noFEARgr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 25 λεπτά πριν, Xorxhs! είπε Πάει το 25αρι που εδωσα Πολύ πιθανό να μπει στο απλό ea play σε κανα 6-8 μήνες. Φαντάζομαι όμως θα θες να παίξεις στο launch . Γενικα παντως άσχετος τι λέγεται στο forum πάντα να το ψάχνετε και μόνοι σας . Ο ghost είναι πολύ ενημερωμένος αλλά λάθη γίνονται , πάντα το τσεκάρουμε
Xorxhs! Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, noFEARgr είπε Πολύ πιθανό να μπει στο απλό ea play σε κανα 6-8 μήνες. Φαντάζομαι όμως θα θες να παίξεις στο launch . Γενικα παντως άσχετος τι λέγεται στο forum πάντα να το ψάχνετε και μόνοι σας . Ο ghost είναι πολύ ενημερωμένος αλλά λάθη γίνονται , πάντα το τσεκάρουμε Δεν κατηγορώ κανεναν, λάθη γίνονται, απλα το έψαξα λιγο παραπανω και το εγραψα εδω, γιατι μπορεί να την πατούσε και καποιος άλλος πέρα από εμένα.
SPANK Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει στην έκδοση του steam στο ea play με τα 4 euro το μήνα η τα 25 τον χρόνο θα στο δίνει το παιχνίδι ? 🤔
noFEARgr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, SPANK είπε Εγώ ακόμη δεν έχω καταλάβει στην έκδοση του steam στο ea play με τα 4 euro το μήνα η τα 25 τον χρόνο θα στο δίνει το παιχνίδι ? 🤔 Όχι πρόσεξε μην την πατήσεις και συ. 😛
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Έγραψαν πώς θα λειτουργεί το ranking: Ranks, Rewards & Progression 1
noFEARgr Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Θα το τσεκάρω με το ea play για 10 ώρες και αν είναι δυνατό θα το πάρω να μου κρατήσει συντροφιά μέχρι να βγει το cyberpunk . Ελπίζω να έχει κόσμο , αν και με μόλις δυο mode δεν νομίζω να δυσκολεύεται να βρει.
IcemanGr71 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλά απίστευτο.... Μετά από σχεδόν 25 χρόνια θα ξαναπαίξω το αγαπημένο μου παιχνίδι. Ώρες ατελείωτες τότε προσπαθώντας να ολοκληρώσω όλες τις αποστολές και να πάρω τα μετάλλια... Μεγαλώσαμε αλλά η λατρεία και η τρέλα δεν έχουν φύγει... Ελπίζω να ξανανιώσω τα ίδια συναισθήματα... 😃😃😃😃😃😃 Ερώτηση... Αν αγοράσουμε το παιχνίδι από κατάστημα θα πάρουμε DVD ή κωδικό για να το κατεβάσουμε... Το θέλω σε φυσική μορφή... Επεξ/σία 26 Σεπτεμβρίου 2020 από IcemanGr71 2
SPANK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 37 λεπτά πριν, IcemanGr71 είπε Καλά απίστευτο.... Μετά από σχεδόν 25 χρόνια θα ξαναπαίξω το αγαπημένο μου παιχνίδι. Ώρες ατελείωτες τότε προσπαθώντας να ολοκληρώσω όλες τις αποστολές και να πάρω τα μετάλλια... Μεγαλώσαμε αλλά η λατρεία και η τρέλα δεν έχουν φύγει... Ελπίζω να ξανανιώσω τα ίδια συναισθήματα... 😃😃😃😃😃😃 Ερώτηση... Αν αγοράσουμε το παιχνίδι από κατάστημα θα πάρουμε DVD ή κωδικό για να το κατεβάσουμε... Το θέλω σε φυσική μορφή... Ειδικά για το pc λογικά κωδικό θα πάρεις και απλα ένα άδειο κουτάκι , ίσως σε ορισμένα παιχνίδια δίνουν dvd πάντα μιλώντας για το pc και πρέπει να ειναι ελάχιστα
IcemanGr71 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, SPANK είπε Ειδικά για το pc λογικά κωδικό θα πάρεις και απλα ένα άδειο κουτάκι , ίσως σε ορισμένα παιχνίδια δίνουν dvd πάντα μιλώντας για το pc και πρέπει να ειναι ελάχιστα Καλά.... Για πρώτη φορά θα αγοράσω το παιχνίδι και για PC και για PS4 (όταν πέσει και λίγο η τιμούλα ή βγει καμιά ειδική έκδοση) 😃😃😃😃
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, IcemanGr71 είπε Καλά απίστευτο.... Μετά από σχεδόν 25 χρόνια θα ξαναπαίξω το αγαπημένο μου παιχνίδι. Ώρες ατελείωτες τότε προσπαθώντας να ολοκληρώσω όλες τις αποστολές και να πάρω τα μετάλλια... Αν λες για το Squadrons, είναι βασισμένο το gameplay αρκετά στην σειρά Χ-Wing, αλλά μην περιμένεις να είναι το campaign στο ίδιο στυλ... Άλλα παιχνίδια έβγαιναν τότε και άλλα τώρα. Άλλωστε θα είναι πιο πολύ βασισμένο στο PvP παρά στο single player του.
IcemanGr71 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Αν λες για το Squadrons, είναι βασισμένο το gameplay αρκετά στην σειρά Χ-Wing, αλλά μην περιμένεις να είναι το campaign στο ίδιο στυλ... Άλλα παιχνίδια έβγαιναν τότε και άλλα τώρα. Άλλωστε θα είναι πιο πολύ βασισμένο στο PvP παρά στο single player του. Το ξέρω... Αυτό είναι και το παράπονο αρκετών όπως διαβάζω.... Ακόμα παίζω τα παλιά παιχνίδια καθώς τα έχουν βγάλει και στις γνωστές online πλατφόρμες .. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Τουλάχιστον έχουμε τα παλιά και παίζουν, ναι. Kαι το X-Wing Alliance έχει ένα mod με διάφορα upgrades στα γραφικά. 1
7nisiotis Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Τελικά που βγαίνει πιο φθηνά; Στο Επικ με κουπονακι -10 ευρώ;
IcemanGr71 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε Τελικά που βγαίνει πιο φθηνά; Στο Επικ με κουπονακι -10 ευρώ; Ναι... Απ' όσο έψαξα είναι η πιο χαμηλή.
SPANK Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2020 Εγώ θα το πάρω μάλλον απο origin με τις 10 ώρες που ειναι για να δω κυρίως αν με τραβήξει και ίσως το αγοράσω μετα ή με τα 14 euro τον μήνα . Edit : Με αγορά απο το steam νομίζω οτι δεν χρειάζεται το launcher του steam , τουλάχιστον δεν γράφει κατι τετοιο για client όπως σε αλλα παιχνίδια της EA
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα