iSAD Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 11 ώρες πριν, Fotis_Greece είπε Κοιταξω να σου πω κατι χωρις να θελω να σε αποθαρρυνω. Η βουρτσα (Diamond Clean) ειναι κορυφαια και εαν αφιερωσεις πρωι και βραδυ σωστο βουρτσισμα (4 λεπτα) θα δεις αποτελέσματα. Δεν δουλεύει με περιστροφη αλλα με μικροδονησεις. Δεν θα μπορεσεις να επιστρεψεις σε αλλου τυπου βουρτσες ουτε με το χερι. Εμενα οσο ηταν χαλασμενη υπέφερα με μια καλη και μαλιστα ακριβη OralB της συζύγου. Επιβεβαιωνω κατι.κριτικες στο Amazon οτι δεν θα σου κρατησει για πάντα, εμενα χαλασε στον πρωτο χρονο και αντικατασταθηκε του κουτιου. Ισως για αυτο σου προτεινω αγορα απο εδω τουλαχιστον να δωσεις 110€ αλλα για 2 χρονια (οσο και η εγγύηση) θα εχεις οδοντόβουρτσα. Δεν σημαινει οτι θα σου χαλασει, μπορει να ετυχε σε εμενα Δεν ξερω εαν σε βολευει για επιστροφές στην Amazon άμα σου παθει κατι. Για εγγυηση και service Sound and Vision, Σινισιογλου 5 Ν. Ιωνια. Service τροπος του λεγειν γιατί δεν φτιάχνονται αυτες, σου δινει καινουργια μετα απο ελεγχο (2-3 ημερες). Ειναι.πολυ πιθανον να καλυπτει και προϊόντα απο EU αλλα δεν το ξέρω. Η Philips ειναι μια.παραξενη εταιρεια με παρακλαδια για τα διάφορα προϊόντα της. Και επαναλαμβανω, ξεκινα απο τωρα τα νηματα αναμεσα στα δοντια. Θελει να αφιερωσεις χρονο, 10 "ανεβοκατεβασματα" του νηματος σε καθε εσωτερικη πλευρα του καθε δοντιου, θα χρειαστεις κανα 3λεπτο και γιαυτο. Συνολικα θα σπαταλάς κανα 8λεπτο για το δόντια αλλα η περιοδοντιτιδα ειναι ατιμο πράγμα. Η ηλικια, τα τσιγαρα και σταδιακη εξασθενηση της αμυνας μας οσο περνάν τα χρονια στα μικροβια του στοματος φερνουν ασχημα αποτελεσματα. Οπως μου το ειπε ο γιατρος, ειναι μια μάχη που δινεις να μην μαζεύονται τα μικροβια. https://www.skroutz.gr/s/7437951/Jordan-3-in-1-Flosser-36τμχ.html Εχει και το Jumbo κατι τετοια σε καλυτερη τιμη, να προτιμας αυτα που το νημα ειναι τεντωμένο και δεν χαλαρωνει. Εμενα ο γιατρος με εβαλε και σε προσθετο κοπο και με μεσοδοντια βουρτσακια που τα βουταω σε ενα gel μεντας-φθοριου και περναω ξανα τα δοντια αναμεσα μετα τα νήματα. https://www.skroutz.gr/c/2408/Mesodontia-Vourtsakia.html?from=autocomplete&o=μεσοδοντια Εχει και απο αυτα το Jumbo να ξερεις και ειναι μια χαρα. Σε καταλαβαίνω απόλυτα , εγω με μια oralb αφιερώνω καθημερινά πολύ χρόνο , έχω "εντολή" απο τον οδοντίατρο στο κάθε δόντι απο τις 3 πλευρές να δίνω 24 δευτερόλεπτα , 8 η καθε πλευρα. Επομένως ξέρω τι θα πει να εισαι κάθε πρώι μεσημέρι και βράδυ 8 λεπτά πάνω στα δόντια.. Όσο για το νήμα εννοείται κάνω χρήση απλά μονο το βράδυ και ενα στοματικο διαλυμα (Eludril αν το ξερεις 11€ απο φαρμακείο αντέχει το πολυ 12 μέρες) . Νομίζω πως θα κάνω την αγορά απο εκεί που μου είπες να έχω και εγγύηση γιατι το Amazon εγγύση αψογη αλλά το αγγλικό δεν ξέρω τι θα γίνει σε 1 χρόνο ισως θα έχω τελωνεία κλπ. Σε ευχαριστώ πάντως για την υπερ αναλυτική σου βοήθεια
ribo7 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Είχα αγοράσει τέλος του 2015 την Oral B 7000 (~120€). Δουλεύει ακόμα άψογα και η μπαταρία δεν έχει πέσει πολύ σε απόδοση. Έχει 5 διαφορετικές λειτουργίες, παίρνει 4-5 διαφορετικά ήδη κεφαλών, το bluetooth app δε το χρησιμοποιώ, το ρολόι-χρονόμετρο πολύ βολικό. Τα μεσοδόντια βουρτσάκια μεγάλη ανακάλυψη. Ακόμα και κανονικό βούρτσισμα να μην προλαβαίνω κάποιες φορές, βουρτσάκια οπωσδήποτε μετά το φαγητό να φεύγουν έστω τα πολλά υπολλείματα. Απλά θέλει προσοχή γτ λυγίζουν έυκολα και πάνε για πέταμα. Επεξ/σία 30 Ιουνίου 2020 από ribo7
nikos032 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Προς τι αυτή η εμμονή με τις Phillips Sonicare ? Οι Oral B Genius δεν ειναι καλύτερες ?
djcat Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, nikos032 είπε Προς τι αυτή η εμμονή με τις Phillips Sonicare ? Οι Oral B Genius δεν ειναι καλύτερες ? ότι σε βολέψει.
SB_1957 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2020 Έχω 4 χρόνια την ηλεκτρική οδοντόβουρτσα του Lidl. Την είχα πάρει 15 ευρώ, τώρα την έχει νομίζω κοντά 20! Άψογη. Έχει 3 διαφορετικές λειτουργίες, κάθε 30 δευτερόλεπτα δόνηση για να αλλάξεις τεταρτημόριο και η μπαταρία αθάνατη. Κάθε 3 μήνες φόρτιση. Θήκη για μεταφορά με θέσεις για τα βουρτσάκια. Μπορείς άνετα να πας κάπου για μέρες χωρίς να χρειάζεται να κουβαλάς και τον φορτιστή! Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να δώσω 30, 50, 100, 150 κ.λπ. ευρώ για κάτι τόσο απλό όπως μια οδοντόβουρτσα! Τα παιδιά μου είχαν πάρει της Oral και μετά από λίγους μήνες η μπαταρία δεν κρατάει καθόλου. Πρέπει να είναι συνέχεια στον φορτιστή!
funbreaker Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Έχασα την ηλεκτρική μου οδοντόβουρτσα Oral-B Smart 4 4500 και προσανατολίζομαι στην αγορά νέας. Καθώς έψαχνα, είδα την κατηγορία των υπερηχητικών οδοντόβουρτσων και μου προέκυψαν τα εξής ερωτήματα: Είναι ασφαλής; Κάπου διάβασα πως μπορεί να καταστρέψουν το σμάλτο ή τεχνιτά μέλη όμως γέφυρες και εμφυτεύματα. Αξίζουν όντως περισσότερο από τις περιστρεφόμενες; Πόσους παλμούς ανά λεπτό είναι καλό να έχουν; Ποιό μοντέλο για υπερηχητική και ποιο για περιστροφική οδοντόβουρτσα θα προτείνατε;
ifollowrivers Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Παιδιά δεν ξέρω τι λέει ο συμφορουμίτης πιο πάνω ότι του χάλασε η diamaondclean στον έναν χρόνο... εγώ έχω τη δικιά μου από τι '12!!!! Κι ακόμα δουλεύει!! Σε μια φάση μού είχε πέσει κάτω και είχε χάσει τη δύναμη της. Ακολούθησα έναν οδηγό στο ίντερνετ για να την ανοίξω και να ευθυγραμμίσω ένα εξάρτημα από μέσα και από τότε δουλεύει πάλι όπως και πρώτα. Ίσως κάποτε στο μέλλον τις αλλάξω μπαταρία αλλά και τώρα δε με ενοχλεί. Με τη χρήση που της κάνω τη φορτίζω κάθε 15 μέρες περίπου. Η αλήθεια είναι ότι η diamondclean είναι ακριβή χωρίς λόγο. Έχει πολλά modes τα οποία δε πρόκειται να χρησιμοποιήσετε ποτέ. Καλύτερα να πάρετε μια Sonicare πάλι αλλά πιο φτηνή. Το μόνο πού μετανιώνω είναι που στην αρχή σα μαλάκας αγόραζα αυθεντικά ανταλλακτικά πού ήταν ήδη ακριβά και μη διαθέσιμα σε Ελλάδα. Θυμάμαι τα 2 ανταλλακτικά έκαναν 32 ευρώ!!! Τί ηλίθιος πού ήμουν;;; Από τότε κινέζικα ανταλλακτικά με το κιλό... είναι ακριβώς τα ίδια!!! Τέλος ξέρει κανείς αν στα καινούργια μοντέλα η ταξιδιωτική θήκη είναι ακόμα usb mini θύρα; Εσείς πώς τη φορτίζετε; Αν πχ τη βάλω πάνω σε ενα ασύρματο pad φόρτισης θα φορτίσει;
phanispal Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 5 Νοεμβρίου 2021 Στις 4/7/2020 στις 9:49 ΜΜ, SB_1957 είπε Τα παιδιά μου είχαν πάρει της Oral και μετά από λίγους μήνες η μπαταρία δεν κρατάει καθόλου. Πρέπει να είναι συνέχεια στον φορτιστή! Εκτός από αυτό, το πιο σπαστικό είναι ότι οι περισσότερες φοράνε Ni-MH και θέλουν 16+ ώρες να φορτίσουν, που είναι απαράδεκτο. Τι άλλες επιλογές υπάρχουν με μπαταρία λιθίου και γιατί όχι να κρατάνε και περισσότερο;
funbreaker Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2021 On 05/11/2021 at 10:17, funbreaker said: Έχασα την ηλεκτρική μου οδοντόβουρτσα Oral-B Smart 4 4500 και προσανατολίζομαι στην αγορά νέας. Καθώς έψαχνα, είδα την κατηγορία των υπερηχητικών οδοντόβουρτσων και μου προέκυψαν τα εξής ερωτήματα: Είναι ασφαλής; Κάπου διάβασα πως μπορεί να καταστρέψουν το σμάλτο ή τεχνιτά μέλη όμως γέφυρες και εμφυτεύματα. Αξίζουν όντως περισσότερο από τις περιστρεφόμενες; Πόσους παλμούς ανά λεπτό είναι καλό να έχουν; Ποιό μοντέλο για υπερηχητική και ποιο για περιστροφική οδοντόβουρτσα θα προτείνατε; ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα