zoranb Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Θέλω με κάποιο τρόπο να έχω μαζί, σαν ένα καλώδιο, τριών ειδών καλώδια (κεραίας, ρεύματος, utp) που φεύγουν από την tv, ώστε να μην είναι άσχημα. Έχω βρεί μια λύση, αλλά δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος... έχετε κάτι άλλο υπόψη;
zoranb Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν εξυπηρετεί κανάλι, γιατί θέλω ελεύθερα τα καλώδια ώστε να μετακινούνται... η tv θα είναι πάνω σε τραπεζάκι με ροδάκια. Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2020 από zoranb
dalain Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 παρε ενα χοντρο sleeve σε χρωμα της αρεσκεια σου και περασε τα ολα μεσα
zoranb Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, zx1234r είπε Κάνε τα όλα ασύρματα. Γίνεται αυτό; 1 ώρα πριν, dalain είπε παρε ενα χοντρο sleeve σε χρωμα της αρεσκεια σου και περασε τα ολα μεσα Δηλαδή, πώς είναι ένα τέτοιο;
dalain Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 47 λεπτά πριν, zoranb είπε Γίνεται αυτό; Δηλαδή, πώς είναι ένα τέτοιο; Δες για παράδειγμα αυτό που ειχα κανει εγω σε προηγούμενο μου κουτί.... 1
zoranb Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Χμμ μερακλήδικο!!! Το πορτοκαλί αυτό υλικό, είναι εύκαμπτο; Ρωτάω γιατί εσένα είναι σταθερά όλα τα καλώδια, αλλά εμένα που θα μετακινείται το τραπεζάκι δεν θέλω να σκαλώνει στα καλώδια κλπ... καταλαβαίνεις! Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2020 από zoranb
dalain Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Ναι μαλακο κ εύκαμπτο είναι.Νομιζω θα ειναι ότι πρέπει για την περίπτωση σου.Ποσο μήκος χρειάζεσαι;
zoranb Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 4m Aλλά πώς θα περάσει από μέσα το καλώδιο του ρεύματος που στην άκρη θα έχει το φις; Επεξ/σία 26 Ιουνίου 2020 από zoranb
dalain Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δεν είναι αποσπώμενο;Τι αλλα θα περάσεις;κεραια κ hdmi;
zoranb Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Τί εννοείς αποσπώμενο; Τρία καλώδια θέλω να περάσω, κεραίας, utp κ ρεύματος.
dalain Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Συνήθως στις καινούργιες τηλεορασεις το καλωδιο ρεύματος ξεκουμπωνει απο την υποδοχή πανω στην τηλεόραση
zoranb Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Ααα κατάλαβα τι εννοείς... και είναι μικρό το φισάκι αυτό που ξεκουμπώνει; Xμμ αυτομάτως τώρα δημιουργείται άλλο ερώτημα... εάν υπάρχει τέτοιο καλώδιο στη διάσταση 4m που θέλω, γιατί προφανώς για να το επιμηκύνω μάλλον θα πρέπει να προμηθευτώ αντάπτορα για την ένωση... 😕
papoys1 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 6 ώρες πριν, zoranb είπε Ααα κατάλαβα τι εννοείς... και είναι μικρό το φισάκι αυτό που ξεκουμπώνει; Xμμ αυτομάτως τώρα δημιουργείται άλλο ερώτημα... εάν υπάρχει τέτοιο καλώδιο στη διάσταση 4m που θέλω, γιατί προφανώς για να το επιμηκύνω μάλλον θα πρέπει να προμηθευτώ αντάπτορα για την ένωση... 😕 Το καλώδιο κεραίας θα πρότεινα να μην το έχεις μαζί κολητά με ρεύμα και άλλα καλώδια γιατί πολλές φορές επηρεάζει το σήμα μπορεί να έχεις παρεμβολές και να μην ξέρεις από τι είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα