iSAD Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα παρέα , πήγα για καθαρισμό πριν λίγες μέρες και το αίμα ήταν ασταμάτητο μετά απο 3 καθαρισμούς και ενα προγραμματισμένο Laiser σε λίγες μέρες , μου είπε πως έχω τεράστια ευαισθησία στα ούλα και για ουλίτιδα . Έχω μια Oral B πολύ κλασική αγορασμένη πριν 4-5 χρόνια με 20-30€ δεν θυμάμαι ακριβώς και κεφαλές αγορασμένες απο κίνα του κιλού. Έχει κανείς κάποιο θέμα σας εμένα και έχει βρει κάποιο σωστή οδοντόβουρτσα που ίσως κάνει πολύ καλή δουλεία? Ευχαριστώ εκ προτέρων
spectaculator Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Για ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Phillips Sonicare. Τελεία και παυλα. Είναι ακριβούτσικες αλλά θα σώσεις τα ούλα σου. Επίσης πήγαινε σε περιοδοντολόγο. Μπορεί να έχεις περιοδοντίτιδα και αυτό δεν είναι δουλειά για οδοντίατρο/χειρούργο.
iSAD Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, spectaculator είπε Για ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Phillips Sonicare. Τελεία και παυλα. Είναι ακριβούτσικες αλλά θα σώσεις τα ούλα σου. Επίσης πήγαινε σε περιοδοντολόγο. Μπορεί να έχεις περιοδοντίτιδα και αυτό δεν είναι δουλειά για οδοντίατρο/χειρούργο. Μου ειπε οτι εχω καταστρεψει λιγο τα ουλα μου γιατι τα ετριβα πολυ δυνατα και εχουν υποχωρίσει με αποτελεσμα να με κρυωνει σε σημεια. Η συγκεκριμενη που λες κανει σωστη δουλεια? Την εχει κανει χρηση εχει διαφορα με τις υπολοιπες τις κλασικες? Επισης ειδα ειναι καπως "ισια" η κεφαλη , πως κουνιεται πανω κατω η εχει δονηση? Ευχαριστω 5 λεπτά πριν, spectaculator είπε Για ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Phillips Sonicare. Τελεία και παυλα. Είναι ακριβούτσικες αλλά θα σώσεις τα ούλα σου. Επίσης πήγαινε σε περιοδοντολόγο. Μπορεί να έχεις περιοδοντίτιδα και αυτό δεν είναι δουλειά για οδοντίατρο/χειρούργο. Να φανταστώ αυτη εδώ λές ε? https://www.skroutz.gr/s/4228072/Philips-Sonicare-HX9352-04-Diamond-Clean.html
Ihavetheanswers Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Αν βουρτσίζεις με δύναμη απαραίτητα πάρε οδοντόβουρτσα με αισθητήρα πιέσης που σε ειδοποιεί όταν βάζεις υπερβολική δύναμη.
Fotis_Greece Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Επειδη ακριβως το ίδιο προβλημα ειχα και εγω, και ο οδοντίατρος μου ειχε πει τα ίδια περι εντονου βουρτσίσματος για την υποχώρηση των ουλων θα σου πω τα εξης. Πρωτον πηγαινε σε περιοδοντολογο. Εγω πηγα απο σποντα και αποκαλυφθηκε το μέγεθος του προβληματος. Δεύτερο, θα παρεις αυτη τη Sonicare και μονο αυτη. Καμια αλλη. Ειναι ακριβη αλλα δεν πειράζει, τα αξιζει. Ξεκινα να καθαριζεις νήματα αναμεσα στα δοντια καθημερινά. Τα υπόλοιπα περιοδοντολογος.
spectaculator Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 16 ώρες πριν, iSAD είπε Μου ειπε οτι εχω καταστρεψει λιγο τα ουλα μου γιατι τα ετριβα πολυ δυνατα και εχουν υποχωρίσει με αποτελεσμα να με κρυωνει σε σημεια. Η συγκεκριμενη που λες κανει σωστη δουλεια? Την εχει κανει χρηση εχει διαφορα με τις υπολοιπες τις κλασικες? Επισης ειδα ειναι καπως "ισια" η κεφαλη , πως κουνιεται πανω κατω η εχει δονηση? Ευχαριστω Να φανταστώ αυτη εδώ λές ε? https://www.skroutz.gr/s/4228072/Philips-Sonicare-HX9352-04-Diamond-Clean.html Ναι, έχει δόνηση και κινδυνεύεις λιγότερο να καταστρέψεις τα ούλα σου. Το αίμα όμως δεν είναι από αυτό. Δεν χρειάζεται να πάρεις την ακριβή. Πάρε αυτήν εδώ: https://www.skroutz.gr/s/4886470/Philips-HX6511-50-Sonicare-EasyClean.html
iSAD Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, Fotis_Greece είπε Επειδη ακριβως το ίδιο προβλημα ειχα και εγω, και ο οδοντίατρος μου ειχε πει τα ίδια περι εντονου βουρτσίσματος για την υποχώρηση των ουλων θα σου πω τα εξης. Πρωτον πηγαινε σε περιοδοντολογο. Εγω πηγα απο σποντα και αποκαλυφθηκε το μέγεθος του προβληματος. Δεύτερο, θα παρεις αυτη τη Sonicare και μονο αυτη. Καμια αλλη. Ειναι ακριβη αλλα δεν πειράζει, τα αξιζει. Ξεκινα να καθαριζεις νήματα αναμεσα στα δοντια καθημερινά. Τα υπόλοιπα περιοδοντολογος. Όταν λες το μέγεθος το προβλήματος τι ακριβώς σου είπε αν επιτρέπεται? Νομίζω πως σήμερα θα κάνω την αγορά ας είναι 150 δεν πειράζει
djcat Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 56 λεπτά πριν, iSAD είπε Όταν λες το μέγεθος το προβλήματος τι ακριβώς σου είπε αν επιτρέπεται? Νομίζω πως σήμερα θα κάνω την αγορά ας είναι 150 δεν πειράζει Μην εντυπωσιάζεσαι. Και επειδή βόλεψε κάποιον άλλον δε σημαίνει οτι θα βολέψει και σένα. Και με την πιο οικονομική μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου. Γενικά στα ακριβά μοντέλα πληρώνεις την καλύτερη μπαταρία. Δες τι διαφορές έχουν ακριβώς. Και με απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα μια χαρά μπορείς να καθαρίσεις τα δόντια σου - ζήτα από τον οδοντίατρο σου να σου δείξει πως να πλένεις τα δόντια σου. Αν δεν εμπιστεύεσαι τον οδοντίατρο σου απλά άλλαξε τον. 1
iSAD Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, djcat είπε Μην εντυπωσιάζεσαι. Και επειδή βόλεψε κάποιον άλλον δε σημαίνει οτι θα βολέψει και σένα. Και με την πιο οικονομική μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου. Γενικά στα ακριβά μοντέλα πληρώνεις την καλύτερη μπαταρία. Δες τι διαφορές έχουν ακριβώς. Και με απλή χειροκίνητη οδοντόβουρτσα μια χαρά μπορείς να καθαρίσεις τα δόντια σου - ζήτα από τον οδοντίατρο σου να σου δείξει πως να πλένεις τα δόντια σου. Αν δεν εμπιστεύεσαι τον οδοντίατρο σου απλά άλλαξε τον. Δεν εμπιστεύομαι εμένα για αυτό θέλω ηλεκτρική , βλέπω τώρα με την απλή oral b ενώ νόμιζα ότι έκανα σωστή δουλειά αλλά φάνηκε πως οχι για αυτό έλεγα να πάω στο ακριβό μοντέλο γιατί και όσα σχόλια διάβασα στο Σκρουτζ λένε ότι εχει μεγάλη διαφορά με τις υπόλοιπες και κάνουν πολύ καλά την δουλειά τους , αν 8/10 λένε κάτι τέτοιο υποθέτω ότι και σε μένα κάτι θα κάνει. Θα κοιτάξω αυτά που μου λες να δω συγκριτικά και θα πάρω την ανάλογη απόφαση. Σε ευχαριστώ
Fotis_Greece Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Την Soniccare Diamond clean θα παρεις. Μην την αγοράσεις απο καταστήματα. Παρτην απο Synviva http://www.synviva.com/ που δινουν με 110€ την non retail version (χωρις την ταξιδιωτική θηκη και το ποτηράκι φορτισης). Απαξ και μάθεις να τα πλενεις με αυτη δεν θα ξαναμπορεσεις με το χερι.
Fotis_Greece Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Τηλεφωνικα κανεις την αγορα και θα πεις οτι σε σύστησε ο γιατρος σου. Δεν αρκει μονο η οδοντόβουρτσα, εμενα μου εδειξε ο περιοδοντολογος το σωστο τροπο βουρτσισματος, και καθημερινή χρηση νημάτων αναμεσα στα δοντια. Εμενα μου ειχαν "κατεβει" τα ουλα και ειχαν εκτεθει τα δοντια. Τα εσωσα ευτυχως (εκτος απο ενα μάλλον)
iSAD Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Fotis_Greece είπε Τηλεφωνικα κανεις την αγορα και θα πεις οτι σε σύστησε ο γιατρος σου. Δεν αρκει μονο η οδοντόβουρτσα, εμενα μου εδειξε ο περιοδοντολογος το σωστο τροπο βουρτσισματος, και καθημερινή χρηση νημάτων αναμεσα στα δοντια. Εμενα μου ειχαν "κατεβει" τα ουλα και ειχαν εκτεθει τα δοντια. Τα εσωσα ευτυχως (εκτος απο ενα μάλλον) Σκεψου ακριβως το ιδιο επαθα και μου εκανε ενα σφραγισμα ο οδοντιατρος ψηλα στα ουλα , γιατι λεει δυσκολα να "κατεβουν" κατω τα ουλα . Τεταρτη θα κανω λειζερ στα ουλα μου ειπε δεν ξερω ακριβως τι αλλα θα δειξει 4 ώρες πριν, Fotis_Greece είπε Την Soniccare Diamond clean θα παρεις. Μην την αγοράσεις απο καταστήματα. Παρτην απο Synviva http://www.synviva.com/ που δινουν με 110€ την non retail version (χωρις την ταξιδιωτική θηκη και το ποτηράκι φορτισης). Απαξ και μάθεις να τα πλενεις με αυτη δεν θα ξαναμπορεσεις με το χερι. Τεταρτη που εχω οδοντιατρο θα του την δειξω να παρω την γνωμη και απο αυτον 4 ώρες πριν, Fotis_Greece είπε Την Soniccare Diamond clean θα παρεις. Μην την αγοράσεις απο καταστήματα. Παρτην απο Synviva http://www.synviva.com/ που δινουν με 110€ την non retail version (χωρις την ταξιδιωτική θηκη και το ποτηράκι φορτισης). Απαξ και μάθεις να τα πλενεις με αυτη δεν θα ξαναμπορεσεις με το χερι. https://www.amazon.co.uk/Philips-Sonicare-DiamondClean-Electric-Toothbrush/dp/B01LWSU3EO/ref=sr_1_5?dchild=1&keywords=philips+sonicare+diamondclean&qid=1593291474&sr=8-5 Αυτη δεν ειναι? Εκτος οτι ειναι out of stock νομιζω καλη τιμη για ολο το πακετο τι λες? EUR 125,39 με μεταφορικα , τελωνείο δεν έχουμε απο αγγλία ακόμα σωστά? Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2020 από iSAD
djcat Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 28 λεπτά πριν, iSAD είπε Τεταρτη που εχω οδοντιατρο θα του την δειξω να παρω την γνωμη και απο αυτον https://www.amazon.co.uk/Philips-Sonicare-DiamondClean-Electric-Toothbrush/dp/B01LWSU3EO/ref=sr_1_5?dchild=1&keywords=philips+sonicare+diamondclean&qid=1593291474&sr=8-5 Αυτη δεν ειναι? Εκτος οτι ειναι out of stock νομιζω καλη τιμη για ολο το πακετο τι λες? EUR 125,39 με μεταφορικα , τελωνείο δεν έχουμε απο αγγλία ακόμα σωστά? Στα άλλα χρώματα έχει.
iSAD Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, djcat είπε Στα άλλα χρώματα έχει. Ναι ναι το ειδα σε λευκο! Αξιζει? Τελωνειο?
djcat Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, iSAD είπε Ναι ναι το ειδα σε λευκο! Αξιζει? Τελωνειο? δεν έχει τελωνείο, μη φοβάσαι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα