Black Demis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, aypnia είπε Μπορείς να έχεις αυτά που θες, και κινητό και ιδιωτικότητα. Ιδού, πάρε ένα τέτοιο. https://shop.puri.sm/shop/librem-5/ Είναι λίγο τσιμπημένη η τιμή του για τα χαρακτηριστικά του αλλά θα έχεις αυτό που θες, και κινητό και ιδιωτικότητα. Προσοχή όμως, πέρα από την αγορά του κινητού για να έχεις και τις librem υπηρεσίες, mail, tunnel κλπ που σου δίνουν ιδιωτικότητα θα δίνεις 8 ευρώ το μήνα. https://librem.one/ Έτσι θα έχεις και κινητό και ιντερνετ και ιδιωτικότητα. Τα πάντα όλα θα έχεις. η απάντηση σου ακριβός αυτό που περίμενα.......... για να φτάσεις να ζητάς τα αυτονόητα θα πρέπει να γυρίσεις την γη ανάποδα .......
aypnia Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Black Demis είπε η απάντηση σου ακριβός αυτό που περίμενα.......... για να φτάσεις να ζητάς τα αυτονόητα θα πρέπει να γυρίσεις την γη ανάποδα ....... Ποιο είναι το αυτονόητο; Το να περιμένεις η κάθε κερδοσκοπική εταιρεία να σου δίνει υπηρεσίες, αμάξια, κινητά τζάμπα; Όσο και να πιστεύεις ότι αυτό είναι αυτονόητο, δεν είναι. Δεν χρειάζεται να γυρίσεις τη γη ανάποδα, το χέρι στη τσέπη να βάλεις, αυτό αρκεί. Λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν, ή θα πληρώσεις με δεδομένα ή με λεφτά. Διάλεξε και πάρε. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2020 από aypnia
Black Demis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 7 ώρες πριν, aypnia είπε Ποιο είναι το αυτονόητο; Το να περιμένεις η κάθε κερδοσκοπική εταιρεία να σου δίνει υπηρεσίες, αμάξια, κινητά τζάμπα; Όσο και να πιστεύεις ότι αυτό είναι αυτονόητο, δεν είναι. Δεν χρειάζεται να γυρίσεις τη γη ανάποδα, το χέρι στη τσέπη να βάλεις, αυτό αρκεί. Λεφτόδεντρα δεν υπάρχουν, ή θα πληρώσεις με δεδομένα ή με λεφτά. Διάλεξε και πάρε. Όχι αυτό ότι πλέον ολα βασίζονται από site (ακόμη και το insomnia) στην Googl και δεν μπορείς έτσι απλά να μπεις πχ σε αυτά τα site χωρίς να φας tracking από την Google Πχ εγώ λέμε δεν έχω καμία υπηρεσια της Google κλπ ούτε την μηχανή της κάνω χρήση και μπικα στο insomnia η και κάθε insomnia και τρώω τα Google tracking cookies με το καλημέρα.
aypnia Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, Black Demis είπε Όχι αυτό ότι πλέον ολα βασίζονται από site (ακόμη και το insomnia) στην Googl και δεν μπορείς έτσι απλά να μπεις πχ σε αυτά τα site χωρίς να φας tracking από την Google Πχ εγώ λέμε δεν έχω καμία υπηρεσια της Google κλπ ούτε την μηχανή της κάνω χρήση και μπικα στο insomnia η και κάθε insomnia και τρώω τα Google tracking cookies με το καλημέρα. Δεν πάει πουθενά ακάλεστη φίλε μου. Την έχει βάλει το ίδιο το insomnia γιατί τους δίνει λεφτά, money, μπερντέ με τις διαφημίσεις. Για να πληρώνουν τους servers και να έρχεσαι να γράφεις εδώ, δεν είναι τζάμπα τα πάντα όλα στη ζωή. Μακάρι να βάλουν και συνδρομή για αυτούς που θέλουν πρόσβαση χωρίς tracking. Προτείνω να έρθεις σε επαφή με τους διαχειριστές και να αναλάβεις το μηνιαίο κόστος του site εσύ, έτσι ίσως τα αφαιρέσουν αυτά. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2020 από aypnia 1
Black Demis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 27 λεπτά πριν, aypnia είπε Δεν πάει πουθενά ακάλεστη φίλε μου. Την έχει βάλει το ίδιο το insomnia γιατί τους δίνει λεφτά, money, μπερντέ με τις διαφημίσεις. Για να πληρώνουν τους servers και να έρχεσαι να γράφεις εδώ, δεν είναι τζάμπα τα πάντα όλα στη ζωή. Μακάρι να βάλουν και συνδρομή για αυτούς που θέλουν πρόσβαση χωρίς tracking. Προτείνω να έρθεις σε επαφή με τους διαχειριστές και να αναλάβεις το μηνιαίο κόστος του site εσύ, έτσι ίσως τα αφαιρέσουν αυτά. Προφανος αλλά άλλο πάω να πω άλλο λες λέω ξεκάθαρα ότι πρέπει να κινήσεις βουνά για να μην την φας στην μάπα η να μην κάνεις χρήση Internet καθολου Δεν θα είχα κανένα θέμα να πληρώνω συνδρομή (έτσι και αλλιος τώρα πανάκριβα την πληρώνουμε στην Google απλά όχι με λεφτά) Δυνατότητα δεν υπάρχει ομος (η επιλογή) Θα προτιμούσα να λιξει η συζήτηση εδώ, δεν έχω και πολύ όρεξη να απαντάω στο επιθετικό σου ήθος (χωρίς λόγο κιόλας) Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2020 από Black Demis
aypnia Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Black Demis είπε Προφανος αλλά άλλο πάω να πω άλλο λες λέω ξεκάθαρα ότι πρέπει να κινήσεις βουνά για να μην την φας στην μάπα η να μην κάνεις χρήση Internet καθολου Δεν θα είχα κανένα θέμα να πληρώνω συνδρομή (έτσι και αλλιος τώρα πανάκριβα την πληρώνουμε στην Google απλά όχι με λεφτά) Δυνατότητα δεν υπάρχει ομος (η επιλογή) Θα προτιμούσα να λιξει η συζήτηση εδώ, δεν έχω και πολύ όρεξη να απαντάω στο επιθετικό σου ήθος (χωρίς λόγο κιόλας) Συγνώμη αν σου έδωσα την εντύπωση ότι έχω επιθετικό ύφος. Δεν ήταν η πρόθεση μου. Συμφωνώ μαζί σου ότι θα ήταν καλό όλα τα sites να έδιναν και επιλογή συνδρομής είτε έχουν Google Adsense ή Microsoft Advertising ή Amazon Advertising ή οτιδήποτε άλλο. Αλλά σε αυτό δεν μας φταίει η κάθε Google, Amazon και Microsoft, δεν αποφασίζουν αυτές για το κάθε site τι θα έχει. Και καλώς υπάρχουν, διαφορετικά θα ήμασταν στο 2000 ακόμη και το internet θα ήταν για λίγους "κομπιουτεράκηδες" και μόνο για λεφτάδες με τη δυνατότητα να πληρώνουν 100 συνδρομές κι όχι μαζικό "προϊόν". Κανένα site δεν μπορεί να αντέξει τη κίνηση που υπάρχει σήμερα με μηδενικά έσοδα, από κάπου πρέπει να έχουν έσοδα. Επεξ/σία 27 Ιουνίου 2020 από aypnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα