Fotografos Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Ποια απο τις 2 να προτιμησω? Σας περναει απο το μυαλο καποια αλλη εκτος απο την 5200 που εχω τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gabriel Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δώσε κάτι παραπάνω και πάρε 9600pro. Μεταξύ αυτών των 2;Αν η 9600se με άριστα το 10 παίρνει 4,η 5600ΧΤ παίρνει 4.5. Θα λεγα ότι αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotografos Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Μέλος Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Εκτος απο τα καταστηματα πλαισιο υπαρχει καποιο αλλο?Απο Αθηνα ειμαι Απο τα λεγομενα σου Gabriel αυτες οι 2 καρτες θεωρουντε ξεπερασμενες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
KWSN_Men Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Απλά έχουν τόσο χαμηλές επιδόσεις που δεν αξίζει τον κόπο να αλλάξεις αυτήν που έχεις τώρα. Πεταμένα λεφτά. Πάρε τουλάχιστον μια 9600 Pro όπως σου είπε και ο Gabriel. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vagpap Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Καλές τιμές έχει και το Ram-shop που βρίσκεται λίγο παραπάνω στην Στουρνάρη, αλλά γενικά αν κατέβεις στην SiliconValley της Αθήνας, θα βρεις αυτό που θες και θα μπορείς να κάνεις και άμεσες συγκρίσεις στις τιμές. (απέφυγε την Cosmodata) :evil: :evil: :evil: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WizeMan Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2004 Δες και το e-shop έχει καλές τιμές αλλά δεν ξέρω αν έχει 9600pro ή ΧΤ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.