Gerara_ Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Επειδή σκοπεύω να το παίξω στο xbox one λόγω παλαιού pc και ηλικίας ( δεν μπορώ να κάθομαι σε καρέκλα) , θα είναι οκ με το controller ή θέλει hotas;
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 52 λεπτά πριν, Gerara_ είπε Επειδή σκοπεύω να το παίξω στο xbox one λόγω παλαιού pc και ηλικίας ( δεν μπορώ να κάθομαι σε καρέκλα) , θα είναι οκ με το controller ή θέλει hotas; Και με controller ok θα είναι πιστεύω, άλλωστε δεν έχουν όλοι HOTAS. 1
Xorxhs! Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 17/9/2020 στις 2:59 ΜΜ, SPANK είπε Όχι δεν έχω αλλα δεν το ήξερα οτι μπήκε και εκει , thanks Για να δούμε πως θα ειναι και το παιχνίδι ελπίζω να βγεί καλό και εδικά το multi που νομίζω αξίζει πιο πολυ σε τετοιου είδος Τελικά θα το έχει το ea play ? Διαφορετικά να το αγοράσουμε απο εδω https://www.allkeyshop.com/blog/buy-star-wars-squadrons-cd-key-compare-prices/
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Edit: Λάθος. 1
Xorxhs! Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 24 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε Έτσι είχαν πει. και τι προτιμούμε ? origin ή steam ?
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Xorxhs! είπε και τι προτιμούμε ? origin ή steam ? Παιχνίδια της ΕΑ που παίζουν σε Origin, μόνο από Origin τα έχω πάρει. Δεν γνωρίζω για Steam -> Origin πώς πάει. Aν ξέρει κάποιος άλλος...
SPANK Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Με βάση τα παραπάνω τοτε λογικά και η συνδρομή με τα 4 euro τον μήνα για το steam θα το περιλαμβάνει 🤔 , αν το έχει μέσα θα το πάρω ετσι γιατι θέλω να παίξω και το fifa που βγαίνει αλλα μένει να το επιβεβαιώσουμε
Mhlogiatros Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 the premium option — which includes early access to all of EA's new titles — is $14.99 per month, or $99.99 annually.
Xorxhs! Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε the premium option — which includes early access to all of EA's new titles — is $14.99 per month, or $99.99 annually. για μισο λεπτο ρε παιδια...ποσταρετε κατι και ψαχνομαστε ολοι. Δε μιλάμε για early access αλλά αν θα συμπεριλαμβανεται το παιχνιδι οταν βγει στο πακετο της ea play με τα 25 ευρώ το χρόνο ή 4 ευρω το μηνα.
Mhlogiatros Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Και εγω ψαχνομαι αν θα ειναι μεσα στο gamepass και ποτε ; Και στο site της ΕΑ δεν καταλαβα αν θα ειναι στο origin basic ... Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2020 από Mhlogiatros
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Θα είναι στο EA Play (δεν βλέπω διευκρίνιση πακέτου, άρα πρέπει να είναι και στο κανονικό). Δεν θα έχει early access το EA Play. Edit: από FAQs στο Reddit. Αναφορά σε κείμενο When will it release/how much will it cost? Star Wars: Squadrons releases on October 2nd, 2020 for $39.99. EA Access and Origin™ Access Basic subscribers can enjoy up to 10 hours of play time at launch, along with 10% off the purchase of the full game. Origin Access Premier subscribers will get full access to Star Wars: Squadrons on PC along with all the benefits of Basic as long as they subscribe. 1
Xorxhs! Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 19 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Θα είναι στο EA Play (δεν βλέπω διευκρίνιση πακέτου, άρα πρέπει να είναι και στο κανονικό). Δεν θα έχει early access το EA Play. Edit: από FAQs στο Reddit. εδω λέει οτι δεν το εχει στο ea play αλλά μονο στο pro https://www.gamespot.com/articles/star-wars-squadrons-preorder-info-release-date-and-prepurchase-bonus-info/1100-6478482/
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, Xorxhs! είπε εδω λέει οτι δεν το εχει στο ea play αλλά μονο στο pro https://www.gamespot.com/articles/star-wars-squadrons-preorder-info-release-date-and-prepurchase-bonus-info/1100-6478482/ Λάθος μου, έπρεπε να σβήσω το αρχικό μου μήνυμα πάνω από το quote του FAQ. EA Access και Origin Access Basic θα μπορούν να δοκιμάσουν το παιχνίδι για 10 ώρες και έκπτωση 10% στην αγορά του. Οrigin Access Premier θα μπορούν να έχουν το κανονικό παιχνίδι όσο είναι συνδρομητές. Αυτό γράφει και στο Gamespot και στο quote που έδωσα πιο πάνω. Εdit: Εγώ γενικά το έκανα preorder γιατί πιστεύω ότι θα το τιμήσω αρκετά. 1
Xorxhs! Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, GhostRiderLSOV είπε Λάθος μου, έπρεπε να σβήσω το αρχικό μου μήνυμα πάνω από το quote του FAQ. EA Access και Origin Access Basic θα μπορούν να δοκιμάσουν το παιχνίδι για 10 ώρες και έκπτωση 10% στην αγορά του. Οrigin Access Premier θα μπορούν να έχουν το κανονικό παιχνίδι όσο είναι συνδρομητές. Αυτό γράφει και στο Gamespot και στο quote που έδωσα πιο πάνω. Πάει το 25αρι που εδωσα 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, Xorxhs! είπε Πάει το 25αρι που εδωσα Άλλη φορά θα πρέπει να ψάχνω καλύτερα το μπέρδεμα που είναι τα συνδρομητικά ονόματα της ΕΑ. Αλλά γενικά θα αποφύγω να γράψω για αυτά, μην πάρω και άλλον στον λαιμό μου. Να βοηθήσω ήθελα, αλλά όπως λένε, "η ημιμάθεια είναι χειρότερη της αμάθειας" και έπρεπε να μείνω εκτός. Το μόνο που θα μπορούσα να πω, (δεν με απαλάσσει από την ευθύνη), είναι να περιμένετε πριν δώσετε τα λεφτά σας κάπου και να είστε 100% σίγουροι ότι δεν θα γίνει κάποια στραβή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα