Προς το περιεχόμενο

Star Wars: Squadrons [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Xorxhs! είπε

Πάει το 25αρι που εδωσα :) 

Πολύ πιθανό να μπει στο απλό ea play σε κανα 6-8 μήνες. Φαντάζομαι όμως θα θες να παίξεις στο launch . 
Γενικα παντως άσχετος τι λέγεται στο forum πάντα να το ψάχνετε και μόνοι σας . Ο ghost είναι πολύ ενημερωμένος αλλά λάθη γίνονται , πάντα το τσεκάρουμε 

• Απαντ. 153
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, noFEARgr είπε

Πολύ πιθανό να μπει στο απλό ea play σε κανα 6-8 μήνες. Φαντάζομαι όμως θα θες να παίξεις στο launch . 
Γενικα παντως άσχετος τι λέγεται στο forum πάντα να το ψάχνετε και μόνοι σας . Ο ghost είναι πολύ ενημερωμένος αλλά λάθη γίνονται , πάντα το τσεκάρουμε 

Δεν κατηγορώ κανεναν, λάθη γίνονται, απλα το έψαξα λιγο παραπανω και το εγραψα εδω, γιατι μπορεί να την πατούσε και καποιος άλλος πέρα από εμένα.

Δημοσ.

Εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει στην έκδοση  του steam στο ea play με τα 4 euro το μήνα η τα 25  τον χρόνο θα στο δίνει το παιχνίδι ? 🤔

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, SPANK είπε

Εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει στην έκδοση  του steam στο ea play με τα 4 euro το μήνα η τα 25  τον χρόνο θα στο δίνει το παιχνίδι ? 🤔

Όχι πρόσεξε μην την πατήσεις και συ. 😛 

Δημοσ.

Θα το τσεκάρω με το ea play για 10 ώρες και αν είναι δυνατό θα το πάρω να μου κρατήσει συντροφιά μέχρι να βγει το cyberpunk . Ελπίζω να έχει κόσμο , αν και με μόλις δυο mode δεν νομίζω να δυσκολεύεται να βρει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά απίστευτο.... Μετά από σχεδόν 25 χρόνια θα ξαναπαίξω το αγαπημένο μου παιχνίδι. Ώρες ατελείωτες τότε προσπαθώντας να ολοκληρώσω όλες τις αποστολές και να πάρω τα μετάλλια...

Μεγαλώσαμε αλλά η λατρεία και η τρέλα δεν έχουν φύγει... 

Ελπίζω να ξανανιώσω τα ίδια συναισθήματα...

😃😃😃😃😃😃

Ερώτηση... Αν αγοράσουμε το παιχνίδι από κατάστημα θα πάρουμε DVD ή κωδικό για να το κατεβάσουμε... Το θέλω σε φυσική μορφή...

IMG_20200926_112120.jpg

Επεξ/σία από IcemanGr71
  • Like 2
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, IcemanGr71 είπε

Καλά απίστευτο.... Μετά από σχεδόν 25 χρόνια θα ξαναπαίξω το αγαπημένο μου παιχνίδι. Ώρες ατελείωτες τότε προσπαθώντας να ολοκληρώσω όλες τις αποστολές και να πάρω τα μετάλλια...

Μεγαλώσαμε αλλά η λατρεία και η τρέλα δεν έχουν φύγει... 

Ελπίζω να ξανανιώσω τα ίδια συναισθήματα...

😃😃😃😃😃😃

Ερώτηση... Αν αγοράσουμε το παιχνίδι από κατάστημα θα πάρουμε DVD ή κωδικό για να το κατεβάσουμε... Το θέλω σε φυσική μορφή...

IMG_20200926_112120.jpg

Ειδικά για το pc λογικά κωδικό θα πάρεις και απλα ένα άδειο κουτάκι , ίσως σε ορισμένα παιχνίδια δίνουν dvd πάντα μιλώντας για το pc και πρέπει να ειναι ελάχιστα

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, SPANK είπε

Ειδικά για το pc λογικά κωδικό θα πάρεις και απλα ένα άδειο κουτάκι , ίσως σε ορισμένα παιχνίδια δίνουν dvd πάντα μιλώντας για το pc και πρέπει να ειναι ελάχιστα

Καλά.... Για πρώτη φορά θα αγοράσω το παιχνίδι και για PC και για PS4 (όταν πέσει και λίγο η τιμούλα ή βγει καμιά ειδική έκδοση)

😃😃😃😃

• Moderators
Δημοσ.
4 ώρες πριν, IcemanGr71 είπε

Αν λες για το Squadrons, είναι βασισμένο το gameplay αρκετά στην σειρά Χ-Wing, αλλά μην περιμένεις να είναι το campaign στο ίδιο στυλ... Άλλα παιχνίδια έβγαιναν τότε και άλλα τώρα. Άλλωστε θα είναι πιο πολύ βασισμένο στο PvP παρά στο single player του.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

Αν λες για το Squadrons, είναι βασισμένο το gameplay αρκετά στην σειρά Χ-Wing, αλλά μην περιμένεις να είναι το campaign στο ίδιο στυλ... Άλλα παιχνίδια έβγαιναν τότε και άλλα τώρα. Άλλωστε θα είναι πιο πολύ βασισμένο στο PvP παρά στο single player του.

Το ξέρω... Αυτό είναι και το παράπονο αρκετών όπως διαβάζω.... 

Ακόμα παίζω τα παλιά παιχνίδια καθώς τα έχουν βγάλει και στις γνωστές online πλατφόρμες ..

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Τελικά που βγαίνει πιο φθηνά; Στο Επικ με κουπονακι -10 ευρώ;

Ναι... Απ' όσο έψαξα είναι η πιο χαμηλή.

Δημοσ.

Εγώ θα το πάρω μάλλον απο origin με τις 10 ώρες που ειναι για να δω κυρίως αν με τραβήξει και ίσως το αγοράσω μετα ή με τα 14 euro τον μήνα .

Edit : Με αγορά απο το steam νομίζω οτι δεν χρειάζεται το launcher του steam , τουλάχιστον δεν γράφει κατι τετοιο για client όπως σε αλλα παιχνίδια της EA

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...