Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Huawei Nova 5T ή Xiaomi redmi note 9 pro? ή κάποιο άλλο σε αυτό το εύρος τιμής; Βρίσκω και τα δυο στο skroutz γύρω στα 240. 

Δημοσ.

Αν θες root/custom roms τότε μονόδρομος το note 9 pro. Αλλιώς θα σου πρότεινα το Nova 5T γιατί σαν πακέτο είναι καλύτερο πιστευώ.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Nova 5T.

Στις 25/6/2020 στις 9:51 ΜΜ, Zengar Zombolt είπε

το 5Τ ειναι καλυτερο σε ολα εκτος απο την μπαταρια
δεν ειμαι σιγουρος για το ποιο εχει τις καλυτερες καμερες

Το nova.Το 9 pro έχει χειρότερες κάμερες  ακόμα και από το 8 pro.Γενικά δεν αποτελεί καν αναβάθμιση του 8 pro.Μόνο για κάποιον που δεν θέλει mediatek.

Δημοσ.

Για το mi note 10 lite vs Nova 5t ποια λέτε είναι η καλύτερη κάμερα; Πάντως σε νυχτερινή λήψη το Nova 5t είδα ότι έχει χειρότερες επιδόσεις από τα xiaomi... Μετά από ένα σημείο βασικά η ανάλυση δεν παίζει μεγάλο ρόλο οπότε παρόλο που έχει καλύτερη ανάλυση το Huawei, δεν ξέρω αν είναι το ίδιο καλό σε πλούτο χρωμάτων και αντίθεση...

Δημοσ.
6 ώρες πριν, diamand είπε

Για το mi note 10 lite vs Nova 5t ποια λέτε είναι η καλύτερη κάμερα; Πάντως σε νυχτερινή λήψη το Nova 5t είδα ότι έχει χειρότερες επιδόσεις από τα xiaomi... Μετά από ένα σημείο βασικά η ανάλυση δεν παίζει μεγάλο ρόλο οπότε παρόλο που έχει καλύτερη ανάλυση το Huawei, δεν ξέρω αν είναι το ίδιο καλό σε πλούτο χρωμάτων και αντίθεση...

Καλύτερο είναι το xiaomi MI note 19 lite έχει και AMOLED οθόνη αλλά ποιο ακριβό 70€ σε σχέση με το Nova 5t. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...