Voodooman Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Skywalker333 είπε manual? εχω σχεδον ξεχασει την υπαρξη τους, ειναι τοσο σπανια πλεον. Δε νομιζω να ειχε κάτι. Εχει καλο tutorial και training μεσα που σου τα δειχνει ολα, δε μπορω να φανταστω τι αλλο μπορει να χρειαστεις. Επίσης υπάρχουν και καποια tips στην επίσημη σελιδα: https://www.ea.com/games/starwars/squadrons/tips-and-tricks Και ψάχνω στον φάκελο του παιχνιδιού, ψάχνω στο Origin, ψάχνω στο site, ψάχνω ίντερνετ, τίποτα. Εδώ φτάσαμε πλέον;;; Αλλά μάλλον εγώ είμαι ο περίεργος, προτιμώ να διαβάζω κάτι, παρά να βλέπω βίντεο στο Youtube και tutorials...
Skywalker333 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, Voodooman είπε Και ψάχνω στον φάκελο του παιχνιδιού, ψάχνω στο Origin, ψάχνω στο site, ψάχνω ίντερνετ, τίποτα. Εδώ φτάσαμε πλέον;;; Αλλά μάλλον εγώ είμαι ο περίεργος, προτιμώ να διαβάζω κάτι, παρά να βλέπω βίντεο στο Youtube και tutorials... Και εμενα μου λείπουν, εχω κατι manual απο flight sims 400σελιδες Αλλα γενικα τα manual μας εχουν εγκαταλείψει εδω και πολυ πολυ καιρο, πολυ σπανια βρισκεις κατι και οταν βρισκεις, ειναι 2-3 σελιδες με το button layout τις περισσότερες φορες. Στο συγκεκριμενο παιχνιδι παντως, το training που εχει, ειναι αρκετα καλο, σου τα δινει ολα να τα δοκιμασεις κ μαθεις. Αλλα ακομα κ την ιστορια να πιασεις, και εκει θα στα δωσει ενα ενα. προσωπικα δε χρειαστηκα να κοιταξω τιποτα, μου τα εμαθε ολα οργανικα το campaign. κ μετα πηγα Training και εκει αρχισα να κανω δοκιμες με εξοπλισμο πολυ πιο γερα για να δω τι με βολευει καλυτερα.
Voodooman Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 53 λεπτά πριν, Skywalker333 είπε Και εμενα μου λείπουν, εχω κατι manual απο flight sims 400σελιδες Αλλα γενικα τα manual μας εχουν εγκαταλείψει εδω και πολυ πολυ καιρο, πολυ σπανια βρισκεις κατι και οταν βρισκεις, ειναι 2-3 σελιδες με το button layout τις περισσότερες φορες. Στο συγκεκριμενο παιχνιδι παντως, το training που εχει, ειναι αρκετα καλο, σου τα δινει ολα να τα δοκιμασεις κ μαθεις. Αλλα ακομα κ την ιστορια να πιασεις, και εκει θα στα δωσει ενα ενα. προσωπικα δε χρειαστηκα να κοιταξω τιποτα, μου τα εμαθε ολα οργανικα το campaign. κ μετα πηγα Training και εκει αρχισα να κανω δοκιμες με εξοπλισμο πολυ πιο γερα για να δω τι με βολευει καλυτερα. Δεν με βολεύει το tutorial, δεν δίνω την ίδια προσοχή που έδινα παλιά και ξεχνάω αυτά που μου λένε βιαστικά και τα εφαρμόζω μια φορά στα γρήγορα, ήθελα να έχω και κάτι να το διαβάσω με την ησυχία μου. Αλλά τι να περιμένεις, όταν κάθομαι να παίξω μίση ώρα με 45 λεπτά, όταν και αν βρω χρόνο... Επίσης έχω ακόμη τα manuals και τις σημειώσεις μου από το Falcon 4.0 και το F-15 της Jane's!..
Skywalker333 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2020 51 λεπτά πριν, Voodooman είπε Δεν με βολεύει το tutorial, δεν δίνω την ίδια προσοχή που έδινα παλιά και ξεχνάω αυτά που μου λένε βιαστικά και τα εφαρμόζω μια φορά στα γρήγορα, ήθελα να έχω και κάτι να το διαβάσω με την ησυχία μου. Αλλά τι να περιμένεις, όταν κάθομαι να παίξω μίση ώρα με 45 λεπτά, όταν και αν βρω χρόνο... Επίσης έχω ακόμη τα manuals και τις σημειώσεις μου από το Falcon 4.0 και το F-15 της Jane's!.. αχαχαχα και εγω εχω ακομα το F-15 αλλα κ το Longbow 2. το τελευταιο ειναι οτι δυσκολοτερο εχω δει ποτε στη ζωη μου σε sim. εκανε καθε αεροπλανο να μοιαζει με πατίνι
Πέτρος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Για τ' ανάθεμα, πραγματικά! Μετά το patch, κάθε φορά που θα το ξεκινήσω και θα πάω σε briefing (SP, πάντα) θα κολλήσει μετά από κάποιους διαλόγους (κολλήσει, όχι παγώσει ή οτιδήποτε...απλά δεν αποκρίνεται κανένα κουμπί), θα αναγκαστώ να βγω με alt+f4, να ξαναμπώ, να τα περάσω από την αρχή και μετά να ξεκινήσω κανονικά. Το ίδιο κόλλημα, συμβαίνει σε ώρα αποστολής, εντελώς τυχαία. Απλά δεν αποκρίνεται τίποτα, μέχρι να με σκοτώσουν. Πλησιάζω να το τελειώσω, να μπω σε κανένα online, αλλά με ξενερώνει συνέχεια. Τόσο προχειροδουλειά, τόσο στα μέζεά τους? Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2020 από Πέτρος
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δεν θυμάμαι να μου κόλλαγε ποτέ το SP, αλλά στο MP αρκετές φορές χάνεται ο κέρσορας και πρέπει μετά να κάνω back και μετά πάλι μέσα στο μενού...
Voodooman Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2020 Και σε εμένα κολλάει στο hangar κάποιες φορές. 1
Πέτρος Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, GhostRiderLSOV είπε Δεν θυμάμαι να μου κόλλαγε ποτέ το SP, αλλά στο MP αρκετές φορές χάνεται ο κέρσορας και πρέπει μετά να κάνω back και μετά πάλι μέσα στο μενού... Είναι φρέσκο, μετά το patch. Συμβαίνει κάθε φορά που ανοίγω 1η φορά το παιγνίδι. Μετά το alt+f4, όταν ξαναμπώ, είναι οκ (στο SP). 1 ώρα πριν, Voodooman είπε Και σε εμένα κολλάει στο hangar κάποιες φορές. Παρατήρησε, αν μπορείς, αυτό που περιγράφω ακριβώς από πάνω. Σε ώρα αποστολής, είναι λίγο πιο random.
IcemanGr71 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2020 Εμένα γενικά κολλαγε το παιχνίδι μέχρι που έβγαλα το GeForce Experience και ηρέμησα.... Αλήθεια πως το είχα εγκαταστήσει???? Με το που το έβγαλα πήραν τα πάνω τους ΟΛΑ τα games του pc.... 😀😀😀😀
Πέτρος Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2020 Πήρε ένα mini-patch κάπου 1γίγα χτες. Έπαιξα SP, χωρίς να κολλήσει. Παραμένει απογοητευτικό.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 18 Νοεμβρίου 2020 Έχουμε νέα για τα επόμενα 2 μεγάλα updates. STAR WARS™: SQUADRONS HOLIDAY SUPPLY DROP Όπως φαίνεται, ίδια φάση με το Fallen Order, μας δίνουν κάτι παραπάνω. Στο πολύ ρεζουμέ: Τον Νοέμβριο θα έχουμε έναν νέο χάρτη και μερικά νέα components, τα οποία φαίνεται ότι είναι κυρίως για Fleet Battles, αλλά σκέφτομαι ότι μερικά μπορεί να λειτουργήσουν και σε dogfights. Και τον Δεκέμβριο, θα πάρουμε (μιας και είχε σκοτωθεί το subreddit συνέεεεχεια να τα ζητάει) το B-Wing για New Republic και το TIE Defender για Empire. Και custom matches που πιστεύω θα προωθήσουν το competitive κομμάτι, γιατί χωρίς αυτά, δεν μπορείς να κάνεις competition. 1
chek2fire Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 εντάξει απλά το game είναι χάσιμο σε vr ακομα και το online. Δεν τολμάω καν να παίξω σε κανονικό mod γιατί δεν υπάρχει αυτό το immersion που βγάζει στο vr. Για μένα είναι ένα από τα κορυφαία vr game που υπάρχουν. Moυ αρέσει αρκετά που στο campaign του σε βάζει στο ρόλο και της αυτοκρατορίας και της republic αλλά και ότι χειρίζεσαι και διάφορα σκάφη από το κόσμο του star wars. Και το multiplayer του έχει μεγάλο ενδιαφέρον αν και παραδοσιακά τρώω πουλί άντε να κάνω ένα kill με το ζόρι και κανά 2-3 ασιςτ
Voodooman Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2020 Τελικά το παράτησα πολύ γρήγορα, ακόμη κλαίω τα λεφτούλια μου. Στο multiplayer το καταλαβαίνω να είναι γρήγορο και χαώδες, αλλά γιατί έπρεπε να είναι έτσι και το single player; Φυσικά και τα παλιότερα της σειράς είχαν αποστολές γρήγορες και αγχωτικές, αλλά δεν ήταν αυτό το πράγμα, που τρέχεις από objective σε objective λαχανιασμένος. Και τα διαστημόπλοια. Όχι ασπίδα για τον σύμμαχο, όχι 10 διαφορετικά ήδη όπλων, όχι ένα σωρό σκάφη που παίζουν με διαφορετικό τρόπο το καθένα. Καταλαβαίνω την λογική more is better που επικρατεί πλέον, καταλαβαίνω την ανάγκη των εταιριών να δώσουν στους καμμένους υλικό για multiplayer, αλλά έτσι το single player καταντάει απλά προθέρμανση για το multi.
Επισκέπτης Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2020 Θα μπει στο game pass στις 15 του μήνα που θα βάλουν το ΕΑ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα