spgkountis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα σε όλους, Δεν ξέρω αν ανοίγω θέμα στο σωστό σημείο. Θέμα Amazon Prime. Προέκυψε καθώς πήγα να αγοράσω κάτι από amazon.co.uk. τα ερωτήματά μου είναι: 1. Μπορώ να αγοράσω Ελλάδα Prime? (θα ισχύει στο .com , co.uk, .de? για τις αγορές; ) 2. Αν πάρω στο co.uk ισχύει μόνο για co.uk ;? κάποια δωρεάν μεταφορικά είναι για εντός Αγγλίας μόνο ή και την υπόλοιπη Ευρώπη; 3. Έχει και υπηρεσία ταινίες, είναι για global και επιλέγεις μετά γλώσσα και υπότιτλους; (αν έχει στα Ελληνικά τίποτα;) 4. Πληρωμή με καρτα ή paypal? (υπάρχει ασφάλεια να υποθέσω;) 4. Υπάρχει κάτι να προσέξω; Ευχαριστώ πολύ...
zx1234r Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Στο ένα μπορώ να σου απαντήσω με βεβαιότητα πως δεν καλύπτει Ελλάδα. Μπορείς να αγοράσεις το πλάνο και να πληρώσεις με ελληνική κάρτα, αλλά οι προσφορές δεν πιάνουν Ελλάδα
spgkountis Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) @zx1234r Σε μια αγορά που μου βγάζει 50£ μεταφορικά... με Prime δωρεάν μεταφορικά.! Αυτό σε πρωτη φάση αν μπορεί να γίνει; Προσφορές δε με πειράζει. Δωρεάν μεταφορικά όμως; θα τα έχω; (και ότι άλλο μας έρθει καλά θα ειναι...) Επεξ/σία 25 Ιουνίου 2020 από spgkountis
zx1234r Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δεν νομίζω ότι ισχύουν τα δωρεάν μεταφορικά. Μπορείς να τους στείλεις βέβαια ένα email και να τους ρωτήσεις. Συνήθως απαντάνε εντός μιας ημέρας.
NikosKallithea Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, spgkountis είπε Καλησπέρα σε όλους, Δεν ξέρω αν ανοίγω θέμα στο σωστό σημείο. Θέμα Amazon Prime. Προέκυψε καθώς πήγα να αγοράσω κάτι από amazon.co.uk. τα ερωτήματά μου είναι: 1. Μπορώ να αγοράσω Ελλάδα Prime? (θα ισχύει στο .com , co.uk, .de? για τις αγορές; ) 2. Αν πάρω στο co.uk ισχύει μόνο για co.uk ;? κάποια δωρεάν μεταφορικά είναι για εντός Αγγλίας μόνο ή και την υπόλοιπη Ευρώπη; 3. Έχει και υπηρεσία ταινίες, είναι για global και επιλέγεις μετά γλώσσα και υπότιτλους; (αν έχει στα Ελληνικά τίποτα;) 4. Πληρωμή με καρτα ή paypal? (υπάρχει ασφάλεια να υποθέσω;) 4. Υπάρχει κάτι να προσέξω; Ευχαριστώ πολύ... 2.οχι 4.μόνο κάρτα Προχωράς την αγορά μεχρι το προτελευταίο βήμα και τα βλέπεις ολα. μεταφορικά κλπ
zx1234r Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 47 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε 2.οχι 4.μόνο κάρτα Προχωράς την αγορά μεχρι το προτελευταίο βήμα και τα βλέπεις ολα. μεταφορικά κλπ Νομίζω ότι αν δεν έχεις ηδη πληρωμένο prime, δεν σου εμφανίζει τιμή μεταφορικών prime. Πρέπει να μπω να το ξαναδω, δεν θυμάμαι.
zaccki Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 1 & 2 - Μπορείς να αγοράσεις από Ελλάδα αλλά ισχύει μόνο για τη χώρα που θα το αγοράσεις. πχ. αν αγοράσεις στο co.uk δε θα είσαι prime στο .com ή στο .de κτλ. Τα δωρεάν μεταφορικά είναι μόνο εντός της χώρας που θα έχεις αγοράσεις το prime. 3. Έχεις πρόσβαση στις ταινίες, αλλά όχι ελληνικούς υπότιτλους (τουλάχιστον ακόμα). 4. Μόνο με κάρτα και δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα ασφάλειας 5. Όχι, απλά στην ουσία αν είσαι Ελλάδα το prime έχει νόημα μόνο για το Prime Video καθώς τα υπόλοιπα benefits (δωρεάν next day delivery, χαμηλότερες τιμές, κτλ) αφορούν μόνο κατοίκους της εκάστοτε χώρας στην οποία αγοράζεις το prime membership. 2
zx1234r Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 11 ώρες πριν, zaccki είπε 1 & 2 - Μπορείς να αγοράσεις από Ελλάδα αλλά ισχύει μόνο για τη χώρα που θα το αγοράσεις. πχ. αν αγοράσεις στο co.uk δε θα είσαι prime στο .com ή στο .de κτλ. Τα δωρεάν μεταφορικά είναι μόνο εντός της χώρας που θα έχεις αγοράσεις το prime. 3. Έχεις πρόσβαση στις ταινίες, αλλά όχι ελληνικούς υπότιτλους (τουλάχιστον ακόμα). 4. Μόνο με κάρτα και δεν έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα ασφάλειας 5. Όχι, απλά στην ουσία αν είσαι Ελλάδα το prime έχει νόημα μόνο για το Prime Video καθώς τα υπόλοιπα benefits (δωρεάν next day delivery, χαμηλότερες τιμές, κτλ) αφορούν μόνο κατοίκους της εκάστοτε χώρας στην οποία αγοράζεις το prime membership. Thank για τις πληροφορίες. Βοήθησαν και εμένα και ελπίζω και τον ts 1
Lordofxerke Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2022 Εγω θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κανείς.. Έκανα εγγραφή στο amazon video και έβαλα στοιχεία κάρτας με μηδενικό πόσο μέσα. Την ίδια μέρα της εγγραφής και αφού ήδη διανύω την πρώτη μέρα των 7 δωρεάν μερών τελικά αποφασίζω να το διαγράψω. Αλλα δεν έκανα παύση της συνδρομής πρώτα μαι μετά διέγραψα τον λογαριασμό αλλα τον διέγραψα με την μία. Η ερώτηση μου είναι η εξής θα έχω κάποιο πρόβλημα με αυτό. Απο την στιγμή που εχω διαγράψει το λογαριασμό στο τέλος των 7 ημερών θα ψάξουν τα 6€? Και αν όντως γίνει αυτό και δουν μηδενικό πόσο θα γίνει κάτι αλλο ή κάποια στιγμή απλα θα με διαγράψουν απο εκεί?
skiabox Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Δημοσ. 18 Απριλίου 2022 Εγώ βλέπω ότι δεν υποστηρίζουν amazon prime βαριά προιόντα που θα έλεγες ότι θα άξιζε να το έχεις για να γλυτώσεις τα υψηλά μεταφορικα. Για μια οθόνη 32άρα θα με χρεώσουν τώρα από το amazon.de με 140 ευρώ μεταφορικά.
giorgos4ever Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Στις 18/4/2022 στις 3:10 ΜΜ, skiabox είπε Εγώ βλέπω ότι δεν υποστηρίζουν amazon prime βαριά προιόντα που θα έλεγες ότι θα άξιζε να το έχεις για να γλυτώσεις τα υψηλά μεταφορικα. Για μια οθόνη 32άρα θα με χρεώσουν τώρα από το amazon.de με 140 ευρώ μεταφορικά. Το αμαζον ή τρίτος πωλητής μέσα από το αμαζον?
skiabox Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 Δημοσ. 12 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, giorgos4ever είπε Το αμαζον ή τρίτος πωλητής μέσα από το αμαζον? To αμαζον. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα