Apoll Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 4/10/2020 στις 6:18 ΜΜ, fernandes είπε Χαλια ειναι ακομα παιδες, για μένα μην κανετε κόπο, είναι ψιλο-λοτταρια τι θα κατσει στον καθένα, 144fps πχ δεν παίζει σε όλο τον κόσμο (counter δείχνει 144 ή όσο πάει αν ειναι κλειστό vsync) αλλα στην πραγματικότητα τρέχει με 40, choppy. temp fix το τρέχεις στα 60hz με vsync και παει smooth αλλά 60fps. Στο πρώτο alt-tab χαλάει το φιξ και θέλει repair (verify files στο Origin) για να ξαναφτιάξει αλλιώς δεν κάθεται ποτε στα 60 και κάνει οτι του κατέβει. Deadzone issues αλλα εγω ειμαι με gamepad κ δεν το εχω πετύχει. VR, επίσης μια απο τα ίδια, framerate κομμένα και όποιον πάρει ο Χάρος. Περάσανε ενα patch χθες και στο thread του sub στο reddit αρκετοι λένε πως τους χάλασε ακόμα περισσότερο το performance στο VR. Ζωάρα. Απο gameplay κτλ είναι μια χαρά, διασκεδαστικότατο, campaign είναι ψιλο-tutorial και το pvp είναι μια χαρά, αν εξαιρέσεις κάτι cheese Που παίζουν αλλά αυτά ειναι αναμενόμενα. Cheese δεν μπορείς να λες τα pronouns των LGBT+ χαρακτήρων που είναι στο παιχνίδι και identity politics που προσπαθούν να χώσουν στο λαιμό των gamers αφού κατέστρεψαν ταινίες και σειρές ήδη. Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από Apoll
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 11 λεπτά πριν, Apoll είπε Cheese δεν μπορείς να λες τα pronouns των LGBT+ χαρακτήρων που είναι στο παιχνίδι και identity politics που προσπαθούν να χώσουν στο λαιμό των gamers αφού κατέστρεψαν ταινίες και σειρές ήδη. Τουλάχιστον δεν είναι tactless in your face όπως κάνει τελευταία η BioWare. Για τον Grey, αν δεν διαβάσεις το bio από το Hunted και δεν μιλήσεις μαζί του στην προτελευταία σχεδόν Imperial αποστολή, δεν θα ήξερες ότι είναι παντρεμένος με άντρα. Και το πετάει τελείως natural (λέει τι σκέφτεται να κάνει αν τελειώσει ποτέ ο πόλεμος), σε αντίθεση με "Γεια, είμαι ο/η __________, επίσης είμαι __________(LGBT)" - insert BioWare game here. Και για την Keo, αν δεν είχαν βάλει το tweet ότι είναι they/them και ότι το κράνος/droid είναι η σημαία των non binary, ούτε που θα το ήξερα, γιατί δεν θυμάμαι να λέει τίποτα τέτοιο στο game.
noFEARgr Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Eπεσε μεσα για το παιχνιδι , το gameplay μαρεσει πολυ , εχει αρκετο βαθος χωρις να γινεται κουραστικο αλλα η ελειψη περιεχομενου φαινεται ηδη . Ελαχιστοι χαρτες , γινεται επαναλαμβανομενο και το customization στα σκαφη πολυ μικρο.Ευτυχως εβαλα το ea play pro με 15 ευρω γιατι την ψυλλιάστηκα την κατασταση, δεν αξιζει παραπανω. Αν δεν προσθεσουν περιεχομενο σε κανα 2μηνο δεν θα εχει community. 2
Xorxhs! Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 προσωπικα δυσκολευομαι με το steer και turn... που θα παει ομως
HellionKal Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Το θέμα με τα deadzones είναι εκνευριστικότατο, ακόμα και με Mouse and Keyboard να παίζεις είναι σα να πιλοτάρεις μαούνα, ο στόχος δεν μπορεί να κεντραριστεί ούτε για πλάκα και βαράς στο γάμο του καραγκιόζη. Πόσο δύσκολο ήταν πια να υλοποιήσουν ίδιο σύστημα όπως στο TIE Fighter/X-Wing Alliance. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2020 Γενικά το έχουν κάνει κώλο, εχω να δω τόσο κακό release απο το προηγούμενο της EA, όποιο και αν ήταν αυτό.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2020 Patch 1.1 Release notes for Update 1.1. Fleet Battles Ranks Fixed an issue where players could not be correctly placed in a rank after initial placement matches Players who have not started their placement matches will be able to place normally Players who have started their placement matches will have their remaining matches use the corrected system There will be no rank resets at this time Controls Added options in the menu called “Controller Global Deadzone" and "Flight Stick Global Deadzone” which will allow you to modify the deadzone individually for standard controllers and Flight Sticks Adjusted the default input curves for Flight Sticks, which should make controls feel more responsive VR Adjusted some of the visual effects in VR mode, specifically addressing the brightness and bloom when dropping bombs from your Starfighter Bug Fixes Fixed an issue where the Fleet Battles Tutorial could become incompletable if the player’s starfighter was destroyed at certain points during the exercise Fixed an issue where V-Sync would sometimes become disabled upon returning to the main menu Fixed a bug where the Imperial squadron was not visible in some instances during the opening cinematic for Dogfight mode Fixed an issue that was causing the 3000 series Nvidia GPUs to default to low quality graphics settings We’ve removed a couple of instances where development text was appearing in the game Fixed an issue ensuring VOIP (voice chat) toggles work as intended Fixed an issue on PC where single-player medals could be removed after playing other game modes. (NOTE: We are aware of this issue on console as well and a fix for that will be coming soon) Stability Improved stability in the Spectator feature of online PvP modes Other general stability improvements and fixes You can find a list of known issues here: link
HellionKal Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Οι σκέψεις μου για το game. Αν και τις παρέθεσα πριν κυκλοφορήσει το παραπάνω patch, ελπίζω να μην αλλάζει κάτι δραματικά :Ρ https://ragequit.gr/reviews/item/star-wars-squadrons-pc-review/ 6
IcemanGr71 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Στις 6/10/2020 στις 8:39 ΜΜ, HellionKal είπε Το θέμα με τα deadzones είναι εκνευριστικότατο, ακόμα και με Mouse and Keyboard να παίζεις είναι σα να πιλοτάρεις μαούνα, ο στόχος δεν μπορεί να κεντραριστεί ούτε για πλάκα και βαράς στο γάμο του καραγκιόζη. Πόσο δύσκολο ήταν πια να υλοποιήσουν ίδιο σύστημα όπως στο TIE Fighter/X-Wing Alliance. Μία από τα ίδια.... έχω απελπιστεί.... Με το sensitivity τι πρέπει να βάλουμε.... Είτε 0 είτε 100.... σπαρταράει το σκάφος δεξιά - αριστερά....
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, IcemanGr71 είπε Μία από τα ίδια.... έχω απελπιστεί.... Με το sensitivity τι πρέπει να βάλουμε.... Είτε 0 είτε 100.... σπαρταράει το σκάφος δεξιά - αριστερά.... Ακόμη και μετά το χτεσινό patch; Εdit: Άκυρο. Δεν ξέρω για M/KB...
aekoupoli Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2020 Χωρίς νέο υλικό η μελλοντική υποστήριξη του Star Wars: Squadrons
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Το είχαν πει σχεδόν εξαρχής ότι θα είναι πλήρες game του μεγέθους και της τιμής του και όχι "games as service". Θα ήθελα να μπει κάτι παραπάνω αν κάνει πωλήσεις, αλλά μέχρι τότε, what we see is what we got από περιεχόμενο.
IcemanGr71 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μπορεί κάποιος να μου πει αν ξέρει, με mouse & keyboard πως μπορώ να μην κουνώ το ποντίκαρο λίγο και το σκάφος να πηγαίνει σαν τρελό δεξιά ή αριστερά... Πάρα πολύ ευαίσθητο και ας έχω δοκιμάσει τα πάντα με τα settings. Έχω απελπιστει να βαράω στο γάμο του Καραγκιόζη.... Έλεος P.S. Τελικά βρήκα στην αποθήκη που είχα παραπεταμένο εδώ και χρόνια - δεκαετία να πω ένα Logitech Attack 3 – Joystick και έκανα τη δουλεία μου !!!!!!!!!!! Πιστεύω η καλύτερη και οικονομικότερη λύση.... ειδικά άμα έχετε και κανά παλιό flight stick.... Επεξ/σία 10 Οκτωβρίου 2020 από IcemanGr71
KilliK Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 ο AngryJoe το λατρεψε. αλλα πρεπει να εχεις interface system αξιας ενος χιλιαρικου, για να εχεις την πληρη εμπειρια. 1
Voodooman Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2020 Τελικά το έστρωσαν το πρόβλημα με τον χειρισμό; Εγώ σήμερα το εγκατέστησα και δεν είδα κάτι το περίεργο με joystick. Χρόνια είχα να παίξω κάτι τέτοιο. Και με τέτοιον τεχνικό τομέα, αν οι αποστολές είναι εξίσου ενδαιφέρουσες όπως των παλιών της σειράς, τότε το παιχνίδι θα είναι πραγματικά καλό. Περιμένω να το συνηθίσω μερικές ημέρες ακόμη και να αρχίσω να μπαίνω multi.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα