Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θέλω με κάποιο τρόπο να έχω μαζί, σαν ένα καλώδιο, τριών ειδών καλώδια (κεραίας, ρεύματος, utp) που φεύγουν από την tv, ώστε να μην είναι άσχημα. Έχω βρεί μια λύση, αλλά δεν είμαι απόλυτα ευχαριστημένος... έχετε κάτι άλλο υπόψη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν εξυπηρετεί κανάλι, γιατί θέλω ελεύθερα τα καλώδια ώστε να μετακινούνται... η tv θα είναι πάνω σε τραπεζάκι με ροδάκια.

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zx1234r είπε

Κάνε τα όλα ασύρματα.

Γίνεται αυτό;

1 ώρα πριν, dalain είπε

παρε ενα χοντρο  sleeve σε χρωμα της αρεσκεια σου και περασε τα ολα μεσα

Δηλαδή, πώς είναι ένα τέτοιο;

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, zoranb είπε

Γίνεται αυτό;

Δηλαδή, πώς είναι ένα τέτοιο;

Δες για παράδειγμα αυτό που ειχα κανει εγω σε προηγούμενο μου κουτί....

IMG_20191115_225313-01_copy_1864x3509.jpeg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χμμ μερακλήδικο!!! Το πορτοκαλί αυτό υλικό, είναι εύκαμπτο; Ρωτάω γιατί εσένα είναι σταθερά όλα τα καλώδια, αλλά εμένα που θα μετακινείται το τραπεζάκι δεν θέλω να σκαλώνει στα καλώδια κλπ... καταλαβαίνεις!

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.

Ναι μαλακο κ εύκαμπτο είναι.Νομιζω θα ειναι ότι πρέπει για την περίπτωση σου.Ποσο μήκος χρειάζεσαι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

4m
Aλλά πώς θα περάσει από μέσα το καλώδιο του ρεύματος που στην άκρη θα έχει το φις;

Επεξ/σία από zoranb
Δημοσ.

Συνήθως στις καινούργιες τηλεορασεις το καλωδιο ρεύματος ξεκουμπωνει απο την υποδοχή πανω στην τηλεόραση

Δημοσ.

Ααα κατάλαβα τι εννοείς... και είναι μικρό το φισάκι αυτό που ξεκουμπώνει;
Xμμ αυτομάτως τώρα δημιουργείται άλλο ερώτημα... εάν υπάρχει τέτοιο καλώδιο στη διάσταση 4m που θέλω, γιατί προφανώς για να το επιμηκύνω μάλλον θα πρέπει να προμηθευτώ αντάπτορα για την ένωση... 😕

Δημοσ.
6 ώρες πριν, zoranb είπε

Ααα κατάλαβα τι εννοείς... και είναι μικρό το φισάκι αυτό που ξεκουμπώνει;
Xμμ αυτομάτως τώρα δημιουργείται άλλο ερώτημα... εάν υπάρχει τέτοιο καλώδιο στη διάσταση 4m που θέλω, γιατί προφανώς για να το επιμηκύνω μάλλον θα πρέπει να προμηθευτώ αντάπτορα για την ένωση... 😕

Το καλώδιο κεραίας θα πρότεινα να μην το έχεις μαζί κολητά με ρεύμα και άλλα καλώδια γιατί πολλές φορές επηρεάζει το σήμα μπορεί να έχεις παρεμβολές και να μην ξέρεις από τι είναι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...