_BASSstarlet_ Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Τύλιξε τη φωλιά με αγκαθωτό σύρμα, και μετά βάλε φωτιά. Καθώς θα η φωτιά θα κατακαίει τη φωλιά και το περιεχόμενο, να σκέφτεσε πως χιλιάδες ιδιοκτήτες αυτοκινήτων, θα σε ευγνωμονούμε. Ευχαριστώ. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2020 από _BASSstarlet_ 1
TheDevilMayCare Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 6 ώρες πριν, papoys1 είπε Αυτό δεν το ήξερα.Δεν έχουμε περιστέρια αλλά έχει κάτι 18ούρες στη γειτονιά και κάθε τόσο έρχονται καρακάξες και αναρωτιόμουν γιατί γίνεται χαμός από τις κραυγές τους. Ενδεχομένως να θέλουν να τα διώξουν από τη φωλιά να φάνε τα αυγά;;;;;; Τα χεσο-περιστερια δηλαδη οι αρουραιοι με φτερα, να ξερεις οτι ειναι κανιβαλαρες του κερατα -ναι της Ειρηνης τα συμβολα...- 😝 και οταν δεν τρωνε ζωντανα τα πληγωμενα-χτυπημενα-αδυναμα δικα τους, δυστυχως τρωνε και τις..δεκαοχτουρες (το εχω δει, καθως αγαπω δεκαοχτουρες: τις αφηνω να φωλιαζουν @ μπαλκονι -και μου εχουν σκοτωσει ηδη αρκετες, τα γαμο-περιστερα..!! 🤬
Βασίλης_29 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 ώρες πριν, The_Judas είπε στην θεσσαλονίκη το έχουν τερματίσει. Στις πλατείες πουλάνε τροφή για περιστέρια-δεκαοκτούρες, για τους τουρίστες και τα παιδιάκια που θέλουν να παίξουν. Και στην Αθήνα υπήρχαν αυτά τα σακουλάκια με το σουσάμι που τα έπαιρνε η μάνα μου και ταιζαμε τα περιστέρια το 90, τώρα βλέπω τι τραβάει η μάνα μου που καθαριζει κάθε τρεις ημέρες το μπαλκόνι από κουτσουλιές. Πηγαίνουν το πρωί κατά τις 8--10 χεζουν και φευγουν. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2020 από Βασίλης_29
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα