funbreaker Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Η κατάσταση έχει ως εξής: Ο πατέρας μου είχε κάνει αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα του 2019 ως αμέα. Στους όρους έλεγε οτι όποιος είναι καταγεγραμμένος ως ΑΜΕΑ στους καταλόγου του ΗΔΙΚΑ στις 30/11/19 το δικαιούται. Δυστυχώς για τον πατέρα μου συνέπεσε να περνάει τότε επιτροπή και για μερικές μέρες εξαφανίστηκε απ τους καταλόγους το ΗΔΙΚΑ. Στην συνέχεια πέρασε την επιτροπή επιτυχώς και του έδωσαν βεβαίωση χωρίς χρονική διακοπή, δηλαδή ήταν ΑΜΕΑ και στις 30/11/19. Είχαμε κάνει ένσταση αλλά προφανώς το έψαξαν επιφανειακά και ούτε υπήρχε η δυνατότητα να ενημερώσουμε για τον λόγο της ένστασης και έτσι απορρίφθηκε. Η απάντηση μου ήρθε σήμερα με email. Τους πήρε 6 μήνες να απαντήσουν... Το ερώτημα είναι τι μπορώ να κάνω τώρα για να βρω το δίκιο μου.
funbreaker Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Γνωρίζει κανείς για την αίτηση θεραπείας;
asdfnikos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Α νωρίς θυμήθηκαν να απαντήσουν Πάρε τηλέφωνο στον αριθμό που γράφει στο Μαιλ να κάνεις μια ερώτηση αν και μην περιμένεις πολλά πράγματα...
GREGORYMO Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 12 ώρες πριν, funbreaker είπε Η κατάσταση έχει ως εξής: Ο πατέρας μου είχε κάνει αίτηση για το κοινωνικό μέρισμα του 2019 ως αμέα. Στους όρους έλεγε οτι όποιος είναι καταγεγραμμένος ως ΑΜΕΑ στους καταλόγου του ΗΔΙΚΑ στις 30/11/19 το δικαιούται. Δυστυχώς για τον πατέρα μου συνέπεσε να περνάει τότε επιτροπή και για μερικές μέρες εξαφανίστηκε απ τους καταλόγους το ΗΔΙΚΑ. Στην συνέχεια πέρασε την επιτροπή επιτυχώς και του έδωσαν βεβαίωση χωρίς χρονική διακοπή, δηλαδή ήταν ΑΜΕΑ και στις 30/11/19. Είχαμε κάνει ένσταση αλλά προφανώς το έψαξαν επιφανειακά και ούτε υπήρχε η δυνατότητα να ενημερώσουμε για τον λόγο της ένστασης και έτσι απορρίφθηκε. Η απάντηση μου ήρθε σήμερα με email. Τους πήρε 6 μήνες να απαντήσουν... Το ερώτημα είναι τι μπορώ να κάνω τώρα για να βρω το δίκιο μου. Νομίζω, έπρεπε να έχεις παιδι ΑΜΕΑ και όχι να είσαι ο ίδιος ΑΜΕΑ.
funbreaker Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 9 hours ago, asdfnikos said: Α νωρίς θυμήθηκαν να απαντήσουν Πάρε τηλέφωνο στον αριθμό που γράφει στο Μαιλ να κάνεις μια ερώτηση αν και μην περιμένεις πολλά πράγματα... Δεν έχω δίκιο όμως; Νομικά τί μπορώ να κάνω; 8 hours ago, GREGORYMO said: Νομίζω, έπρεπε να έχεις παιδι ΑΜΕΑ και όχι να είσαι ο ίδιος ΑΜΕΑ. Όχι.
funbreaker Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Αναρωτιέμαι αν η αίτηση θεραπείας μπορεί να υποβληθεί μόνο από δικηγόρο ή και από μένα και γενικά αν έχει νόημα όλο αυτό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα