Προς το περιεχόμενο

Star Wars: Squadrons [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Στα 30 σήμερα στο Steam (έχει γενικότερα SW εκπτώσεις, μάλλον λόγω του Mando), 14-20% φτηνότερα "εδώ κι εκεί".

Με ρώτησε ο κουμπάρος τι να πάρει (αυτό ή το Jedi FO) για τον καινούριο υπολογιστή που του έστησα, είναι παλιός φαν του X-Wing vs the Tie Fighter, το χτυπήσαμε και οι δύο.

• Moderators
Δημοσ.

Οκ, πότε θα μαζευτούμε να πετάξουμε καθόλου; Τους αμερικανούς δεν τους βρίσκω πια (μπαίνουν ξημερώματα) κι έχω λίγο καιρό να παίξω. :P

• Like 1
Δημοσ.

Κάτσε, γιατί λίγο στο tutorial που έπαιξα, πρέπει να κάνω reset τον εγκέφαλό μου σε σχέση με την πτήση στο Battlefront.

Είναι λίγο κάπως ο χειρισμός, με κουλαμάρες (αδράνεια κατά περιπτώσεις μόνο, πχ) και έχει πολύ κακό (για εμένα) στήσιμο σκηνικών ως προς αποστάσεις-προοπτική-αναλογίες (στο Battle θεωρώ πως ήταν πάρα πολύ καλός, εξαιρετικός πολλές φορές).

Θέλω μερικές ώρες να στρώσω, και το συζητάμε...καραντίνα έρχεται.

Για τον κουμπάρο, δεν ξέρω...μπορεί και να με κράζει αύριο.

Δημοσ.

Μάλιστα...δηλαδή πέρα από οτιδήποτε άλλο αρνητικό (κι έχει πολλά), πρέπει να πέσουμε και στην παγκόσμια πρωτοτυπία να είναι ανάποδα στο συνδυασμό ποντικιού/πληκτρολογίου το roll με το yaw και επιπλέον και κλειδωμένα μεταξύ τους?

Αυτό είναι το βασικό τους επαναστατικό feature? Να ρημάξουν τον εγκέφαλο όποιου έχει παίξει ποτέ οποιοδήποτε fl. simοειδές (μην το παίζω και πιλοτάρα)?

Μη χειρότερα...μπορώ να παραβλέψω πολλά από τα άσχημά του, ακόμα και την τραγική αίσθηση που έχεις ότι "επιπλέεις" στο διάστημα, χωρίς να έχεις την αίσθηση ότι κινείσαι τις περισσότερες φορές (και σε fullspeed), αλλά αυτό με βγάζει τελέιως από το όποιο mood.

Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί?

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Πέτρος είπε

Μάλιστα...δηλαδή πέρα από οτιδήποτε άλλο αρνητικό (κι έχει πολλά), πρέπει να πέσουμε και στην παγκόσμια πρωτοτυπία να είναι ανάποδα στο συνδυασμό ποντικιού/πληκτρολογίου το roll με το yaw και επιπλέον και κλειδωμένα μεταξύ τους?

Αυτό είναι το βασικό τους επαναστατικό feature? Να ρημάξουν τον εγκέφαλο όποιου έχει παίξει ποτέ οποιοδήποτε fl. simοειδές (μην το παίζω και πιλοτάρα)?

Μη χειρότερα...μπορώ να παραβλέψω πολλά από τα άσχημά του, ακόμα και την τραγική αίσθηση που έχεις ότι "επιπλέεις" στο διάστημα, χωρίς να έχεις την αίσθηση ότι κινείσαι τις περισσότερες φορές (και σε fullspeed), αλλά αυτό με βγάζει τελέιως από το όποιο mood.

Υπάρχει τρόπος να διορθωθεί?

Ηρέμησε, αλλάζει από τα settings...

• Like 1
Δημοσ.
29 λεπτά πριν, Voodooman είπε

Ηρέμησε, αλλάζει από τα settings...

Από πού? Αφού στα flight controls μου βγάζει πως οι συγκεκριμένες κινήσεις του ποντικιού είναι κλειδωμένες και δε μπορεί να αλλάξει το assignment τους.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Πέτρος είπε

Από πού? Αφού στα flight controls μου βγάζει πως οι συγκεκριμένες κινήσεις του ποντικιού είναι κλειδωμένες και δε μπορεί να αλλάξει το assignment τους.

2023408667_Screenshot2020-11-02211305.png.268c635b0e3e00f7a00628b5e2ca8b59.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

Αυτό, φίλε μου, δεν είναι για το roll/yaw...είναι για το pitch (πάνω-κάτω) και το άλλαξα 1'' αφού ξεκίνησα.

Εμένα και οι τρεις άξονες δουλεύουν με τον πατροπαράδοτο τρόπο!..Μήπως φταίει το ότι παίζω με joystick;

Επεξ/σία από Voodooman
  • Moderators
Δημοσ.

Εμένα πάλι στο joystick το yaw ήταν στο roll και αντιστρόφως, αλλά κάπως έτσι έπαιζαν τα παλιά νομίζω. Το γύρισα στο κλασσικό "flight sim" στυλ και βρέθηκα στα "ίσια μου".

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε

Εμένα πάλι στο joystick το yaw ήταν στο roll και αντιστρόφως, αλλά κάπως έτσι έπαιζαν τα παλιά νομίζω. Το γύρισα στο κλασσικό "flight sim" στυλ και βρέθηκα στα "ίσια μου".

Πού είναι αυτό και δεν το είδα ή εννοείς κάτι άλλο?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Πέτρος είπε

1 ώρα πριν, GhostRiderLSOV είπε

Εγώ ευτυχώς βρήκα στην αποθήκη ένα ξεχασμένο Logitech Attack 3 – Joystick και ηρέμησα γιατί με το mouse δεν μπορούσα με τίποτα....

Μπορεί κανείς να μας δώσει αναλυτικά τα settings ώστε να έχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα????

Επεξ/σία από IcemanGr71

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...