fastmanakos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα έχω τον δίσκο του τίτλου και έχω τα εξής 2 "προβλήματα" : 1) Θερμοκρασία ενώ στο hwinfo έχει hw temperature 1 εώς 6 ενώ στα 5 οι θερμοκρασίες έιναι πάντα εώς και 40-45 C στο ένα φτάνει μέχρι και 72 σε παιχνίδια . Μπορεί να είναι λάθος του sensor ? Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω και το πιό ευρύχωρο κουτί (υπογραφή μ) αν και έβαλα το υποτιπώδες heatsink που είχε η συσκευασία . Παίζει να βγεί πρόβλημα στην πορεία; Στο λογισμικό του ίδιου του σκληρού adata ssd toolbox σαν "γενική" θερμοκρασία γτ μόνο μια εμφανίζει δείχνει αντίστοιχα 40κάτι. Τί λέτε; 2) Γίνεται στο crystal disk mark να μου βγάζει μεγαλύτερο write από read και συγκεκριμένα : Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EddieObscurant Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Οταν παιζεις παιχνίδια ο ζεστος αερας απο την καρτα παει πανω στον ssd γι'αυτο αυξανεται η θερμοκρασια. Δεν ζοριζεται ιδιαιτερα ωστε να αυξηθει τοσο η θερμοκρασία του. Δεν θα παθει τπτ αν για μερικες ωρες τη μερα βρισκεται στους 70 αλλα οκ δεν ειναι και ο,τι καλυτερο. Aν θες μπορεις να παρεις μια ψυκτρα https://www.skroutz.gr/c/680/diafora-psiksis.html?from=catspan&keyphrase=m+2+heatsink&o=m.2+heatsink Για τα νουμερα πολλα μπορει να παιζουν ρολο. Απο τους drivers που εχεις περασμένους, μέχρι τα power plans/options. Σε γενικες γραμμες , καλα ειναι τα νουμερα , μη σκας , μονο στα benchmarks θα δεις διαφορες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα