Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, IcemanGr71 είπε Τότε το σπαστικό ήταν ότι "έπιανε" μάκα - σκόνη το track ball και ήθελε συχνά καθάρισμα... Μεγάλες στιγμές να βλέπεις τι έβγαινε από εκεί μέσα. 😄
Πέτρος Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Περιμένω εντυπώσεις για να το χτυπήσω αν είναι.
Xorxhs! Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, noFEARgr είπε Εχει βρει καποιος λυση για το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ control με keyboard and mouse ; ωχ μη μου λες τετοια...φανατικος keyboard mouse ειμαι και οχι joystick
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Είναι δύσκολο με το mk! το παιχνίδι είναι σα να παίζεις σε ταινία star wars σα πιλότος! Ωραίο, έπαιξα λίγο το SP του και μερικά trainings για το MP, καλή τιμή να μην το κοστολογούν για ΑΑΑ, πείραμα έκαναν με τον τίτλο! Για online δεν έχω παίξει να δω τι παίκτες υπάρχουν. Πάντως τρέχουν easy anticheat Star Wars Squadrons suffers from 30fps animations & 100% CPU usage issues on the PC Επεξ/σία 3 Οκτωβρίου 2020 από xtrmsnpr 3
Πέτρος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Έλα, έλα...για ξυπνάτε και οι υπόλοιποι και πείτε. Θα έχω μια χαλαρή εβδομάδα στη δουλειά μετά από καιρό και είτε θα πιάσω αυτό είτε θα πλακώσω τα μισοτελειωμένα που έχω αφήσει.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Έχει θεματάκια στο launch λένε. Πολλά joysticks/HOTASs έχουν πρόβλημα με μεγάλο deadzone αλλά δεν ξέρω πώς, σε μένα δεν έκατσε κι έχω X52 Pro που διαβάζω ότι πολλοί το έχουν και έχουν το πρόβλημα. Το campaign πλακίτσα είχε, αλλά δεν είχε τρελά high stakes. 14 αποστολές, περίπου 8-9 ώρες μου πήρε στο Veteran. Από εκεί και πέρα παίζω online με μερικούς που έχω βρει, αλλά κυρίως dogfights, αν και πρέπει να πάμε και fleet battles για να rankάρουμε. 2
najinblue3 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 10 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Έχει θεματάκια στο launch λένε. Πολλά joysticks/HOTASs έχουν πρόβλημα με μεγάλο deadzone αλλά δεν ξέρω πώς, σε μένα δεν έκατσε κι έχω X52 Pro που διαβάζω ότι πολλοί το έχουν και έχουν το πρόβλημα. Το campaign πλακίτσα είχε, αλλά δεν είχε τρελά high stakes. 14 αποστολές, περίπου 8-9 ώρες μου πήρε στο Veteran. Από εκεί και πέρα παίζω online με μερικούς που έχω βρει, αλλά κυρίως dogfights, αν και πρέπει να πάμε και fleet battles για να rankάρουμε. καλο? Διαβασα οτι εχει μικρο-προβληματα αλλα ειναι πολυ καλο SW game
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Εμένα μου αρέσει, αλλά δεν μου έχουν κάτσει σοβαρά προβλήματα όπως σε άλλους. Το πέταγμα είναι όπως ήθελα και με ομάδα που νιώθει, πάει ωραία. Είχε stream ο ένας από τους χτεσινούς που παίζαμε μαζί (ολίγον αθυρόστομος, οπότε language / action warning 😛). Αλλά γενικά στο dogfight αν θυμάμαι δεν έχει skill-based matchmaking γιατί δείραμε καλά. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Εμένα μου αρέσει, αλλά δεν μου έχουν κάτσει σοβαρά προβλήματα όπως σε άλλους. Το πέταγμα είναι όπως ήθελα και με ομάδα που νιώθει, πάει ωραία. Είχε stream ο ένας από τους χτεσινούς που παίζαμε μαζί (ολίγον αθυρόστομος, οπότε language / action warning 😛). Αλλά γενικά στο dogfight αν θυμάμαι δεν έχει skill-based matchmaking γιατί δείραμε καλά. μιλάς ή ψιθυρίζεις? 🤣 θα πέσει κλάμα με το matchmaking σε λίγο καιρό
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Εγώ κανονικά μιλάω, παίζει να με είχε χαμηλά αυτός. Σήμερα έπαιξα με άλλο γκρουπ, είχαμε έναν γερμανό που ήταν τρελός killer, μόνο μια φορά τον πέρασα. Χάρηκα μετά το χτεσινό, αλλά υπάρχουν πολλά μεγαλύτερα ψάρια από μένα εκεί έξω.
7nisiotis Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) https://www.dsogaming.com/pc-performance-analyses/star-wars-squadrons-suffers-from-30fps-animations-100-cpu-usage-issues-on-the-pc/ Denuvo Strikes Back Επεξ/σία 6 Οκτωβρίου 2020 από 7nisiotis
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Χαλια ειναι ακομα παιδες, για μένα μην κανετε κόπο, είναι ψιλο-λοτταρια τι θα κατσει στον καθένα, 144fps πχ δεν παίζει σε όλο τον κόσμο (counter δείχνει 144 ή όσο πάει αν ειναι κλειστό vsync) αλλα στην πραγματικότητα τρέχει με 40, choppy. temp fix το τρέχεις στα 60hz με vsync και παει smooth αλλά 60fps. Στο πρώτο alt-tab χαλάει το φιξ και θέλει repair (verify files στο Origin) για να ξαναφτιάξει αλλιώς δεν κάθεται ποτε στα 60 και κάνει οτι του κατέβει. Deadzone issues αλλα εγω ειμαι με gamepad κ δεν το εχω πετύχει. VR, επίσης μια απο τα ίδια, framerate κομμένα και όποιον πάρει ο Χάρος. Περάσανε ενα patch χθες και στο thread του sub στο reddit αρκετοι λένε πως τους χάλασε ακόμα περισσότερο το performance στο VR. Ζωάρα. Απο gameplay κτλ είναι μια χαρά, διασκεδαστικότατο, campaign είναι ψιλο-tutorial και το pvp είναι μια χαρά, αν εξαιρέσεις κάτι cheese Που παίζουν αλλά αυτά ειναι αναμενόμενα.
Skywalker333 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 VR Livestream για όποιον τον ενδιαφέρει:
Gerara_ Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Με xbox one s παίζει πάντως πολύ καλά . Θέλει πολύ εξάσκηση καθότι δεν εχω εμπειρία από παιχνίδια του είδους. Από ότι είδα ειναι cross platform σωστα; Σε κανένα μήνα θα είμαι έτοιμος για multiplayer😋
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2020 Fleet Battles αν πάτε, υπάρχει exploit και έχουν μάθει κάμποσοι να το χρησιμοποιούν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα