Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βρήκα μια κάρτα με αυτά τα στοιχεία και ως κατασκευαστής αναφέρεται η HP.

https://www.ebay.ca/itm/HP-697247-001-AMD-Radeon-1GB-PCI-E-HD-7450-Graphics-Card-DVI-DisplayPort-/142651872408?hash=item2136b6d498

Τι windows έβαλες όμως δεν μας είπες ακόμα γιατί τα 10άρια συνήθως κατεβάζουν αυτόματα τους drivers. Μπορεί και τα 7άρια να τους κατεβάζουν από τις προτεινόμενες ενημερώσεις.

Μια άλλη λύση είναι κάνεις χειροκίνητη εγκατάσταση των οδηγών. Αφού έτρεξες το catalyst πακέτο θα πρέπει να σου έκανε έναν φάκελο amd στον c. Πήγαινε από τη διαχείριση συσκευών και από τις ιδιότητες του προσαρμογέα γραφικών πάτα εγκατάσταση προγράμματος οδήγησης και κατεύθυνε για επιλογή από τον υπολογιστή και μετά επιλογή από λίστα. Εκεί πάτα Από δίσκο και πες του να ψάξει στον φάκελο C:\AMD\WHQL-Win8.1-Win7-Catalyst-15.7.1-Oct30\Packages\Drivers\Display και εκεί έχει δύο φάκελους. Δοκίμασε πρώτα από τον πρώτο και μετά από τον δεύτερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έστω και xp, δεν αλλάζει κάτι. Πήγαινε για χειροκίνητη εγκατάσταση των οδηγών από τον φάκελο c:\amd

Οδηγός.

Αν δεν στους δέχεται ούτε έτσι, στην τελευταία καρτέλα πάτα από κάτω που λέει Don't search... και μετά Από δίσκο και κατεύθυνε το στον φάκελο C:\AMD\Support\14-4-xp32-64-dd-ccc-Pack2\Packages\Drivers\Display\XP_INF

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε θέλει ίντερνετ. Τι σφάλμα σου έβγαλε και ποιον τρόπο ακολούθησες; Σταν πρώτο απλά δηλώνεις τον φάκελο ενώ στον δεύτερο θέλει να ορίσεις inf αρχείο. Αν και έτσι δεν στους δέχεται τότε η κάρτα είναι περίεργη και ο κατασκευαστής έχει κάνει αλλαγές στο hardware. Δοκίμασε και το inf στον φάκελο XP6a_inf

Σε άλλο pc με 10άρια την έχεις δοκιμάσει;

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

Αφού μόνο εγώ σου απαντάω αυτήν τη στιγμή δε χρειάζεται να προσθέτεις το όνομα μου σε όλα τα μηνύματα.

Δεν υπάρχει πάντως τέτοια περίπτωση. Ο οδηγός είναι για τα xp και δείχνει ότι θα πρέπει να δείχνουν τα xp. Στην αρχή πατάς Όχι αυτήν τη στιγμή, μετά τσεκάρεις το Συμπερίληψη αυτής της τοποθεσίας και από την αναζήτηση επιλέγεις τον φάκελο C:\AMD\Support\14-4-xp32-64-dd-ccc-Pack2\ ή το προχωράς μέχρι τον φάκελο xp_inf

Δημοσ.
17 ώρες πριν, micos000 είπε

Αφού μόνο εγώ σου απαντάω αυτήν τη στιγμή δε χρειάζεται να προσθέτεις το όνομα μου σε όλα τα μηνύματα.

Δεν υπάρχει πάντως τέτοια περίπτωση. Ο οδηγός είναι για τα xp και δείχνει ότι θα πρέπει να δείχνουν τα xp. Στην αρχή πατάς Όχι αυτήν τη στιγμή, μετά τσεκάρεις το Συμπερίληψη αυτής της τοποθεσίας και από την αναζήτηση επιλέγεις τον φάκελο C:\AMD\Support\14-4-xp32-64-dd-ccc-Pack2\ ή το προχωράς μέχρι τον φάκελο xp_inf

Σε έκανα tag διότι νόμιζα ότι δεν σου ερχόταν notification. Οι επιλογές σε εμένα είναι η εξής: device manager/ video controller (unknown device/ update driver/ No, not this time/ Install from a list or specific location. Και μετά έχει: search for the best driver in these locations/ search removable media  η include this location in the search  (δλδ αυτό που μου περιγράφεις). Και από κάτω έχει μια άλλη επιλογή όπου λέει: Don’t search. I will choose the driver to install και απλά με πετάει στις λίστες συσκευών του device manager που ακριβώς να πάω;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...