Προς το περιεχόμενο

Star Wars: Squadrons [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μιας και το κοιτάζω κι εγώ για αγορά, όταν το steam αναφέρει "Requires 3rd-Party Account EA (Supports Linking to Steam Account)", δεν εννοεί ότι χρειάζεται origin;

Στο epic αντίστοιχα  δεν βλέπω κάτι.Ξέρουμε τι ισχύει;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Tecton είπε

Μιας και το κοιτάζω κι εγώ για αγορά, όταν το steam αναφέρει "Requires 3rd-Party Account EA (Supports Linking to Steam Account)", δεν εννοεί ότι χρειάζεται origin;

Στο epic αντίστοιχα  δεν βλέπω κάτι.Ξέρουμε τι ισχύει;

Λογικά δεν θα χρειάζεται να τρέχει ο client του origin , απλα θα πρέπει να κάνεις Link τον λογαριασμό μεσα απο το παιχνίδι με αυτον της ea οχι να τρέχει το origin όμως , δεν ξέρω για το epic

• Thanks 1
Δημοσ.

Θα το χτυπουσα οταν μετα ειδα οτι θα αρχισουν να τα στέλνουν αύριο δε τα στέλνουν αμέσως . Και απο eneba δεν εχω ξαναγορασει και δεν εχει καλη φημη για refund 

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε

Θα το χτυπουσα οταν μετα ειδα οτι θα αρχισουν να τα στέλνουν αύριο δε τα στέλνουν αμέσως . Και απο eneba δεν εχω ξαναγορασει και δεν εχει καλη φημη για refund 

2/10 γράφει η EA ότι ανοίγει και στο steam. Σε κάποιες περιοχές έχει ανοίξει.

μια χαρά είμαι με το eneba, και σε θέμα refund και σε παιχνίδια

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Θα κάνω squadron με κανέναν στις 1 το βράδυ ή θα παίξετε campaign; 😄

κάτσε να έρθει το κλειδί

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
57 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Εχει βρει καποιος λυση για το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ control με keyboard and mouse ; 

Πάντως όταν έπαιζα το X-Wing πριν σχεδόν 20 χρόνια μιά χαρά τα πηγαίναμε με keyboard και mouse.

Τότε το σπαστικό ήταν ότι "έπιανε" μάκα - σκόνη το track ball και ήθελε συχνά καθάρισμα...

Παρακάτω βλέπω τα control με k & m.

https://ag.hyperxgaming.com/article/10980/star-wars-squadrons-controls-guide

Αυτό ποy παρατηρώ είναι ότι δεν υπάρχει το "match target speed" ιδανικό όταν θες να κάνεις disable κάποιο ship ή να χτυπήσεις κινούμενο στόχο (τότε ήταν το ENTER)....

Ακόμα δεν βλέπω το παρακάτω...

"

Your wingmen are terrible. Still, they are good for catching laser shots and keeping the bad guys distracted. Here is what they are best at.

Shift-C: Tell wingman to protect you

Shift-A: Tell wingman to attack current target

"

Τότε είχαμε περισσότερα πλήκτρα και φυσικά πολλές missions .... Ήταν φτιαγμένο για single player με άπειρες ώρες παιχνιδιού !!!!!!!!!!

Δεν έχω αγοράσει ακόμα το παιχνίδι οπότε δεν μπορώ να πω περισσότερα.... περιμένω την νέα κάρτα γραφικών...

Επεξ/σία από IcemanGr71

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...