Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 1 hour ago, HellionKal said: Αδιανόητο φιλμάκι. Εκπληκτική δουλειά. Καλύτερο απο την τελευταία τριλογία. 😛 10
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Ποιοτικό βιντεάκι. Βέβαια δεν περιμένω κάτι τέτοια κλείσιμο μηχανών, κλπ σαν το silent mode του Elite, άλλωστε στο PvP έχει μπει το βάρος που θα το τιμήσω, αλλά ελπίζω κι εγώ το στόρυ να είναι αξιοπρεπές. όχι ρε! Φουλ arcade θα είναι το παιχνίδι με pew pew. For fan not hardcore
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, xtrmsnpr είπε όχι ρε! Φουλ arcade θα είναι το παιχνίδι με pew pew. For fan not hardcore Θα είναι λιγότερο "arcade" από τα Battlefront και πιο κοντά στα παλιά X-Wing games. Εννοούσα κυρίως ότι δεν θα έχουμε από διάστημα να πηγαίνουμε στην επιφάνεια του πλανήτη και τέτοια. 1
xtrmsnpr Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Θα είναι λιγότερο "arcade" από τα Battlefront και πιο κοντά στα παλιά X-Wing games. Εννοούσα κυρίως ότι δεν θα έχουμε από διάστημα να πηγαίνουμε στην επιφάνεια του πλανήτη και τέτοια. ακριβώς !
SPANK Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Ξέρουμε αν θα μπεί μαζι με την συνδρομή του ea play οπως το fifa 2021 ? Γιατί αν το βάλουν και έτσι μαλλον θα πάω με 25 euro για 1 χρόνο και το fifa και αυτο και οτι αλλα games δίνει , αξίζει ετσι
noFEARgr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, SPANK είπε Ξέρουμε αν θα μπεί μαζι με την συνδρομή του ea play οπως το fifa 2021 ? Γιατί αν το βάλουν και έτσι μαλλον θα πάω με 25 euro για 1 χρόνο και το fifa και αυτο και οτι αλλα games δίνει , αξίζει ετσι Λογικά στο premium θα μπει που είναι 100 ευρώ τον χρόνο .
SPANK Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, noFEARgr είπε Λογικά στο premium θα μπει που είναι 100 ευρώ τον χρόνο . χμμ και στο Steam γιατι λεει 25 euro τον χρόνο το ea play , περιλαμβάνει διαφορετική μαλον λίστα παιχνιδιών ... απλα επειδη εκει εχει το fifa 2021
noFEARgr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, SPANK είπε χμμ και στο Steam γιατι λεει 25 euro τον χρόνο το ea play , περιλαμβάνει διαφορετική μαλον λίστα παιχνιδιών ... απλα επειδη εκει εχει το fifa 2021 Βασικά έχουν δυο το ea play και το ea play pro . Τώρα τα άλλαξαν τα ονόματα. Το δεύτερο δεν ξέρω αν υπάρχει στο Steam αλλά εκεί μπαίνουν όλα τους τα παιχνίδια από day one και φαντάζομαι και το squadron . 1
SPANK Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, noFEARgr είπε Βασικά έχουν δυο το ea play και το ea play pro . Τώρα τα άλλαξαν τα ονόματα. Το δεύτερο δεν ξέρω αν υπάρχει στο Steam αλλά εκεί μπαίνουν όλα τους τα παιχνίδια από day one και φαντάζομαι και το squadron . Ναι απο οτι βλέπω στο steam έχει μονο το απλο ea play για μήνα 4 euro ή χρονο που ειναι 25 euro
noFEARgr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, SPANK είπε Ναι απο οτι βλέπω στο steam έχει μονο το απλο ea play για μήνα 4 euro ή χρονο που ειναι 25 euro Αν έχεις game pass της Microsoft δεν χρειάζεται να πάρεις το ea play παντως , το βάλανε μαζί . (Δεν έχει ξεκινήσει ακόμα )
SPANK Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, noFEARgr είπε Αν έχεις game pass της Microsoft δεν χρειάζεται να πάρεις το ea play παντως , το βάλανε μαζί . (Δεν έχει ξεκινήσει ακόμα ) Όχι δεν έχω αλλα δεν το ήξερα οτι μπήκε και εκει , thanks Για να δούμε πως θα ειναι και το παιχνίδι ελπίζω να βγεί καλό και εδικά το multi που νομίζω αξίζει πιο πολυ σε τετοιου είδος
noFEARgr Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Την έλλειψη content εγώ φοβάμαι , νομίζω 2 modes θα έχει μόνο και ουσιαστικά ένα θα είναι το καλό . 2
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, noFEARgr είπε Την έλλειψη content εγώ φοβάμαι , νομίζω 2 modes θα έχει μόνο και ουσιαστικά ένα θα είναι το καλό . Ναι, βασικά τα Fleet Battles θα είναι το mode που θα κάνουν όλοι. Το campaign κάνα 6ωρο το πολύ το κόβω. 4 classes, (αρκετά build customisations όμως - fan builder εδώ) και 6 χάρτες...πόσο θα κρατήσει κόσμο που δεν είναι μόνο για το συγκεκριμένο game;
newlynx Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, GhostRiderLSOV είπε πόσο θα κρατήσει κόσμο που δεν είναι μόνο για το συγκεκριμένο game; Επειδή ήμουν στην alpha αυτό ακριβώς είναι και για μένα το πιθανό πρόβλημα. Είμαι φίλος της πτήσης, φίλος του διαστήματος, φίλος των Star Wars αλλά δεν με κρατούσε τόσο το game. Έκανα συνεχώς τα ίδια και δεν ένιωθα μεγάλη ικανοποίηση. Το παιχνίδι είναι ωραίο στον οπτικό τομέα, ικανοποιητικό στο customization, έχει αίσθηση Star Wars αλλά και δεν μου έκανε κλικ.Ελπίζω να είναι καλύτερα τα πράγματα στην τελική έκδοση και ίσως με φίλους να αξίζει περισσότερο. 1
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Θα κάνουμε squadron δηλαδή; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα