akouw Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα όταν πάω στη διαχείριση συσκευών μου γράφει ότι ένας διαχειριστής σας έχει αποκλείσει απο την εκτέλεση αυτής της εφαρμογής,υπάρχει κάποιος τρόπος να αποκτήσω πρόσβαση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Ναι, να μπεις σαν διαχειριστής. Αν δεν έχεις τους κωδικούς ή αν ο λογαριασμός σου είναι απλός χρήστης δεν μπορείς να κάνεις κάτι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akouw Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Σ'ευχαριστώ για την απάντηση στήν εκκίνηση του υπολογιστή με δείχνει σαν user,αν σου είναι εύκολο και όποτε μπορείς θα μπορούσες να μου γράψεις τη διαδικασία για να αλλάξω το λογαριασμό σε διαχειριστής? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, akouw είπε θα μπορούσες να μου γράψεις τη διαδικασία για να αλλάξω το λογαριασμό σε διαχειριστής? https://support.microsoft.com/el-gr/help/4026923/windows-10-create-a-local-user-or-administrator-account 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
akouw Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 8 ώρες πριν, hp8 είπε https://support.microsoft.com/el-gr/help/4026923/windows-10-create-a-local-user-or-administrator-account 1000 ευχαριστώ φίλε μου για τη βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hp8 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, akouw είπε 1000 ευχαριστώ φίλε μου για τη βοήθεια. σήμερα εγώ η κάποιο άλλο μέλος αυριο εσυ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα