ότι θες σαν συμβολαιο με κανονική ισχύ(π.χ. ζημιές βαρύνουν ενοικιαστή..νοικιάστηκε επιπλωμένο με...). Επιπλέον Μέσα εκεί ρωτάει είναι προ 2014?γράψτε αριθμό πρωτοκόλλου..αν δεν γράψεις παρατηρήσεις ή αν δεν έχεις χειρόγραφο ισχύει ότι λέει ο νόμος για το είδος μισθωτηριου..ποιο θα έχει περισσότερο ισχύ σε δικαστήριο αυτό που πατησες αποδοχη ή ένα "προφορικό" συμβόλαιο προ ετων?

Υ.γ. οποιαδήποτε παρέμβαση(αποθήκη δωματιάκια γκαράζ κτλ) στην οικοδομή είναι παράνομη εφόσον δεν δηλώθηκε /πληρώθηκε στην πολεοδομια

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Κι αν η δηλωση του μισθωτηριου στην εφορια, η ηλεκτρονικη που εγινε περισυ, αναγραφει οτι η μισθωση ειναι συνεχεια παλαιοτερης, ισχυει η τριετια; Η δικη μου πληροφορηση ειναι πως οχι.

Επισης στεναχωριεμαι πραγματικα, που ο ανθρωπος που αντιμετωπιζει το προβλημα και ανοιξε αυτην εδω τη συζητηση, οπως και αλλες αντιστοιχες και "πολυπλοκες" ή "ιδιαιτερες" περιπτωσεις αλλων θεματων, αναζητουν λυσεις κι ιδεες σε ενα φορουμ ανωνυμων, οπου ο καθενας γραφει κατι εγκυρο ή ακυρο ή τελος παντων οτι γνωριζει, καταλαβαινει, υποθετει, εικαζει και βασικα κουβεντα να γινεται και δεν προσφευγουν εστω για μια συμβουλη και απλη ερωτηση, που δεν κοστιζει και τιποτα ή ελαχιστα, σε εναν δικηγορο ή λογιστη. Εστω σε εναν συμβολαιογραφο. ΚΑτανοητη δηλαδη η οποια οικονομικη αδυναμια, και ποιος δεν εχει σημερα οικονομικα αδιεξοδα, αλλα οταν το διακυβευμα αφορα κυριολεκτικα ζωη και ειναι τοσο σημαντικο, πως να το κανουμε, ειναι αυτοκτονικο να το αφηνεις στην τυχη του..!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν όντως είναι συνέχεια έγκυρης(με αριθμό πρωτοκόλλου δηλ προ 2014 ώστε να το πήγε δου) παλαιότερης ισχυει ότι συμφωνησαν... Μήνες μέρες Χρονια...

Αν δεν υπάρχει θεωρημένο συμβόλαιο κ ο ένας το δήλωνε ο άλλος όχι επί 11 χρόνια (το 12ο το έκαναν μέσω τάξις/ααδε)ο ιδιοκτήτης τρώγεται να φάει πρόστιμο φοροδιαφυγής

Γενικότερα Αν το σπίτι δεν είναι δηλωμένο στο ε1 του ενοικιαστή σαν πρωτεύων κατοικία δεν  ισχύει καν η τριετία...

Προφανώς και να πάει όπου μπορέσει..απλά αντικειμενικα για μικρά ποσά ή αν είναι να μείνει μόνο για ένα χρόνο ακόμη .η διαφορά των 100ε είναι προτιμότερη από έξοδα μετακόμισης(1ης και 2ης αν φύγει από το νησί) ή έξοδα δικαστηρίων παράβολα ,αμοιβή δικηγόρου ,αμοιβή παράστασης για κάθε αναβολή κτλ. 

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Αυτό μαζί με τις αποδείξεις που πλήρωνα τόσα χρόνια και το ε1 που δήλωνα είναι τα μόνα στοιχεία που φαίνονται ότι νοικιαζα σε αυτόν. 

Screenshot_20200627_090417.jpg

Screenshot_20200627_090526.jpg

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gemis XTX είπε

Αυτό μαζί με τις αποδείξεις που πλήρωνα τόσα χρόνια και το ε1 που δήλωνα είναι τα μόνα στοιχεία που φαίνονται ότι νοικιαζα σε αυτόν. 

Από την υπόδειξη υποβολής μίσθωσης προκύπτει ότι η μίσθωση που δηλώσατε είναι νέα και όχι ανανέωση, συνεπώς για 2 χρόνια ακόμα δεν σε κουνάει κανένας.

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, kage είπε

Κλασσική ζούγκλα ιδιοκτητών/ενοικιαστών...

Μεταξύ μας ο ιδιοκτήτης είναι τόσο #### π δεν καταλαβαινε ότι τα ενοίκια σας ήταν τόσο χαμηλά για νεόδμητο που χρόνο με το χρονο έχανε..ούτε με άλλα 10-20χρόνια δεν παίρνει τα λεφτά του πίσω..

Αν 12 χρόνια εσείς τα δηλωνατε στο ε1 και αυτός όχι είναι ακόμη πιο #### εφόσον έδεινε αποδειξη..(υπογεγραμμένη?) ;)

https://www.sofokleousin.gr/anatropes-sta-enoikia-me-apofasi-tis-aade

Πλέον ορίζεται κ η λήξη συμβολαίου στα αορίστου... Ακόμη και για τα συμβόλαια προ 2014 που τα πήγαινες  για θεώρηση. 

το μισθωτηριο μέσω aade/taxis είναι η αντίστοιχη παλιά θεώρηση συμβολαίου..αν θες στις παρατηρήσεις γράφεις ότι θες σαν συμβολαιο με κανονική ισχύ(π.χ. ζημιές βαρύνουν ενοικιαστή..νοικιάστηκε επιπλωμένο με...). Επιπλέον Μέσα εκεί ρωτάει είναι προ 2014?γράψτε αριθμό πρωτοκόλλου..αν δεν γράψεις παρατηρήσεις ή αν δεν έχεις χειρόγραφο ισχύει ότι λέει ο νόμος για το είδος μισθωτηριου..ποιο θα έχει περισσότερο ισχύ σε δικαστήριο αυτό που πατησες αποδοχη ή ένα "προφορικό" συμβόλαιο?

Υ.γ. οποιαδήποτε παρέμβαση(αποθήκη δωματιάκια γκαράζ κτλ) στην οικοδομή είναι παράνομη εφόσον δεν δηλώθηκε /πληρώθηκε στην πολεοδομια

Το ότι το ενοικίαζε φθηνά δε φταίω εγώ ας μας έκανε την προβλεπόμενη αύξηση.. Να μας μιλούσε τουλάχιστον τι βλέψεις έχει.. Και όχι να πετάξει τους μισους έξω για να βάλει 4 αλβανούς μέσα και οι άλλοι μισοί να πληρώσουν 100 ευρώ παραπάνω ανεξαρτήτως ότι έχουν αυτό το χαρτί από το ταξιςνετ.  

Οι αποδείξεις που με έδινε τόσο καιρό δεν είναι τρυπημενες έχει όμως την σφραγίδα του επάνω με το αφμ του. Δεν ξέρω αν δήλωνε αυτός τόσα χρόνια στο ε1 του ότι το ενοικίαζε εγώ το δήλωνα κανονικα πάντως. 

Οι παρεμβάσεις έξω έγιναν με την συγκατάθεση του ιδιοκτήτη. Είναι και λίγο θέμα ανθρωπιάς ο καινούριος που τα ανέλαβε να τα δεχτεί για ακόμα 1 χρόνο που θέλω να μείνω εκεί.. 

40 λεπτά πριν, 29gk είπε

Κι αν η δηλωση του μισθωτηριου στην εφορια, η ηλεκτρονικη που εγινε περισυ, αναγραφει οτι η μισθωση ειναι συνεχεια παλαιοτερης, ισχυει η τριετια; Η δικη μου πληροφορηση ειναι πως οχι.

Επισης στεναχωριεμαι πραγματικα, που ο ανθρωπος που αντιμετωπιζει το προβλημα και ανοιξε αυτην εδω τη συζητηση, οπως και αλλες αντιστοιχες και "πολυπλοκες" ή "ιδιαιτερες" περιπτωσεις αλλων θεματων, αναζητουν λυσεις κι ιδεες σε ενα φορουμ ανωνυμων, οπου ο καθενας γραφει κατι εγκυρο ή ακυρο ή τελος παντων οτι γνωριζει, καταλαβαινει, υποθετει, εικαζει και βασικα κουβεντα να γινεται και δεν προσφευγουν εστω για μια συμβουλη και απλη ερωτηση, που δεν κοστιζει και τιποτα ή ελαχιστα, σε εναν δικηγορο ή λογιστη. Εστω σε εναν συμβολαιογραφο. ΚΑτανοητη δηλαδη η οποια οικονομικη αδυναμια, και ποιος δεν εχει σημερα οικονομικα αδιεξοδα, αλλα οταν το διακυβευμα αφορα κυριολεκτικα ζωη και ειναι τοσο σημαντικο, πως να το κανουμε, ειναι αυτοκτονικο να το αφηνεις στην τυχη του..!

Την Δευτέρα θα πάμε σε δικηγόρο να μας εκπροσωπήσει όλους. Απλά άνοιξα εδώ αυτο το θέμα για να έχω μια εικόνα το τι ισχύει για να ξέρω τι να του πω όταν έρθει από εδώ αυτός μέχρι να πάμε εμείς στον δικηγόρο 

• Like 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, gemis XTX είπε

Είχαμε την ησυχία μας τόσα χρόνια όλα πήγαιναν καλά και τώρα απτό πουθενά έχουμε έναν νταβα Αλβανό που έρχεται να κάνει ότι γουστάρει..

Φαντάζομαι αν ήταν Έλληνας θα τα πλήρωνες και δεν θα έλεγες τίποτα. Μου κάνει εντύπωση το ότι κανένας δεν σχολίασε την συγκεκριμένη φράση. Άσχετα αν είναι σωστός ή όχι ο συγκεκριμένος άνθρωπος τι σημασία έχει τι εθνικότητας είναι; Οι Έλληνες δεν τα κάνουν αυτά; Αν θυμάμαι καλά τα ενοίκια που έχουν εκτοξευτεί στο Θεό τα τελευταία χρόνια, από Έλληνες ιδιοκτήτες έγιναν επί το πλείστον.

Να προσέχουμε τι γράφουμε καμιά φορά.

• Like 1
  • Thanks 3
  • Confused 1
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, kage είπε

Αν είναι συνέχεια έγκυρης(με αριθμό πρωτοκόλλου) παλαιότερης ότι συμφωνησαν... Μήνες μέρες Χρονια...

Με αυτά π διαβάζουμε είναι χύμα στο κύμα ολα και απλά πετάμε κ εμείς τα δικά μας...

Επιπλέον,Αν το σπίτι δεν είναι δηλωμένο στο ε1 του ενοικιαστή σαν πρωτεύων κατοικία δεν  ισχύει καν η τριετία...

Προφανώς και να πάει όπου μπορέσει..απλά αντικειμενικα για μικρά ποσά ή αν είναι να μείνει μόνο για ένα χρόνο ακόμη .η διαφορά των 100ε είναι προτιμότερη από έξοδα μετακόμισης(1ης και 2ης αν φύγει από το νησί) ή έξοδα δικαστηρίων παράβολα ,αμοιβή δικηγόρου ,αμοιβή παράστασης για κάθε αναβολή κτλ. 

Είναι αρχικό συμβόλαιο και το δηλώνω στο ε1 πρωτεύον κατοικία 

Και με πιάνει το γαμοτο δεν είναι μόνο τα 100 ευρώ. Είναι για πιο λόγο να φύγουν όπως και να έχει τα 4 άτομα και να έρθουν να μείνουν Αλβανοί.  Είμαστε 4 οικογένειες εδώ με τα παιδάκια μας έχουμε παιχνίδια κάτω κούνιες παίζουν όλα μαζί έχουμε μια ζωή ωραία τόσο καιρό και τώρα όλα αυτά θα χαθούν.. Αυτό είναι που με γυρνάει τα μυαλα.. Ναι θα ξοδέψω λεφτά στους δικηγόρους αλλά το χατίρι στον τσάμπικο για να βγάλει παραπάνω χρήματα με το έτσι θέλω χωρίς να λογαριάζει ψυχές δε του το κάνω.  35000 ευρώ τον έχω δώσει μέχρι τώρα.. Θα μπορούσα να το είχα αγοράσει! Ο άπληστος! Δεν είναι άνθρωπος απλά! 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...