Προς το περιεχόμενο

Star Wars: Squadrons [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
1 hour ago, HellionKal said:

Αδιανόητο φιλμάκι. Εκπληκτική δουλειά.

Καλύτερο απο την τελευταία τριλογία. 😛

• Like 10
Δημοσ.
6 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Ποιοτικό βιντεάκι. Βέβαια δεν περιμένω κάτι τέτοια κλείσιμο μηχανών, κλπ σαν το silent mode του Elite, άλλωστε στο PvP έχει μπει το βάρος που θα το τιμήσω, αλλά ελπίζω κι εγώ το στόρυ να είναι αξιοπρεπές.

όχι ρε! Φουλ arcade θα είναι το παιχνίδι με pew pew. For fan not hardcore

• Moderators
Δημοσ.
5 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε

όχι ρε! Φουλ arcade θα είναι το παιχνίδι με pew pew. For fan not hardcore

Θα είναι λιγότερο "arcade" από τα Battlefront και πιο κοντά στα παλιά X-Wing games. Εννοούσα κυρίως ότι δεν θα έχουμε από διάστημα να πηγαίνουμε στην επιφάνεια του πλανήτη και τέτοια.

• Like 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε

Θα είναι λιγότερο "arcade" από τα Battlefront και πιο κοντά στα παλιά X-Wing games. Εννοούσα κυρίως ότι δεν θα έχουμε από διάστημα να πηγαίνουμε στην επιφάνεια του πλανήτη και τέτοια.

ακριβώς !

Δημοσ.

Ξέρουμε αν θα μπεί μαζι με την συνδρομή του  ea play οπως το fifa 2021 ?

Γιατί αν το βάλουν και έτσι μαλλον θα πάω με 25 euro για 1 χρόνο και το fifa και αυτο και οτι αλλα games δίνει , αξίζει ετσι

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, SPANK είπε

Ξέρουμε αν θα μπεί μαζι με την συνδρομή του  ea play οπως το fifa 2021 ?

Γιατί αν το βάλουν και έτσι μαλλον θα πάω με 25 euro για 1 χρόνο και το fifa και αυτο και οτι αλλα games δίνει , αξίζει ετσι

Λογικά στο premium θα μπει που είναι 100 ευρώ τον χρόνο . 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, noFEARgr είπε

Λογικά στο premium θα μπει που είναι 100 ευρώ τον χρόνο . 

χμμ και στο Steam γιατι λεει 25 euro τον χρόνο το ea play , περιλαμβάνει διαφορετική μαλον λίστα παιχνιδιών ... απλα επειδη εκει εχει το fifa 2021

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SPANK είπε

χμμ και στο Steam γιατι λεει 25 euro τον χρόνο το ea play , περιλαμβάνει διαφορετική μαλον λίστα παιχνιδιών ... απλα επειδη εκει εχει το fifa 2021

Βασικά έχουν δυο το ea play και το ea play pro . Τώρα τα άλλαξαν τα ονόματα. Το δεύτερο δεν ξέρω αν υπάρχει στο Steam αλλά εκεί μπαίνουν όλα τους τα παιχνίδια από day one και φαντάζομαι και το squadron . 

• Thanks 1
Δημοσ.

Βασικά έχουν δυο το ea play και το ea play pro . Τώρα τα άλλαξαν τα ονόματα. Το δεύτερο δεν ξέρω αν υπάρχει στο Steam αλλά εκεί μπαίνουν όλα τους τα παιχνίδια από day one και φαντάζομαι και το squadron . 

Ναι απο οτι βλέπω στο steam έχει μονο το απλο ea play για μήνα 4 euro ή χρονο που ειναι 25 euro

Δημοσ.
Μόλις τώρα, SPANK είπε

Ναι απο οτι βλέπω στο steam έχει μονο το απλο ea play για μήνα 4 euro ή χρονο που ειναι 25 euro

Αν έχεις game pass της Microsoft  δεν χρειάζεται να πάρεις το ea play παντως , το βάλανε μαζί . (Δεν έχει ξεκινήσει ακόμα ) 

Δημοσ.

Αν έχεις game pass της Microsoft  δεν χρειάζεται να πάρεις το ea play παντως , το βάλανε μαζί . (Δεν έχει ξεκινήσει ακόμα ) 

Όχι δεν έχω αλλα δεν το ήξερα οτι μπήκε και εκει , thanks :)

Για να δούμε πως θα ειναι και το παιχνίδι ελπίζω να βγεί καλό και εδικά το multi που νομίζω αξίζει πιο πολυ σε τετοιου είδος

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, noFEARgr είπε

Την έλλειψη content εγώ φοβάμαι , νομίζω 2 modes θα έχει μόνο και ουσιαστικά ένα θα είναι το καλό . 

Ναι, βασικά τα Fleet Battles θα είναι το mode που θα κάνουν όλοι. Το campaign κάνα 6ωρο το πολύ το κόβω. 4 classes, (αρκετά build customisations όμως - fan builder εδώ) και 6 χάρτες...πόσο θα κρατήσει κόσμο που δεν είναι μόνο για το συγκεκριμένο game;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε

πόσο θα κρατήσει κόσμο που δεν είναι μόνο για το συγκεκριμένο game;

Επειδή ήμουν στην alpha αυτό ακριβώς είναι και για μένα το πιθανό πρόβλημα. Είμαι  φίλος της  πτήσης, φίλος του διαστήματος, φίλος των Star Wars αλλά δεν με κρατούσε τόσο το game. Έκανα συνεχώς τα ίδια και δεν ένιωθα μεγάλη ικανοποίηση. Το παιχνίδι είναι ωραίο στον οπτικό τομέα, ικανοποιητικό στο customization, έχει αίσθηση Star Wars αλλά και δεν μου έκανε κλικ.Ελπίζω να είναι καλύτερα τα πράγματα στην τελική  έκδοση και ίσως με φίλους να αξίζει  περισσότερο.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...