fogeo93 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Παιδιά έχω φρικάρει. Έκλεισα εισιτήρια στις 8 Αυγούστου με 15 επιστροφη 489 ευρώ Θεσσαλονίκη Βαρκελώνη. Μάλλον ακυρωθηκε. το petas.gr δεν έστειλε κάτι αλλά δεν βρίσκω την πτηση οπότε παπαλα . Παίρνω τηλ την Aegean δεν το σηκώνουν ποτέ .. αύριο θα πάω από τα γραφεία του petas .. τι κάνω ρε παιδιά? Βλέπω δεν επιστρέφουν λεφτά έλεος πια Το έκλεισα μέσω της χρεωστικής μου κάρτας. Όχι από PayPal.
Ανήξερη Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Προφανώς και θα σου τα επιστρέψουν, εφόσον η πτήση ακυρώθηκε. Αποφεύγω να κλείνω από ιστότοπους όπως petas.gr κ.λπ., οπότε δεν γνωρίζω πολλά, αλλά δεν νομίζω να μπορούν να στα φάνε. Όταν μιλήσεις με τους υπεύθυνους, είτε τηλεφωνικά είτε από κοντά, να δείξεις ότι είσαι σίγουρος/-η ότι δικαιούσαι την επιστροφή ολόκληρου του ποσού και ότι θέλεις απλώς να σε ενημερώσουν για τη διαδικασία.
cthulhucarbide Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Μπορείς να κάνεις και αμφισβήτηση συναλλαγής από την τράπεζα
bilya Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, fogeo93 είπε Παιδιά έχω φρικάρει. Έκλεισα εισιτήρια στις 8 Αυγούστου με 15 επιστροφη 489 ευρώ Θεσσαλονίκη Βαρκελώνη. Μάλλον ακυρωθηκε. το petas.gr δεν έστειλε κάτι αλλά δεν βρίσκω την πτηση οπότε παπαλα . Παίρνω τηλ την Aegean δεν το σηκώνουν ποτέ .. αύριο θα πάω από τα γραφεία του petas .. τι κάνω ρε παιδιά? Βλέπω δεν επιστρέφουν λεφτά έλεος πια Το έκλεισα μέσω της χρεωστικής μου κάρτας. Όχι από PayPal. αρχικά ηρέμησε λεφτά δεν πρόκειται να χάσεις. Δεύτερον, η Aegean βγάζει κανονικά την πτήση οχι απευθείας αλλά μέσω Μονάχου. Είσαι σίγουρος οτι έκλεισες απευθείας πτήση? Τελος μην ξανα ψαξεις εισιτήρια απο σελίδες σαν το πετας. Το kiwi είναι μακράν η καλύτερη σελίδα για εισιτήρια. Αν έψαχνες εκεί θα έβλεπες οτι αν κλείσεις 7-14 θα μπορούσες να πας με Ryan air στα €100 ή αν ήθελες τις ίδιες μέρες με σωστό συνδιασμό πτήσεων θα πλήρωνες ~€160 μεσω Ιταλίας.
fogeo93 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, bilya είπε αρχικά ηρέμησε λεφτά δεν πρόκειται να χάσεις. Δεύτερον, η Aegean βγάζει κανονικά την πτήση οχι απευθείας αλλά μέσω Μονάχου. Είσαι σίγουρος οτι έκλεισες απευθείας πτήση? Τελος μην ξανα ψαξεις εισιτήρια απο σελίδες σαν το πετας. Το kiwi είναι μακράν η καλύτερη σελίδα για εισιτήρια. Αν έψαχνες εκεί θα έβλεπες οτι αν κλείσεις 7-14 θα μπορούσες να πας με Ryan air στα €100 ή αν ήθελες τις ίδιες μέρες με σωστό συνδιασμό πτήσεων θα πλήρωνες ~€160 μεσω Ιταλίας. Tα είχα κλείσει Φεβρουάριο για αυτό.. τότε ειχε. Για 2 άτομα είναι αυτο το ποσο Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2020 από fogeo93
3DJIN Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 γιατι να σου επιστρεψουν λεφτα...8 αυγουστου ειναι η πτηση,σημερα ακομη ιουνιο εχουμε...
fogeo93 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, 3DJIN είπε γιατι να σου επιστρεψουν λεφτα...8 αυγουστου ειναι η πτηση,σημερα ακομη ιουνιο εχουμε... Εντάξει το σήκωσαν στην aegean και το έκανα με ανταπόκριση Αθήνα μια μέρα πριν και μια μέρα μετά.. πάλι καλά. Μου είπε ότι ακυρώθηκαν οι απευθείας πτήσεις..ποτέ από ταξιδιωτικό γραφείο.. τα ζώα συγγνώμη κιόλας έκλεισαν και το γραφειο τους στο παλαιο Φάληρο.. πήγα σήμερα και ήταν κλειστά... 1 2
armagedwnn Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 20 λεπτά πριν, fogeo93 είπε Εντάξει το σήκωσαν στην aegean και το έκανα με ανταπόκριση Αθήνα μια μέρα πριν και μια μέρα μετά.. πάλι καλά. Μου είπε ότι ακυρώθηκαν οι απευθείας πτήσεις..ποτέ από ταξιδιωτικό γραφείο.. τα ζώα συγγνώμη κιόλας έκλεισαν και το γραφειο τους στο παλαιο Φάληρο.. πήγα σήμερα και ήταν κλειστά... Πριν αρχίσεις να εκφράζεσαι σαν ζώα για κάποιους να είχες την αίσθηση να καταλάβεις ότι κάποιος έχασε την δουλειά του. Και μάλλον την έχασε λόγω κορονοϊού. Αλλά εσένα αν ακύρωσε την πτήση η aegean σου φταίει το ταξιδιωτικό. Δηλαδή αν την έκλεινες μέσω ιστοσελίδας δεν θα ακυρωνόταν. 5
paylidis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 ειλικρινα αναρωτιέμαι με ποια λογικη κλεινετε εισητηρια απο σαιτ τυπου πετας κολυμπας περπατας.γρ και όχι απο την επισημη εταιρεία... για 2-3-5-10€ διαφορα; αξιζει τόσο πολυ το ρισκο να κυνηγας τα λεφτα σου μεθαυριο; 4
tz3s Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, fogeo93 είπε Εντάξει το σήκωσαν στην aegean και το έκανα με ανταπόκριση Αθήνα μια μέρα πριν και μια μέρα μετά.. πάλι καλά. Μου είπε ότι ακυρώθηκαν οι απευθείας πτήσεις..ποτέ από ταξιδιωτικό γραφείο.. τα ζώα συγγνώμη κιόλας έκλεισαν και το γραφειο τους στο παλαιο Φάληρο.. πήγα σήμερα και ήταν κλειστά... Τα "¨ζωα" και φθηνοτερα σου πουλησαν τα εισιτηρια αποτι στα πουλουσε η κυρια AEGEAN και διαφημιση στην κυρια AEGEAN κανουν... Η κυρια AEGEAN αποφασισε να αλλαξει τις πτησεις σου απο μονη της, αλλα τα αλλα τα "ζωα" φταινε ε?? Α ρε στανο... Υ.γ. Αν οντως ειπαν να μην αγοραζεις εισιτηρια απο ταξιδιωτικο γραφειο (που προφανως εχουν μια συμφωνια) ειναι για μια καλη μηνυση Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2020 από tz3s 2
fogeo93 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, tz3s είπε Τα "¨ζωα" και φθηνοτερα σου πουλησαν τα εισιτηρια αποτι στα πουλουσε η κυρια AEGEAN και διαφημιση στην κυρια AEGEAN κανουν... Η κυρια AEGEAN αποφασισε να αλλαξει τις πτησεις σου απο μονη της, αλλα τα αλλα τα "ζωα" φταινε ε?? Α ρε στανο... Υ.γ. Αν οντως ειπαν να μην αγοραζεις εισιτηρια απο ταξιδιωτικο γραφειο (που προφανως εχουν μια συμφωνια) ειναι για μια καλη μηνυση Λάθος δικό μου και το παίρνω πίσω. Ζώα εννοώ τη διοίκηση τους . Ποτε μα ποτέ δεν θα αναφερόμουν σε υπαλλήλους. Και πραγματικά στεναχωριέμαι για την όλη κατάσταση στην εταιρία όσο αναφορά το δυναμικό της και την τωρινή της κατάσταση 3 ώρες πριν, paylidis είπε ειλικρινα αναρωτιέμαι με ποια λογικη κλεινετε εισητηρια απο σαιτ τυπου πετας κολυμπας περπατας.γρ και όχι απο την επισημη εταιρεία... για 2-3-5-10€ διαφορα; αξιζει τόσο πολυ το ρισκο να κυνηγας τα λεφτα σου Φιλε μ έχεις δίκιο . Από εδώ και πέρα από το site της εταιρίας που ταξιδεύω θα κλείνω και καλο είναι με PayPal 1
billyred7 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Εμάς μας έχει φάει εισητήρια αξίας 1800 ευρώ. Και μάλιστα τα ακύρωσε μόνη της ώστε να μην μπορούμε να κάνουμε την αίτηση Voucher στην αεροπορική. Tώρα τους ψάχνουμε και είναι εταιρεία φάντασμα. Ένας κύριος που εργάζεται στο ίδιο κτήριο με αυτούς μας είπε ότι τα μάζεψαν από τις πρώτες μέρες και εξαφανίστηκαν . Κανόνι κοινώς. Κάνανε 220000 ακυρώσεις από τον Μάρτιο και πήραν τα λεφτά του κόσμου και έγιναν καπνός. Τελικά ειναι απατεώνες ή όχι μετά από αυτό που μας κάνανε? Τώρα ψάχνουμε νομικά το θέμα πως μπορούμε να το κυνηγήσουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα