Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θα ήθελα μια πρόταση για ψύξη για ryzen 5 3600 (έχω Corsair Hydro Series H100x αλλά δεν με ικανοποιεί)  και γενικά τι fan να βάλω στο κουτί μου μέσα (NZXT H510) ώστε να έχω ένα καλό airflow

Δημοσ.

Αν θες το απολυτο πας με noctua για fans αλλα τσουζουν λιγο στα οπισθια... Περιεργο που δεν σε καλυπτει η υδροψυξη.. Αντε το πολυ να σου προτεινουν αλλη υδροψυξη που οι διαφορες δεν θα ειναι κ πολυ μεγαλες.. Τι temps βλεπεις? Εχεις την υδοψυξη σαν εισαγωγη αερα η βγαζει ζεστο αερα απο το case τωρα? 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, niko13 είπε

Αν θες το απολυτο πας με noctua για fans αλλα τσουζουν λιγο στα οπισθια... Περιεργο που δεν σε καλυπτει η υδροψυξη.. Αντε το πολυ να σου προτεινουν αλλη υδροψυξη που οι διαφορες δεν θα ειναι κ πολυ μεγαλες.. Τι temps βλεπεις? Εχεις την υδοψυξη σαν εισαγωγη αερα η βγαζει ζεστο αερα απο το case τωρα? 

την έχω σαν εισαγωγή γιατί το case δεν βάζει 2 fan πάνω. Στην αρχή αφίσα την στο auto τα rpm, μετά λέω δεν θα έχω καλή ροη του αέρα. Οπότε τα έχω βάλει στο 100% και έχω αφήσει την αντλία να κάνει τα δικά τής στο auto. Σε gaming από 56 μπορεί να μου το πετάξει στα 68. αν ανοίξω prime88 ξεφεύγει 80 και ανεβάζει

t.ly/P3sL Fan?

t.ly/vr6k cpu coller ?

• Like 1
Δημοσ.

Δεν νομιζω πως ειναι παραλογες οι temps σου.Ιδιαιτερα αν μιλαμε για prime 95 κ small ffts.. Εγω σταματησα να το χρησιμοποιω.. Δοκιμαζω με occt και realbench.. Μην ξεχνας εχουμε κ καλοκαιρι τωρα αδερφε.. Τα spikes στις θερμοκρασιες απο 55 σε 65 ειναι κατι που κανουν οι ryzen.. Εγω εχω σε ενα συστημα ενα 2600 και το κανει κ αυτος.. Ξαφνικα 10 βαθμους πανω... Eμενα μαλιστα το κανει κ σε idle 😁.. Αν παντως τωρα με αυτες τις θερμοκρασιες δεν περνας τους 70 σε gaming πιστευω καλα εισαι.  Επισης σωστος κατα την γνωμη μου που το εχεις σαν εισαγωγη στο κουτι.. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, niko13 είπε

Δεν νομιζω πως ειναι παραλογες οι temps σου.Ιδιαιτερα αν μιλαμε για prime 95 κ small ffts.. Εγω σταματησα να το χρησιμοποιω.. Δοκιμαζω με occt και realbench.. Μην ξεχνας εχουμε κ καλοκαιρι τωρα αδερφε.. Τα spikes στις θερμοκρασιες απο 55 σε 65 ειναι κατι που κανουν οι ryzen.. Εγω εχω σε ενα συστημα ενα 2600 και το κανει κ αυτος.. Ξαφνικα 10 βαθμους πανω... Eμενα μαλιστα το κανει κ σε idle 😁.. Αν παντως τωρα με αυτες τις θερμοκρασιες δεν περνας τους 70 σε gaming πιστευω καλα εισαι.  Επισης σωστος κατα την γνωμη μου που το εχεις σαν εισαγωγη στο κουτι.. 

απλά μου φάνηκε περίεργο για νέο build και είπα μήπως έχω κάνει κάτι λάθος στις επιλογές μου. (έχω και τον m2 μέσα και μου πάει κάτι 48) και έλεγα μήπως να έκανα ένα rebuild το cooling.

• Like 1
Δημοσ.

Και εμενα εκει ειναι κ παραπανω.. Μην ανησυχεις αδερφε αντεχουν.. Εισαι ατυχος απλα γιατι ειναι καλοκαιρι και βλεπεις την χειροτερη πλευρα του cooling σου τωρα.. Θεωρητικα η top υδροψυξη για ryzen, ετσι για να ξεχαστεις 

• Like 2
Δημοσ.

Με μπέρδεψαν λίγο και τα jumb που έκανε... Με αποτέλεσμα να λέω ότι κάτι δεν έχω στήσει σωστά. (ερχόμενος από intel) κατανοώ ότι είναι καλοκαίρι απλά βλέπω την 1660ti σταθερή στου 65 να μην ανεβάζει τίποτα και κάπου το μάτι μου παθαίνει πρόβλημα 😛 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε καταλαβαινω απολυτα... Κ εγω οταν πρωτοεπιασα ryzen στα χερια μου ολη η συμπεριφορα του μου φανηκε περιεργη.. Ακομα και το overclock😁..μην ανησυχεις τιποτα απο οτι βλεπεις δεν ειναι περιεργο η δικο σου λαθος. Τα σκαμπανεβασματα στις temps  κ εμενα με τρομαξαν αλλα με ενα google search θα δεις πως ειναι μερος της συμπεριφορας τους..επισης το voltage τους ειναι στο θεο σε σχεση με intel κ αυτο με ειχε τρομαξει αλλα κ αυτο φυσιολογικο

Επεξ/σία από niko13
  • Like 2
Δημοσ.

Πρώτα απ όλα βάλε την αντλία μόνιμα στο 100%.....

Μην την αφήνεις να κάνει τα δικά της γιατί μπορεί να μην τα κάνει και σωστά....Αν δεν κυκλοφορεί σωστά το νεράκι και 300% να βάλεις τους ανεμιστήρες δεν θα δεις προκοπή...

Δοκίμασε το και δες τι διαφορές θα δεις....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...