toykaki Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα,λήγει 8/8/20 το καρτοπρογραμμα μου και θελω να το διακοψω και να λρατησω τον αριθμο σαν καρτοκινητο,πως πρέπει να κινη6ω ωστε να πληρώσω μόνο των λογαριασμο ιουλιου και να μην εχω καποιο αλλο εξτρα κόστος?
zx1234r Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Νομίζω πως αν απευθυνθείς στον πάροχο σου θα μπορέσει να σε κατατοπίσει ακριβέστερα.
toykaki Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Ναι αυυο θα κανω αλλα λενε κατι οτι αν το κοψουμρ απο τωρα θα υπαρχει χρεωσει παραπανω του στυλ οτι εχει μείνει ενας μηνας και ργω σπαω συμβολαιο αν το κοψω λεει 8 αυγουστου οπου ληγρι το συμβολαιο επειδη ειναι προνομιακο θα χρεωθω συν την διαφορα μεχρι να γινει καρτοκινητο συν 20Ε για να γινει καρτοκινητο,αφου ληγει το καρτοπρογραμμα και δεν θελω ανανεωση για πιο λογο δεν γινετε απευθειας καρτοκινητο που επιθυμω .λεω μηπως καποιος εχειι αντιστοιχη εμπειρια
SB_1957 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, toykaki είπε Ναι αυυο θα κανω αλλα λενε κατι οτι αν το κοψουμρ απο τωρα θα υπαρχει χρεωσει παραπανω του στυλ οτι εχει μείνει ενας μηνας και ργω σπαω συμβολαιο αν το κοψω λεει 8 αυγουστου οπου ληγρι το συμβολαιο επειδη ειναι προνομιακο θα χρεωθω συν την διαφορα μεχρι να γινει καρτοκινητο συν 20Ε για να γινει καρτοκινητο,αφου ληγει το καρτοπρογραμμα και δεν θελω ανανεωση για πιο λογο δεν γινετε απευθειας καρτοκινητο που επιθυμω .λεω μηπως καποιος εχειι αντιστοιχη εμπειρια Για ποια εταιρία μιλάς? Κι εγώ είχα στην cosmote συμβόλαιο δύο χρόνια και πριν λήξει πήρα τηλέφωνο και είπα ότι δεν θέλω να ανανεώσω το συμβόλαιο και θέλω να το κάνω καρτοκινητό. Προσπάθησαν να με πείσουν να κάνω νέο συμβόλαιο με καλύτερους όρους αλλά δεν δέχθηκα και τελικά με τη λήξη του συμβολαίου έγινε καρτοκινητό χωρίς ποινές και πρόστιμα!
toykaki Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, SB_1957 είπε Για ποια εταιρία μιλάς? Κι εγώ είχα στην cosmote συμβόλαιο δύο χρόνια και πριν λήξει πήρα τηλέφωνο και είπα ότι δεν θέλω να ανανεώσω το συμβόλαιο και θέλω να το κάνω καρτοκινητό. Προσπάθησαν να με πείσουν να κάνω νέο συμβόλαιο με καλύτερους όρους αλλά δεν δέχθηκα και τελικά με τη λήξη του συμβολαίου έγινε καρτοκινητό χωρίς ποινές και πρόστιμα! Για την βονταφον,ποσο καιρο ενημερωσες οτι δεν θελεις την ανανεωση?επισης για να το κρατησεις καρτοπρογραμμα πλήρωσες κατι ?
SB_1957 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 32 λεπτά πριν, toykaki είπε Για την βονταφον,ποσο καιρο ενημερωσες οτι δεν θελεις την ανανεωση?επισης για να το κρατησεις καρτοπρογραμμα πλήρωσες κατι ? Τον προηγούμενο μήνα ενημέρωσα, δηλαδή έληγε αρχές Σεπτ και ενημέρωσα αρχές Αυγ. Δεν πλήρωσα τίποτε, μόνο τον τελευταίο λογαριασμό.
samsunglife Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Εμένα στη wind μου είπαν σε κατάστημα ότι για να κάνω καρτοκινητο (f2g) την καρτοσυνδεση που έχω και λήγει 19/7 πρέπει να πληρώσω 30€!!!! 1 1
Alfonso01 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Η κάθε εταιρεία δεν περιορίζεται από κάποιό νόμο που της υποδεικνύει να επισπεύσει την αλλαγή, οπότε η Vodafone (και η κάθε Vodafone) μπορεί να λέει όσο καιρό θέλει για να κάνει την (εσωτερική) αλλαγή, χρεώνοντας τον πελάτη, είτε σπάσει το συμβόλαιο νώρίτερα, είτε περιμένει την αλλαγή σε καρτοκινητό (προσωπική εμπειρία). Εκέί που περιορίζονται οι εταιρίες να επισπεύσουν αλλαγές είναι στην αίτηση φορητότητας του αριθμού σε άλλο πάροχο (σύμφωνα με το νόμο νομίζω είναι 3 μέρες, αλλά μπορεί να το θυμάμαι και λάθος και να είναι 7). Οπότε η αίτηση φορητότητας είναι η καλύτερη λύση σε τέτοιες περιπτώσεις. Γίνεται γρήγορα, ο νέος πάροχος προσφέρεται να σε προμηθεύσει με καρτοκινητό, σε αντίθεση με τον νυν που θα προσπαθήσει να σε κρατήσει με καρτοπρογράμματα σε προσφορές που προηγουμένως δεν υπήρχε περίπτωση να σου δώσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα