Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οπως σωστα αναφερθηκε λιγο πιο πανω, εφοσον δεν υπαρχει ανανεωση, η συμβαση σας εχει μετατραπει σε αοριστου χρονου, που σημαινει πως μπορει να την διακοψει οποιο μερος επιθυμει, οποτε επιθυμει. Δεν δεσμευεται χρονικα κανενα εκ των δυο συμβαλλομενων μερων.

Το ιδιοκτησιακο καθεστως δεν νομιζω οτι παιζει ιδιαιτερο ρολο. Για εσενα το μονο που αλλαζει ειναι το με ποιους διαπραγματευεσαι.

• Απαντ. 72
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, gemis XTX said:

Φίλε μου δυστυχώς η κατάσταση είναι έτσι ακριβώς όπως την γράφεις... Ακαταλαβιστικα μου είναι και εμένα όταν στον ίδιο άνθρωπο έχω δώσει μέχρι τώρα 35000 ευρώ σε ενοίκια ξαφνικά μου λέει στα π@π@ρι@ μου από εδώ και πέρα θα έχεις να κάνεις με την "εταιρία" φάντασμα που ακόμα δεν τον εχω δει εγώ προσωπικά.. 

ξεκινάς ένα-ένα λοιπόν
θα γίνω κουραστικός αν ρωτήσω ξανά

4 hours ago, gemis XTX said:

εδώ και 12 χρόνια ... Δεν είχαμε κάνει από τότε συμβόλαιο

3 hours ago, gemis XTX said:

Μεταξύ μας δεν είχαμε κάποιο άλλο συμβόλαιο εδώ και 12 χρόνια αλλά έχω όλες τις αποδείξεις που πλήρωμα τόσα χρόνια 

συμβόλαιο αρχικό έχει υπάρξει ποτέ και πότε; 
στην εφορία έχει κατατεθεί ποτέ κάτι άλλο εκτός από την ηλεκτρονική δήλωση του περασμένου έτους;
τα μισθώματα δηλωνόταν αυτά τα 12 χρόνια;

βρες επίσης τί γράφει η ηλεκτρονική δήλωση μίσθωσης στην εφορία που έχεις κάνει τον τελευταίο χρόνο,
μαθαίνεις και ποιός είναι ο διοκτήτης

επίσης ρωτάς πώς σε επηρεάζει τυχόν η ρύθμιση που τρέχει μέχρι το Σεπτέμβρη για αναδρομικές δηλώσεις μίσθωσης-ανανέωσης-λήξης

Επεξ/σία από KoreanW
Δημοσ.
2 ώρες πριν, gemis XTX είπε

Φίλε μου δυστυχώς η κατάσταση είναι έτσι ακριβώς όπως την γράφεις... Ακαταλαβιστικα μου είναι και εμένα όταν στον ίδιο άνθρωπο έχω δώσει μέχρι τώρα 35000 ευρώ σε ενοίκια ξαφνικά μου λέει στα π@π@ρι@ μου από εδώ και πέρα θα έχεις να κάνεις με την "εταιρία" φάντασμα που ακόμα δεν τον εχω δει εγώ προσωπικά.. 

Αφού, ο ίδιος γράφεις ότι το συμβόλαιο έχει ΛΗΞΕΙ !

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Αφού, ο ίδιος γράφεις ότι το συμβόλαιο έχει ΛΗΞΕΙ !

Ναι έχει λήξει.. Διαβάζω όμως ότι το συμβόλαιο βάση νόμου ισχύει για 3 χρόνια ισχύει αυτό;; αυτο ρωτάω.. Ρωτάω αν αυτό που έχω κάνει στο taxis net με καλυβει στο να μείνω μέσα για ε χρόνια βάση νόμου. 

1 ώρα πριν, acomaedo είπε

Μήπως τα πούλησε όλα και ο νέος ιδιοκτήτης μια και έχουν λήξει τα συμβόλαια σας λέει να φύγεται;

Όχι δεν τα πούλησε το παραχώρησε σε μια εταιρία για 6 χρόνια 

1 ώρα πριν, KoreanW είπε

ξεκινάς ένα-ένα λοιπόν
θα γίνω κουραστικός αν ρωτήσω ξανά

συμβόλαιο αρχικό έχει υπάρξει ποτέ και πότε; 
στην εφορία έχει κατατεθεί ποτέ κάτι άλλο εκτός από την ηλεκτρονική δήλωση του περασμένου έτους;
τα μισθώματα δηλωνόταν αυτά τα 12 χρόνια;

βρες επίσης τί γράφει η ηλεκτρονική δήλωση μίσθωσης στην εφορία που έχεις κάνει τον τελευταίο χρόνο,
μαθαίνεις και ποιός είναι ο διοκτήτης

επίσης ρωτάς πώς σε επηρεάζει τυχόν η ρύθμιση που τρέχει μέχρι το Σεπτέμβρη για αναδρομικές δηλώσεις μίσθωσης-ανανέωσης-λήξης

Συμβόλαιο αρχικό δεν έχει γίνει το μοναδικό που έγινε είναι πέρυσι στο taxis net για να πάρω ρολόι της ΔΕΗ. Τα μισθώματα κανονικά δηλώνονται στην εφορία όλα τα χρόνια. Αυτό που έχω κάνει είναι αρχική μίσθωση για ένα χρόνο με τα στοιχεία του ιδιοκτήτη. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, gemis XTX είπε

Ναι έχει λήξει.. Διαβάζω όμως ότι το συμβόλαιο βάση νόμου ισχύει για 3 χρόνια ισχύει αυτό;; αυτο ρωτάω.. Ρωτάω αν αυτό που έχω κάνει στο taxis net με καλυβει στο να μείνω μέσα για ε χρόνια βάση νόμου. 

Όχι δεν τα πούλησε το παραχώρησε σε μια εταιρία για 6 χρόνια 

Συμβόλαιο αρχικό δεν έχει γίνει το μοναδικό που έγινε είναι πέρυσι στο taxis net για να πάρω ρολόι της ΔΕΗ. Τα μισθώματα κανονικά δηλώνονται στην εφορία όλα τα χρόνια. Αυτό που έχω κάνει είναι αρχική μίσθωση για ένα χρόνο με τα στοιχεία του ιδιοκτήτη. 

ΝΑΙ, ισχύει αλλά εσύ λες ότι μένεις εκεί 12 χρόνια η όχι ?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

θα βοηθήσεις τον εαυτό σου εαν βρεις ακριβώς τί λέει η ηλεκτρονική δήλωαη, την οποία υπέβαλε ο ιδιοκτήτης και έκανες κι εσύ αποδοχή

κι εγώ ξέρω ότι η 3ετία είναι το ελάχιστο, από την άλλη λες ότι δηλώνατε στην εφορία τα μισθώματα με ΑΦΜ κανονικά

η εταιρεία λογικά έχει νομικό σύμβουλο και θα οφείλει να έχει εξετάσει κάθε κίνηση,
σε κάθε περίπτωση ιδιοκτήτης καταλαβαίνω παραμένει αυτός που ήταν,
άσχετα αν η εταιρεία έχει αναλάβει την εκμετάλλευση

ακόμα όμως κ να είχε αλλάξει η ιδιοκτησία,
ο νέος ιδιοκτήτης αναλαμβάνει όλες τις υποχρεώσεις που είχε το ακίνητο

επομένως εσένα το θέμα με τα δικαιώματά σου είναι ασχέτως της ιδιοκτησιακής μεταβολής,
και επίσης έχεις ένα θέμα που δεν ξέρεις έναντι ποιού τα ασκείς

Επεξ/σία από KoreanW
Δημοσ.
39 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

ΝΑΙ, ισχύει αλλά εσύ λες ότι μένεις εκεί 12 χρόνια η όχι ?

Μένω 12 χρόνια ναι. Το συμβόλαιο αυτό έγινε πέρυσι όχι από το 2008 που μένω εκει

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, gemis XTX είπε

Μένω 12 χρόνια ναι. Το συμβόλαιο αυτό έγινε πέρυσι όχι από το 2008 που μένω εκει

ΝΑΙ, αλλά λες ότι περισυ δεν έγινε συμβόλαιο αλλά μια δήλωση στο taxis.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

ΝΑΙ, αλλά λες ότι περισυ δεν έγινε συμβόλαιο αλλά μια δήλωση στο taxis.

Αυτό ρώταω τόση ώρα.. Αυτό που έκανα στο ταξις αν είναι κανονικό συμβόλαιο η ένα απλό χαρτί; αυτο ρωτάω αν με καλυβει αυτό που έκανα στο ταξις 

Δημοσ.
1 minute ago, gemis XTX said:

Αυτό ρώταω τόση ώρα.. Αυτό που έκανα στο ταξις αν είναι κανονικό συμβόλαιο η ένα απλό χαρτί; αυτο ρωτάω αν με καλυβει αυτό που έκανα στο ταξις 

όπως σου απαντήθηκε είναι μια τακτοποίηση έναντι της εφορίας
πρέπει να δεις και τί αναφέρεται σε αυτήν

αν είναι να τεκμηριώσεις την όποια θέση σου στα δικαστήρια
θα την χρησιμοποιήσεις κι αυτήν την ηλεκτρονική δήλωση μίσθωσης,
το θέμα είναι πόσο πολύ , με ποιό επίδικο και με ποιές πιθανότητες επιτυχίας θες να φτάσεις στα δικαστήρια

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, KoreanW είπε

όπως σου απαντήθηκε είναι μια τακτοποίηση έναντι της εφορίας
πρέπει να δεις και τί αναφέρεται σε αυτήν

αν είναι να τεκμηριώσεις την όποια θέση σου στα δικαστήρια
θα την χρησιμοποιήσεις κι αυτήν την ηλεκτρονική δήλωση μίσθωσης,
το θέμα είναι πόσο πολύ , με ποιό επίδικο και με ποιές πιθανότητες επιτυχίας θες να φτάσεις στα δικαστήρια

Αυτό, ακριβώς!

Δημοσ.

Η κατάσταση είναι μπερδεμένη. 

Σε αυτό που γράφεις σε ένα ποστ ότι ήρθαν και σου είπαν να ξηλώσεις το ρολόι και να πληρώνεις σε αυτούς (δεν κατάλαβα τι είναι η αλήθεια εκτός αν εννοούν να παίρνεις ρευμα από άλλον μετρητη του κτιρίου και να διακόψεις τον δικό σου). 

Αυτό είναι παράνομο. 

Πάντως με αυτά και πολλά άλλα που έγραψες, δεν νομίζω ότι θα έχετε καλές σχέσεις μελλοντικα με τους ιδιοκτήτες ενοικιαστές εταιρεία διαχείρισης δεν ξέρω τι.

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, gemis XTX είπε

Εμενα μου λέει τώρα να ξηλωσω το ρολόι της ΔΕΗ και να πληρώνω σε αυτόν. Είχα συμβόλαιο ηλεκτρονικα που το είχα κάνει και έληξε πριν ένα μήνα. Αυτό το συμβόλαιο ισχυει; είναι σαν τον χειρόγραφο που γράφαμε;  τι ακριβώς έχει ενοικιάσει στην εταιρία είναι λίγο στον αέρα και δε μας τ έχει ξεκαθαρίσει καλά και μας λέει θα έχουμε να κάνουμε από εδώ και πέρα με τον καινούριο ιδιοκτήτη 

Δεν υπάρχει κάποιο περιθώριο όταν ληγει το συμβόλαιο;  και πως μπορεί να με πετάξει έξω απτη στιγμή που πληρώνω κανονικά τόσα χρόνια και έχω αποδείξεις; 

Εγώ το μοναδικό που έχω είναι ένα συμβόλαιο ηλεκτρονικό στην εφορία το οποίο έγινε πέρυσι και ήταν για ένα χρόνο. Μεταξύ μας δεν είχαμε κάποιο άλλο συμβόλαιο εδώ και 12 χρόνια αλλά έχω όλες τις αποδείξεις που πλήρωμα τόσα χρόνια 

Άρα, ΔΕΝ σε διώχνει ?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...