thanos8527 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Καλημέρα σε όλους. Πρόκειται να μετακομίσω και προσπαθώ να βρώ άτομα για μετακόμιση. Επειδή ,θα αλλάξω όροφο στο ίδιο κτίριο, έχω βρεί αναβατόριο και απλά θα χρειαστεί να φορτώσω και να ξεφορτώσω τα βαριά. Το πρόβλημα είναι οτι η όλη ιστορία θα είναι 1-2 ώρες, καθότι όλα τα υπόλοιπα θα τα έχω μεταφέρει εγώ, και οι μεταφορικές με τις οποίες μίλησα θέλουν 30-40 ευρώ ανά άτομο. Δεδομένου οτι θα χρειαστώ 3-4 άτομα, θεωρώ υπερβολικό το ποσό για 2 ώρες δουλειάς. Γνωρίζει κανένας που μπορώ να βρώ άτομα, για αυτή την δουλειά που να μην είναι απο μεταφορική; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
filip123go Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Κανέναν φίλο δεν έχεις; Επίσης 3-4 άτομα δέν έιναι πολλά; Εγώ όλα τα βαριά αντικείμενα (ψυγείο, πλυντήριο, κουζίνα, ντουλάπες) μαζί με 1 ακόμα άτομο τα μεταφέραμε...
ksessalonikios Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 6 λεπτά πριν, djcat είπε Ομόνοια από το παλιό διαμέρισμα τα αντικείμενα σίγουρα θα φύγουν, για το αν φτάσουν στο καινούργιο... εκεί έχω μια επιφύλαξη
thanos8527 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 10 λεπτά πριν, filip123go είπε Κανέναν φίλο δεν έχεις; Επίσης 3-4 άτομα δέν έιναι πολλά; Εγώ όλα τα βαριά αντικείμενα (ψυγείο, πλυντήριο, κουζίνα, ντουλάπες) μαζί με 1 ακόμα άτομο τα μεταφέραμε... Δυστυχώς δουλεύουν όλοιι εκτός απο δύο που είναι ελεύθεροι,αλλά δεν είναι για κουβάλημα λόγω μέσης κτλ. Θέλω δύο κάτω να φορτώνουν λαι δύο επάνω να ξεφορτώνουν Μόλις τώρα, ksessalonikios είπε από το παλιό διαμέρισμα τα αντικείμενα σίγουρα θα φύγουν, για το αν φτάσουν στο καινούργιο... εκεί έχω μια επιφύλαξη και εγώ αυτό σκεφτόμουν..μην τα κυνηγάω στους δρόμους...
vamvakoolas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 αν εισαι Αθηνα περνα απο Σταυρο Αγιας παρασκευης, Γερακα και αν θυμαμαι Δεκελειας Μενιδι
thanos8527 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, vamvakoolas είπε αν εισαι Αθηνα περνα απο Σταυρο Αγιας παρασκευης, Γερακα και αν θυμαμαι Δεκελειας Μενιδι Χαλανδρι είμαι , οπότε αν ισχύει αυτό, με βολεύει.
Ukforthemoment Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δεν μπορούν αυτοί που θα φορτώνουν να ξεφορτώνουν;
thanos8527 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 46 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν μπορούν αυτοί που θα φορτώνουν να ξεφορτώνουν; Δύσκολο το βλέπω διότι θα πάρει παραπάνω ώρα και μετά θα πληρώνω το ανυψωτικό
vamvakoolas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, thanos8527 είπε Δύσκολο το βλέπω διότι θα πάρει παραπάνω ώρα και μετά θα πληρώνω το ανυψωτικό πηγαινε λεμε στο σταυρο (διπλα απο το ψαραδικο) και αν δεν εχει συνεχισε κλεισθενους μετα το σκλαβενιτη
thanos8527 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, vamvakoolas είπε πηγαινε λεμε στο σταυρο (διπλα απο το ψαραδικο) και αν δεν εχει συνεχισε κλεισθενους μετα το σκλαβενιτη ok φίλε μου και σε ευχαριστώ πολύ!
paylidis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 επιφοβο να πας να ψωνισεις εργατες απο το δρομο... παρε 2 εργατες απο το μεταφορεα, δε χρειάζεσαι παραπανω... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Ρε φίλε κάνουμε το στοιχειώδες επιστήμη. Πάρε δύο κολλητούς σου πες τους θα σας δώσω από ένα 20αρικο και κερνα τους μετα σουβλάκια.
adi32 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Αν πάρεις τυχαίους από το δρόμο δε νομίζω να ξαναβρείς τα πράγματα
xsterg Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, paylidis είπε επιφοβο να πας να ψωνισεις εργατες απο το δρομο... παρε 2 εργατες απο το μεταφορεα, δε χρειάζεσαι παραπανω... συμφωνω. σκεψου τι θα γινει αν συμβει ατυχημα. τα 40€ που πας να γλυτωσεις θα τα πληρωσεις πολλαπλασια κια θα εχεις μπλεξιμο με τον νομο. χωρια το κυνήγι που θα σου ριξει ο παθων...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα